- 14 Haziran 2019
- 14.816
- 72.293
- 598
Babam yardım etmese de aynı şeyi savunurdum. Ki babama anneme beklenti duymam bir nebze normal. Ama eşimin babasının yardımı beni zerre ilgilendirmiyor. Bana yabancı bir adam neticede. Yaptığı da yapmadığı da kendine. Benlik bir durum yok.bakın kendimiz çözmek zorundayız demişsiniz ama size de hep aileniz destek olmuş. Babanızın hediye ettiği evde yaşıyormuşsunuz. Yani kendiniz çözmemişsiniz aslında. Herkes maddi destek görmek ister ama tek sorun bu değil bunu anlatmaya çalışıyorum. Yoktur anlarım ama ailelerimiz eşit şartlarda. Benim babam kendini zorluyor bir şeyler için ama onlar benim aileme bir telefon etmeyi bile beceremiyor. Bu durumda babamdan da istemiyorum neden kendini zorlasın ki madem kendimiz ödeyeceğiz yatak odasını da ödeyeceğiz artık. Ama karşı tarafın yaptığı bana göre normal değil üzücü olan da bu. Tek derdim maddiyat olsa aman bari babam yatak odasını alıyor der kabul ederim ama derdim bu değil.
Ben babam daha çok maddi katkıda bulunduğu halde bilenmiyorum demek niyetiyle söylüyorum. Hesaba vurmadım yani. Beklentim yok.
İki taraftan da beklentim yok. Babam esnaf adam durumu iyi kendi içinden gelip yardımcı oluyor. Ben asla ev ver demedim. Araba için de talepte bulunmadım. Kendi paramızla alacaktık. Üstüne para için krediye başvuracaktık o dedi boşuna faiz ödemeyin diye. Arabanın parasını da taksitle ödedik mesela. Vermese de olurdu. İçinden geldi sağolsun.
Kastım bu yani. Beklenti duymanız doğru değil. O adam size evlenseniz dahi yabancı.
Babam da vermek zorunda değildi. Başka bir şehirde yaşarken kiramızı da ödüyorduk elbette.
Yarın eşim de ben de emekli olduktan sonra çalışmak istemeyebiliri. Gelin bizim maaşımızı çalışmamızı, yardımımızı düşünemez. Haddi yok. Benim mirasçım gelinim değil oğlum, varsa torunum zira. Beklenti duyamaz. Duyamazsınjz