- 23 Ocak 2016
- 32.657
- 49.010
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz mütevazı davrandıkça herşey degersizlesecek, zamanla sizi de değersiz kılacaklar, kararında az da olsa herşeyi isteyin ...Kizlar hepnize merhabs.8 yil suren bir iliskim var, nisanliyim.Sözden sonra nisan yapmadik, nisanlim da ben de gerek gormedik nisana.Söz de beyaz gül istiyordum bir buket.5 tane gul ve otlarla dolu bir cicek geldi.Söz de bana taki takilmadi.Nisanlimin ailesi durumumuz yok diyerek en ucuz, ayari en dusuk yuzugu aldi bana.Nisanlim kendisi alir diye sesimi cikarmadim.Ama almiyor.Atsan atilmaz satsan satilmaz, cok gereksiz.Bozdursan para etmez diyor.Ne yapsam ne desem derdimi anlatamiyorum.son zamanlarda baska konularda dahil cok fena tartistik birbirimize girdik.Aramiz yeni düzeliyor ama bu konudaki fikirleri hic degismiyor.Altin disinda ne desem yapiyor ama ben bu konu ve diget tartismalarmiz sonucunda kendisinden uzaklasmaya basladim.Ne yapacagimi bilemiyorum, yardim edin.
Mutlu olmanıza sevindim, konu baya eskiymiş yeni farkettim , konuyu birileri hortlamışMerhaba herkese yıllar sonra konunun hortlamasi bana çok ilginç geldi.Neyse herkese topluca cevap vermek istedim.Nisanlim evlenmeden önce almıştı bana gücü yettiğince altın takı.Yuzugumu de değiştirmistik daha iyi bir yüzükle.İnsan aynı kalmıyor değişiyor zamanla değer verdiğimiz olgular da değişebiliyor.Zamanin bizi değiştirdiği gibi.Biz evlendik eşimle.Büyük bir sorun yaşadık.Zamanla üstesinden geldik.Benim için en doğru kişi esimmis bunu anladım.Zor dönemlerinde en büyük destekçim eşim oldu.Her konuda bana yardımcı olmaya çalışan, ihtiyaçlarına ve isteklerime değer veren bir insan.Bu yıl 8.senemiz olacak.Hala yüzümde küçük bir tebessüm mutluluk görmek için en yorgun zamanında bile özveride bulunuyor.Aksamlari eve gelirken camdan bakiyorum bazen, koşturarak eve geliyor beni camda görünce çok mutlu oluyor.Yillar sonra böyle bir ilişkiye sahip olmak benim için herşeyden çok daha değerli.
Sen beğenmiyorsan takma ama ben beğeniyorum takmak istiyorum deyin. Kendisi gereksiz görüyorsa kendisine almayabilirKizlar hepnize merhabs.8 yil suren bir iliskim var, nisanliyim.Sözden sonra nisan yapmadik, nisanlim da ben de gerek gormedik nisana.Söz de beyaz gül istiyordum bir buket.5 tane gul ve otlarla dolu bir cicek geldi.Söz de bana taki takilmadi.Nisanlimin ailesi durumumuz yok diyerek en ucuz, ayari en dusuk yuzugu aldi bana.Nisanlim kendisi alir diye sesimi cikarmadim.Ama almiyor.Atsan atilmaz satsan satilmaz, cok gereksiz.Bozdursan para etmez diyor.Ne yapsam ne desem derdimi anlatamiyorum.son zamanlarda baska konularda dahil cok fena tartistik birbirimize girdik.Aramiz yeni düzeliyor ama bu konudaki fikirleri hic degismiyor.Altin disinda ne desem yapiyor ama ben bu konu ve diget tartismalarmiz sonucunda kendisinden uzaklasmaya basladim.Ne yapacagimi bilemiyorum, yardim edin.
Yaaa işte vaktiyle yok altın takmadılar yok kızlarına bunları yaptılardı da bana yapmadılar yok yüzüğüm çirkin bla bla diye soğudum dediğiniz insan emek dolu bir insanmış. Vaktiyle yaptığınız nankörlük size ders olmuştur bu iyi evlilik süresinceMerhaba herkese yıllar sonra konunun hortlamasi bana çok ilginç geldi.Neyse herkese topluca cevap vermek istedim.Nisanlim evlenmeden önce almıştı bana gücü yettiğince altın takı.Yuzugumu de değiştirmistik daha iyi bir yüzükle.İnsan aynı kalmıyor değişiyor zamanla değer verdiğimiz olgular da değişebiliyor.Zamanin bizi değiştirdiği gibi.Biz evlendik eşimle.Büyük bir sorun yaşadık.Zamanla üstesinden geldik.Benim için en doğru kişi esimmis bunu anladım.Zor dönemlerinde en büyük destekçim eşim oldu.Her konuda bana yardımcı olmaya çalışan, ihtiyaçlarına ve isteklerime değer veren bir insan.Bu yıl 8.senemiz olacak.Hala yüzümde küçük bir tebessüm mutluluk görmek için en yorgun zamanında bile özveride bulunuyor.Aksamlari eve gelirken camdan bakiyorum bazen, koşturarak eve geliyor beni camda görünce çok mutlu oluyor.Yillar sonra böyle bir ilişkiye sahip olmak benim için herşeyden çok daha değerli.
Pintilik sevmiyorum nişanlıniz pinti gibi geldi banaKizlar hepnize merhabs.8 yil suren bir iliskim var, nisanliyim.Sözden sonra nisan yapmadik, nisanlim da ben de gerek gormedik nisana.Söz de beyaz gül istiyordum bir buket.5 tane gul ve otlarla dolu bir cicek geldi.Söz de bana taki takilmadi.Nisanlimin ailesi durumumuz yok diyerek en ucuz, ayari en dusuk yuzugu aldi bana.Nisanlim kendisi alir diye sesimi cikarmadim.Ama almiyor.Atsan atilmaz satsan satilmaz, cok gereksiz.Bozdursan para etmez diyor.Ne yapsam ne desem derdimi anlatamiyorum.son zamanlarda baska konularda dahil cok fena tartistik birbirimize girdik.Aramiz yeni düzeliyor ama bu konudaki fikirleri hic degismiyor.Altin disinda ne desem yapiyor ama ben bu konu ve diget tartismalarmiz sonucunda kendisinden uzaklasmaya basladim.Ne yapacagimi bilemiyorum, yardim edin.
Aklıma şey geldi. Kardeşim eşine evlenme teklifi edecekti. Kız demiş kardeşime altın yüzük almak zorunda değilsin ucuz gümüş sevgili yüzükleri ile bile olur demiş. Annemde bunu duyunca kardeşime kavga etmişti sakın gidipte öle bı yüzükle evlenme teklifi etme bı altin yüzük alacak paranda yoksa hele hiç evlenme teklifi edip o yola girme diye sonra altın almıştı tabiki. Altın gereksiz diye bısey yoktur. Cimrilik pintilik vardır. Bir yüzük alacak kadarda durumu olmayan o yola hiç girmesin.Kizlar hepnize merhabs.8 yil suren bir iliskim var, nisanliyim.Sözden sonra nisan yapmadik, nisanlim da ben de gerek gormedik nisana.Söz de beyaz gül istiyordum bir buket.5 tane gul ve otlarla dolu bir cicek geldi.Söz de bana taki takilmadi.Nisanlimin ailesi durumumuz yok diyerek en ucuz, ayari en dusuk yuzugu aldi bana.Nisanlim kendisi alir diye sesimi cikarmadim.Ama almiyor.Atsan atilmaz satsan satilmaz, cok gereksiz.Bozdursan para etmez diyor.Ne yapsam ne desem derdimi anlatamiyorum.son zamanlarda baska konularda dahil cok fena tartistik birbirimize girdik.Aramiz yeni düzeliyor ama bu konudaki fikirleri hic degismiyor.Altin disinda ne desem yapiyor ama ben bu konu ve diget tartismalarmiz sonucunda kendisinden uzaklasmaya basladim.Ne yapacagimi bilemiyorum, yardim edin.