- 2 Ocak 2015
- 1.257
- 1.138
- 28
Konudaki dul kadın yakıştırmaları hoş değil..
Arkadaşım sakın ha altın istememek gibi bir hata yapma ben de sevdim benim de annem yok sevgili eşim ve ailesi ezdikce ezdi düğün gelinlik altınlar ev eşyaları bir tanesi bile içime sinen olmadı dul gibi evlendim ama benim aşağılık babam bana hiç sahip çıkmadı çünkü kendi de evlendi ve benim evden gitmem için hiç bir şeyi umursamadi eşimin ailesi taktiği altınları geri aldı eşim hep beni durdurdu. Sen benimle altın para için mi evlendin dedi sustum hâlâ düşününce içim yanıyor. Ayrıca eşimin ailesinin durumu çok çok iyi sonra düğün bitti gerçek hayata döndük elimizde 5 kuruş birikim yok eksik çok eşimin maaşı eksikler ve gecimimizi sağladı ama araba desen yok kiracisin ben de dedim iyi oldu sanki altınları mezara götüreceğim. Yani onlar gelecek için çok faydalı kimse ömür boyu takmiyo zaten ya araba ya ev yatırım oluyor aksi takdirde bizim gibi kredi cekip cekip faiz odersin bence o nasıl alamam diyorsa sen de kararlı ol ayrıca herseyi gereksiz bulan gorumcem oğluna öyle bir düğün yaptı ki anlatamam çünkü kız tarafi çok fenaydi şimdi o gelin baş tacı ben de herseyi kabul eden hizmetçi vari birsey.
işte oyle oldugu icin istesin diyorum tamaat eden gelin hic bi zaman kıymet bilmez
benimle altın icinmi evleniyosun derse benimde sanım seferim var kusura bakam dul kadına bile bizim burda 5 bileizk takılır de kapa agzını ayrıca sen al ben takarım takmam ilerde ev alırım de arsa alırım de her zaman derim tammater gelinin kıymeti bilinmez ucuza kapattık gelini derler