yoo gayet iyi gelin evlat oldum.ailem böyle yetiştirdi.emin ol kızımı da böyle yetiştirirdim.kız kardeşim de benim gibidiryani hiç gelin olmamış gibisin, doğuştan KV doğmuşsun.ben de sana sorayım kızın olsaydı 2 oğlun yerine bu şekilde KV savunucusu olurmuydun?
Öyle düşünüyoruz kuzum sağol.2 düğün olsun ya da biri nikah olsun.başka yolu yok.
Ablacım merak ediyorum sen ileride olacak gelinlerinin ailesine bayramlaşmaya gitmeyecek misin? Ya da gelinlerine ufak da olsa hediye almayacak mısın bayramlarda? Bu konuda mevzu adet değil düşüncesizlik...yorumları okumadan sorayım,evlendikten sonra da kaynananın gelenek göreneklerine uyacak mısınız
Belki de sizin adetler öyle gerektiriyor dediğiniz konuların da onlar için mantıklı olmayan yönleri vardır ve bu yüzden yapmamayı tercih etmişlerdir?
yoo gayet iyi gelin evlat oldum.ailem böyle yetiştirdi.emin ol kızımı da böyle yetiştirirdim.kız kardeşim de benim gibidir
Ablacım merak ediyorum sen ileride olacak gelinlerinin ailesine bayramlaşmaya gitmeyecek misin? Ya da gelinlerine ufak da olsa hediye almayacak mısın bayramlarda? Bu konuda mevzu adet değil düşüncesizlik...
Annem gelmemelerini paylaştı, dünde kendisi bana konuyu açtı ne gereği vardı annen bunu söyledi belki adeti bilmiyorlardır dedi.
Gülünç bir durum cevap dahi vermedim güldüm geçtim maalesef.
koçun halini görünce güldüm resmen.
Ne gerek varmış bunlara?
Koç olayını bir kere bir filmde gördüm sadece. O zaman da mizah sanmıştım.
Her adete bu kadar bağlı mı kız aileleri acaba?
Ona bakarsanız çarşaf görmek de adet. Koçu es geçmeyenler neden çarşafı es geçer?
Yeni gördüm canım kusura bakma.Özge yazdıklarıma cevap vermedin, kırıldın mı bana, yoksa duymak istediklerini mi söylemedim?
Teşekkür ederim meraktan sordumaferin kız, güzel soru
o zaman ki duruma göre hareket edeceğim.mesela kız tarafı sürekli şu adet bu adet diye gelirse ben de bizim adetleri öne süreceğim.hatta bir adetimiz var ki,çok üstüme gelirlerse onu isteyeceğimAblacım merak ediyorum sen ileride olacak gelinlerinin ailesine bayramlaşmaya gitmeyecek misin? Ya da gelinlerine ufak da olsa hediye almayacak mısın bayramlarda? Bu konuda mevzu adet değil düşüncesizlik...
ama bura bir önemsememe bir burnu büyüklük yok mu?
Teşekkür ederim meraktan sordum
o zaman ki duruma göre hareket edeceğim.mesela kız tarafı sürekli şu adet bu adet diye gelirse ben de bizim adetleri öne süreceğim.hatta bir adetimiz var ki,çok üstüme gelirlerse onu isteyeceğim
Niye güldün geçtin ki? Esas bu meselelerde konuşman gerekiyor. Bu konuda ben sinirlenir annemi savunurdum. O nasıl annesine laf söyletmez sen de söyletme. Ne demek ne gereği vardır. Bayramda birine ziyarete gitmek de mi bilinmesi gereken bir şey. Beyin hücresi olan her canlı bunu düşünebilir. Esas tepki vermen gereken şeyleri boş geçme Özge. Sonra ne olacak biliyor musun? Bir gün patlayacaksın. Ama kimse anlam veremeyecke neden patladın. Daha öncekilerde hep sustuğun için buhrandasın falan sanacaklar, adet öncesi gerginlik sanacaklar, hamileysen hormonlar sanacaklar ama gene sana hak vermeyecekler. Biriktirip biriktirip patlamak iyi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?