Haklisiniz, herkes boyle düşünüyor. Bu iliskiye gencligimi verdim.Nisanlimin bu dusunceleri beni çok yipratiyor.Icinden gelmeyerek almasini istemiyorum.Ama ikna da olmuyor.Maaşı iyi, başka ne istesem aliyor.Ailesi bana deger vermiyor.Sözde paramiz yok dedilet, istedigim yüzüğü secmeme izin bile vermediler.Yüzük icin ayirdiklari bütçe cok kisitliydi ve sonuc olarak uyduruk icime sinmeyen bir yüzük alindi.Durumu olmayan aile kendi kizlarina nisanda bilezik takti ve nisani iyi bir salonda yapti.Ailesinden cok soğudum. Nisanlimi sevdigim icin katlaniyordum.Ama onun da böyle davranmasi cok uzdu beniNe demek gereksiz basta taviz verirsen isteklerinden inan oyle gidiyor bence hakkin tabiki isticeksin durumu yoksa yola cikmicak durumuna gorede olsa alcakta takcakta..
Öyle olmamasi icin ugrasiyorum.Geçmiş olsun bedavaya kız alacak çakal işte.
Bilezik mi?Alacagini hic sanmam tek tas altin yuzuk icin bile aylardir bekliyorum.Nisanli olmayan arkadaslarima sevgilileri surekli altin takilar aliyor.Bizimkinde tik yok.Cevremdekileri görünce de moralim daha çok bozuluyor.o nasil taviz vermoyorsa sende taviz verme
yuzukden baslar baska seylerde gelir altindan, hangi birinde taviz verecksin?
bilerzik vs için ne diyor?
pintilikde bi yere kadar, o yuzugu omur boyu tasiyaacksin gururla, ne istiyorsan onu almak zorunda
parasi yoksada evlenmesin pasam,hamama giren terler
Evet tek tas almiyor.Ben ondan cok pahalli altin takilar beklemiyorum.Hicbir şekilde almaya yanaşmıyor. Onun bu tabriyla birlikte evet kendimi degersiz hissediyorum.Bi arkadasim da erkek arkadasına altın yaptırdı cocuk 2 yıldan beri calistıgını altına verdi..Bayramlarda falan erkek arkadasindan gelen bilezigi kb yapti die yutturuyodu millete ..Hic bi zmn anlamadim onu halada anlamiyorum..
Altım ne bi yatirim amacı bence nede bir takı...
Bilmiyorum ama erkek arkadasinizla ayni düsünüyorum sanirm...
Ama sizin takildgınz konu size deger vermedigini dusunmeniz sanirm cnku evlilignzn simgesi olan yüzügü düzgun alabilirdi bu konuda haklisnz..Umursamz biri sanrm eger bu tarz seylere onem veriyorsanz sorun yasayacagnz kesin.
Gerekli olmadigini düşünüyorsunuz ama nisanlim su an birsey almasi ne mihriyi yapar ne de yüz gorumlugu takar.Durumu oldugu kadar yapmasini istiyorum.Kendisino zora sokmak istemiyorum tabii ki,Ben de gerekli olmadığını düşünüyorum açıkçası ama önemli olan gerekli ya da gereksiz olması değil, siz istediğiniz için bunu yapması.
Ailesi yapmak istemedigi icin almiyor.Kendi kizina nisanda bilezik damadina birseyler alan da bu aile sonucta.Ailesinin yapmadigini kendisi yapmak icin defalarca söz verdigi halde yapmamak icin yirtiyor resmen kendiniAltın dışındaki her isteğinizi yapmaya çalışıyorsa problem etmeyin derim.
Ama genel olarak bir cimrilik söz konusuysa düşünün.
Ailesinin durumu yoksa bence de nişanlınızın altın alması sizi sadece gereksiz zora sokar, ama gönlünüzce bir alyans da alınmalıydı yani.
Bu konuda gercekten taviz vermemek gerekiyor.
Benimde sözümde nisanimda taki takilmadi. Istememistimde zaten gerek yok demistim. Sonra baktilar hic bir beklentim yok herseyden kismaya calistilar.
Nisan tepsisine koyulan parayi bile defalarca sordular. Gelinlik almayalim mobilya mutfak dahi almayalim dediler. Ki durumlari vardi. Kisacasi hic deger görmedim.
Isteyenler yaptiranlar daha cok deger görüyor nedense..
Anladm cnm..bende bu sekilde dusunmustum ztn anlatmak istedigini...Evet tek tas almiyor.Ben ondan cok pahalli altin takilar beklemiyorum.Hicbir şekilde almaya yanaşmıyor. Onun bu tabriyla birlikte evet kendimi degersiz hissediyorum.
Sogumam sadece altinla alakali degil,gecen hafta bazi sorunlar yasadik.Aramizda cok buyuk tartismalar oldu.Bu konu disindaki konularla birlikte sogumaya basladim.Bence öncelikle şu karşılaştırmalardan vazgeçin. Yok arkadaşlarımın sevgilileri alıyor yok kızlarına şunu yaptılar. Kendinizi daha çok yıpratırsınız. Ben altın konusuna hiç takılmamç Senin değerin taktığı altınla mı ölçülüyor. Diğer isteklerimi yapıyor demişsiniz, sadece altın almıyor diye soğumanız ilginç geldi bana. Siz onunla mutlu musunuz, keyifli misiniz, kendinizi güvende mi hissediyorsunuz bu önemli. Ben de nişanlanırken nişanlımın yüzüğünü ben aldım, o da benimkini. Üstelik bir bilezik fiyatınaydı benim aldığım alyans. Malum erkeklerin parmakları daha kalın oluyor. Ama bu sizin içinizde yer edecekse daha sonra içinize sinen bir şeyler alırsınız.
Ama bu altın meselesi tatiklemiş gibi geldi bana.Sogumam sadece altinla alakali degil,gecen hafta bazi sorunlar yasadik.Aramizda cok buyuk tartismalar oldu.Bu konu disindaki konularla birlikte sogumaya basladim.
Yüzüğü atip satmayacagim.Böyle birsey söylemedim. Yanlis anladiniz sanirim bir mesajiyüzüğünü niye atıp satacakmışsın ki