• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın ailesi? ...

Bu ne yahu, kocaman adam annesiyle yatar mı?
hadi o istedi adam bunu yapar mı?
görümce ne hakla annene gitmeyin der...
Ve son olarak siz bu kadar anormal insanın arasında sağlıklı mısınız?

benm kaynvalidem çok nazlı mı nazlı bi kadın hastalığından dolayı milleti parmadğnda oynatır...

yatmak istemese de annesiyle sırf o ii olsun diye yattı yannda...

ewet görmcemn bunu sölemeye hakkı yoktu kendisi hep anasında ve bana gelnce değişiyorlar....

sağlıklı olmaya çalışıyrum bi kere bile çemkirmedim kmseye kocam bnle nie yatamıyor diye...

hep analyışlı olmaya çalışıyorum işte..... ama bazen ezildiğimi düşünyrm... insanları kırmak istemiyorum ewde bi hasta war hoşgör diyorum es geç takma diye diye motive ediyrm kendimi..

Ama canım durum böyleyse hiiiiç soğuma.
baksana kendi öz evladına böyleymiş sana özel tepki yok yani.
bizim komşunun biri böyle vurdumduymaz. Banane ben yetiştirdim artık uğraşamam diyor çocuklarına. Onlar için de anneleri öyle kıymetli ki sözünden çıkmıyorlar:) kadının kızı işten çıktı, seni istemiyorum evde git iş bul çalış, ayrı ev tut falan diyor resmen

Ay canım tıpkı dediğin gibi annesi öyle kıymetli ki onun gözünde dünyanın en ilgili annesi.
Evlenince oturacağımız evi tadilat yaptırdık, annesi gelecekti annesine gelme demiş.
Sini küpüne dönmştüm.
Akşam iş çıkışı gittik birlikte temizlik yaptık nişanlımda o yorgun halimle.
Bide evin içi her bi köşesi baştan yenilendi inşaat ev yani.
Banyo fyanslarını ve mutfak dolabını anneme bırakırım o temizlesin biz yapmayalım yeter aşkım dedi.
Neyse ertesi gün annesi geldi.
Ayy bi görsen nişanlım sanki annesi koca evi temizlemiş gibi bi anlatıyor ben o kadar yaptımda beni öyle anlatmadı yani.
Yapmazsan kıymetlisin valla ya bu çocuğu bazen yolasım geliyor.

Annesi 1 kez söyledi.
Onun ablasının gelini nişan alışverişinde 4500 tl harcamış özge maşallah bi kez daha kalitesini belli etti demişti.
Hakkını yemeyeyim, gaz veriyor bana :KK48:
Nişanlım birşey demedi canım o konuda, yada dedi de ben mi hatırlamıyorum acaba o_O
Aslında şunu sormak istemistim. Annesi ilgilenmiyor demiştin, evini annenle sen temizlemissiniz. Nişanlın bu iyiliginizin farkında Mi? Annesi için mahçup Oluyor Mu?

aynen öle canım oğluyla yattı kocası bayramda memlekete gitti kurbanı kesmek için o da oğluyla yattı... oğlum korkuyorum beni bırakma dedi.. şekerden dolayı wücudunda ağrılar oluşuyor o yüzden eşim gece her uyandığında korkmasın diye yannda yattı...

we bayrmn son günü kaynanamı doktra götrdüler.. bizde görmcem eşi ve eşmle ben kaynnmdaydık.. görmcem toplann yan kmşya geçelm otrlm dedi... bende cnm biz gelmiyoruz dedm.. nedenmiş o sen bnm gözlerime bi bak ben kardeşimi alır giderm sen ewde kal dedi.. bende hayr o da bni bırkp bi yere gidemez bz beraber vakt geçrmek istyrz yalnz kalmk istyrz dedim... ayy görümcem bi çemkirdi bana eşime karını da al git bu ewden salaklar gerizekalılar neler neler söledi... eşimle birbirimize girdik o gün...

ben elmden geln herşeyi yapıyorm h.sonları dahil ordayım zaten ewimde keyf yapamıyorum hiç bi de çalışan bi kadınım butn byrm orda geçmiş bi böle dedim diye kıyameti kopardı.. ne oluorsa anlamadım yaniii...

ewlenmeden öncede kıskançlıkları wardı görmcemn hep görmezden geldim.. ewlndk şimdi daha iyi anladm gördm herşeyi....

Gerizekalı da sensin sorunlu arızada sensin deseydin.
Evli mi arıza görümcen çok merak ettim?
Eğer değilse hasetlenmesi normal.
Benim anlamadığım sende çok sessiz kalıyorsun.
Valla bana sabırlı derler ama senin sabrın bir başka helal olsun valla.
Eşinde de sorun var bence :(

benm kaynvalidem çok nazlı mı nazlı bi kadın hastalığından dolayı milleti parmadğnda oynatır...

yatmak istemese de annesiyle sırf o ii olsun diye yattı yannda...

ewet görmcemn bunu sölemeye hakkı yoktu kendisi hep anasında ve bana gelnce değişiyorlar....

sağlıklı olmaya çalışıyrum bi kere bile çemkirmedim kmseye kocam bnle nie yatamıyor diye...

hep analyışlı olmaya çalışıyorum işte..... ama bazen ezildiğimi düşünyrm... insanları kırmak istemiyorum ewde bi hasta war hoşgör diyorum es geç takma diye diye motive ediyrm kendimi..
yani bayağı eziyorlar, umarım can sıkmaktan öteye zararları olmaz.

Ay canım tıpkı dediğin gibi annesi öyle kıymetli ki onun gözünde dünyanın en ilgili annesi.
Evlenince oturacağımız evi tadilat yaptırdık, annesi gelecekti annesine gelme demiş.
Sini küpüne dönmştüm.
Akşam iş çıkışı gittik birlikte temizlik yaptık nişanlımda o yorgun halimle.
Bide evin içi her bi köşesi baştan yenilendi inşaat ev yani.
Banyo fyanslarını ve mutfak dolabını anneme bırakırım o temizlesin biz yapmayalım yeter aşkım dedi.
Neyse ertesi gün annesi geldi.
Ayy bi görsen nişanlım sanki annesi koca evi temizlemiş gibi bi anlatıyor ben o kadar yaptımda beni öyle anlatmadı yani.
Yapmazsan kıymetlisin valla ya bu çocuğu bazen yolasım geliyor.
çok ilginç gerçekten ama bunları gözünde büyütme. Aile yapısı bu yani beklentilerin ona göre olsun. Bence ailesinden öyle gördüyse sen de keyfine düşkün biri ol:)
bizimki de annesine kıyamaz camları hep o silermiş, şimdi de ben o geleneği devam ettiriyorum henüz hiç cam silmedim:D

Aslında şunu sormak istemistim. Annesi ilgilenmiyor demiştin, evini annenle sen temizlemissiniz. Nişanlın bu iyiliginizin farkında Mi? Annesi için mahçup Oluyor Mu?

Oluyorsa da bize belli etmiyor canım.
Ama onun gözünde annesi dünyanın en düşünceli en fedakar annesi.
Ben diyorum ki evi temiz kullan evlenince o mutfak dolaplarımızda bi pislik görmeyeyim diyorum şaka ile karışık, yeni yaptırdık herşeyi bu arada.
Oda diyor ki o zaman gel temizle diyor şaka ile bende oldu canım dedim.
Artık annemede söyledim gitmeyeceğiz.
Yap yap ama onun gözünde hala annesi fedakar olsun.

Sizde varmi boyle bir adet canim ?

Koç yok ama hediye alınır.
Durumu iyiyse bilezik bileklik falan ama durumları yoksa kıyafet alınır canım.
Ya onu bile istemiyorum bi çorap alsa n kadar şirin gelir benim için düşünmüş almış derim. :(

Gerizekalı da sensin sorunlu arızada sensin deseydin.
Evli mi arıza görümcen çok merak ettim?
Eğer değilse hasetlenmesi normal.
Benim anlamadığım sende çok sessiz kalıyorsun.
Valla bana sabırlı derler ama senin sabrın bir başka helal olsun valla.
Eşinde de sorun var bence :KK43:

görümcem ewli ve eşiyle çocuğuyla annesinn ewinde kalıyorlar...

görmcem bana bazen ne kadar ii görnsede içten fesattır içten pazrlıklıdır...

eşimde bozgunluk çıkmasın diye görümceme eşinin yannda hiçbşy demedi geldi bana söylendi...

ewlendiğimiz ilk aylardan beri beni hiç aramadı görmcem hep kardeşini arar size gelcez diye ben çalışan bi kadınım ewe geliyrm yorgn argın bunu hiç düşünmyolar h.içi 2 kere mutlaka gelrler ya da bunlarn bi kmşusu war heep eşimi arar hadi geln der ben gtmek istemiyorum desemde eşim çok zorlar...

bu seferlkte böle yapnca hiç bşy demedim sabır dedim geçicek bunalrda dedim.. ama bi kere daha yapılsın işte o zaman benden kötüsü olmayacak.....

Koç yok ama hediye alınır.
Durumu iyiyse bilezik bileklik falan ama durumları yoksa kıyafet alınır canım.
Ya onu bile istemiyorum bi çorap alsa n kadar şirin gelir benim için düşünmüş almış derim. :KK43:
Zaten dusunmeleri onemli aldiklari hediye degil ama Dusuncesizlik yapiyorlar iste nisanlina soyle bennce

Oluyorsa da bize belli etmiyor canım.
Ama onun gözünde annesi dünyanın en düşünceli en fedakar annesi.
Ben diyorum ki evi temiz kullan evlenince o mutfak dolaplarımızda bi pislik görmeyeyim diyorum şaka ile karışık, yeni yaptırdık herşeyi bu arada.
Oda diyor ki o zaman gel temizle diyor şaka ile bende oldu canım dedim.
Artık annemede söyledim gitmeyeceğiz.
Yap yap ama onun gözünde hala annesi fedakar olsun.

hep öle olur zaten hayatım erkekler böle aneleri söz konusu olunca her zamn anneleri haklıdır ve anneleri çook iyidir.

yani bayağı eziyorlar, umarım can sıkmaktan öteye zararları olmaz.

çok ilginç gerçekten ama bunları gözünde büyütme. Aile yapısı bu yani beklentilerin ona göre olsun. Bence ailesinden öyle gördüyse sen de keyfine düşkün biri ol:)
bizimki de annesine kıyamaz camları hep o silermiş, şimdi de ben o geleneği devam ettiriyorum henüz hiç cam silmedim:D

Haha :KK53:
İyi yapıyorsun silme tabi.
Valla beyefendi benim annem ezilecek gidicek evini temizleyecek ama annesi acıların kadını bergenmiş gibi el üstünde tutulacak.
O annesini ezdirmiyorsa ben hiç ezdiremem.
Artık gitmeme kararı aldım annemede söyledim.
Bu erkek çocukları hepmi böyleler ya.

Adetler için bir şey diyemem bizde de eşimin ailesinde de yok ama siz daha evlenmeden huzursuz olmaya başlamışssınız gibi geldi. Evlendikten sonra daha da büyümesin bu sorunlar ?

Haha :KK53:
İyi yapıyorsun silme tabi.
Valla beyefendi benim annem ezilecek gidicek evini temizleyecek ama annesi acıların kadını bergenmiş gibi el üstünde tutulacak.
O annesini ezdirmiyorsa ben hiç ezdiremem.
Artık gitmeme kararı aldım annemede söyledim.
Bu erkek çocukları hepmi böyleler ya.

Galiba böyleler genelde:)
Benim kardeşim de hiç düşkün değildir bakalım evlenince nasıl olacak asıl onun tavırlarından anlarım ben.
Gitmeme kararı alman çok iyi olmuş, bazı tepkileri zamanında vermek lazım ki anlasınlar. Aksi halde sen kötü oluyorsun, değişmiş oluyorsun. Aslında değişmedin sadece sabrediyordun ama anlaşılmıyor işte

Galiba böyleler genelde:)
Benim kardeşim de hiç düşkün değildir bakalım evlenince nasıl olacak asıl onun tavırlarından anlarım ben.
Gitmeme kararı alman çok iyi olmuş, bazı tepkileri zamanında vermek lazım ki anlasınlar. Aksi halde sen kötü oluyorsun, değişmiş oluyorsun. Aslında değişmedin sadece sabrediyordun ama anlaşılmıyor işte

Annesi 1 haftadır annesine gitmiş oğlu ile arasında ki mesafe 15-20 dk bi gelmiyor çocuğunun yanına.
Akşama anne annesi nişanlımla beni yemeğe davet etmiş oraya gideceğiz.
Bide erkek çocukları anneleri en kötü yemeği bile yapsa tadını güzel alıyorlar yaç
Geçen bayram kaynanam sarma yapmış kafam kadar, ne tat var ne tuz yediğin zaman hırt hırt diye ses geliyor pişirmemiş bile tam.
Ay nişanlımı bi görsen annecim senin üstüne sarma yapanı tanımıyorum bu nasıl güzel bir lezzet ya falan diyip en az 20 tane yemiştir.
Ben dehşetler içinde izledim onu.
Akşamada bi karın ağrısı tuttu ya neden böyle oldum diyor, diyemedim tabi kart sarmalardan diye :rolleyes:

Back