- 8 Eylül 2013
- 558
- 507
Bu yeni birsey degil evet onlar beni önemsemiyor. Ben de nisanlimin ailesini pek önemsemiyorum açıkçası. Evet beyaz esya konusunda taviz verdim.Cunku kiraya cikacagiz ev alinca yenileriz esyalari diye düşündüm. Bu konuda taviz verdim.Ama gelinligim ve tek tas yuzugum konu olunca taviz vermem.Nisanlim bu konulari pek bilmiyor.Ailesi de aklina gimeye calisiyor, buna sinir oluyorum.Onlara sorsanız zaten ben onlarin büyük kiziyim, tabi yersen.Sirf ogullarina yaranmak icin ettikleri laflardan biri.Cnm burda konu altın degil seni önemsemiyorlar...
Hem beyaz esyayi griden daha ucuz diye alan biri ilginc..
Sen bu tarz seyleri kabul ettikce önü kesilmeyecek bunu bil...
Iyi düsünmelisin...
Annem uzun zaman önce vefat etti canim. Kaynanam da zaten ortaligi bos buldugundan boyle davraniyor.Kaynanamin oyle düşünceleri hic yoktur. Icinde de yok evet canim cok kiskanctir kendisi.Surekli benimle yaris haline girer, aileme laf eder.Bizi ayırmak icin ellerinden geleni yapiyorlar canim.oooo sen cok yüz vermissin o zaman cnm annen baban arasın cagarsın bizde adettir dost var düsman var diyip konussun bakalım o zaman ne dicek gelin alıyosun ya sen nasıl insansın hicmi icinde bi sey yok kaynanan olcak demiyomu gelinime bi ev veriyim dayıyım dösiyim rahat rahat otursun oglu varmıs bunca zamana kadar bilezikleri hazır olmalydı
Acarim canim cunku 3 olasilik var.Ya takacaklar geri alacaklar, ya nisanlima aldiracaklar ya da hic takmayacaklar.Ben de diyorum diyorum da duvara konusuyorum sanki.Soylediklerim duvara carpip bana geri dönüyor. Zaten ailesi ömür törpüsü. Nisanlim da böyle yapinca hevesim kacti resmen.Canım sen bu aileyle düğün gecesi konu açarsım takı takmadılar diye.. Ben eşime baştan dedim her konuda tutumlu davranabiliriz sadece gelinlik ve tek taş hariç. Gerçekten de ikisini de çok içime sinerek aldım. Tek taş ve alyans önemlidir onlar ömürlük ikisinden de taviz verme. Bizi de haberdar et
Aynen oyle paragoz oldugumu dusunuyor.Ne yapacagim peki bu durumda?Ben düğünde takilan altinlari ev almak icin kullanmak istiyorum.Evet aynen oyle gumus yuzuk de kabulumdu.Ama durumumuz cok kötü diyerek bana uyduruk yuzuk alip kizlarina bilezik taktiktan sonra...Evet beyaz esya konusu aynen öyle oldu,Evet kendimi surekli degersiz hissediyorum.Derdimi bir türlü anlatamoyorum nisanlima.Ne yapmaliyim peki o zaman.Sizin olayınız altın falan değil... Eğer ona duygularınızı bu şekilde açarsanız sizi "paragöz" olarak değerlendirirler. Siz de
kendinizi anlatmak için çabalarsınız. Anlamazlar da..
Eminim alamayacak durumda olsa, gümüş yüzük dahi alıp takarsınız.
Ama size gelince paramız yok, kız kardeşe nişan yapılıp, altınlar takılınca para var...
Burada bir çifte standart var. Sizi değersiz gördüklerini hissettiriyorlar.
Nişanlınız için "ne istesem alır ama altını saçma buluyor" demişsiniz. Ama beyaz eşyada da aynı tutum sergilenmiş. Sizin istediğiniz "pahalı" bulunduğu için alınmamış.
Bu demek oluyor ki, ben her şeyin en makulu, en mantıklısı, en doğrusunu düşünürüm. Senin fikrin, isteğin çok da mühim değil. Sizin sorununuz, size değersizlik hissettirmesi... Olaya bir burma bilezik alıncak o kadar! diye inatla girerseniz, evliliğiniz boyunca hep inatlaşmak, ısrarla bir şeyleri istemek zorunda kalacaksınız.
Kendisinin tutumunun size hissettirdiklerini anlatmaya çalışın.