parayı böyle biriktirmişler işte.
Zenginin cimrisi çok fena olur. Ben içlerindeyim biliyorum. Malları çok kıymetli kuruş hesabı yaparlar.
ama çok ayıp, erkek tarafı istemedi mi takıları onlardan?yok aslında senelerce arkadaşlık ettiler.sevgiliyken arkadaşımın evinden çıkmazdı.bir hizmet bir hizmet aklın şaşardı.yüzük takınca 180 derece döndü.evden çıkmayan kız gelip gitmemeye,geldiğinde de surat asmalar başlamış.arkadaşım oğluna hiç bahsetmedi,aralarında sorun olmasın diye.en son oğlu arkadaşımı aramış,biz ayrıldık idye
Annemin hiçbir konuda ayıp ettiğini düşünmüyorum.
Her seferinde ayıp eden annesi.
Kalkıp bi insan nişan alışverişinde çok birşey almayalım diyip annemi arıyorsa ve benim annem kızmadan peki diye evap verebiliyorsa ayıbı kimin ettiği gün gibi aşikar oluyor üzgünüm.
Kuzum annesi trabzonlu her türlü adeti biliyor bence işlerine gelmiyor
Bazısıda içten içe kavga ediyordur mesela benSonuç bekliyorum kuzum 72 bile alsam yerleşebilirim gözüyle bakıyorum , hayırlısı inşallah ...
KV nin iyisi nadir denk gelir, burada ben hiç istemedim şöyleyim böyleyim diyenlerin çoğunun %90 kv ile kavgası vardır
40 yıllık mobilyaları kullanıyorlarsa o kadar zengin değillerdir bak. yani abartıyorlardır anlatırken ya da mirastan zenginlerdir. Yoksa zengin adam evine harcar, kendine harcar, yer, içer bir tek eli emekçiye ve çevreye gitmez.Aynen varyemezler.
Eşyalarınıda gör 40 yıllık mobilyalar.
Benim annem eline 3 kuruş geçse gider eve birşey alır o yüzden zengin olamıyormuşuz anladım
biz de takılar geri verilmez demişler,çirkefleşmişler.alamadılar,biraz da sessizdir arkadaşımama çok ayıp, erkek tarafı istemedi mi takıları onlardan?
Ivit anlasamadik ayrildik ama annesi hep samimiydi bana karsi. Patikleri hala giyiyorum sekerlerpatikler eskimeden KV eskimiş
Siz dışarıdansanız yapmak istemiyor olabilirler. Ben aynı kvdenin iki gelinine çok başka şeyler yaptığını gördüm. Biri kendi memleketindendi diğeri de dışarıdan.
Ayrıca size karşı davranışları sıcaksa bir iki bilezikten çok daha değerli.
Kendi memleketlisi adetleri biliyor ve ortak. Diğeri dışarıdan olunca daha az kıymetli oluyor.Siz dışarıdansanız yapmak istemiyor olabilirler. Ben aynı kvdenin iki gelinine çok başka şeyler yaptığını gördüm. Biri kendi memleketindendi diğeri de dışarıdan.
Ayrıca size karşı davranışları sıcaksa bir iki bilezikten çok daha değerli.
haaaaaaaaaaaaaaa durum farklı.boşver
ya sen kesinlikle bu işi bilmiyorsun. O kız Amerikalı, kapı gibi Amerikan pasaportu var. Yarın çocukları da alacak ondan. Sen gel bu kvalide-kpeder familyasını bana sor.Yani soğuk davranmıyor seRperiM fakat çok ilgilide değiller.
Evet istanbulluyuz biz.
Bu durumdan dolayı olabilir mi
Ama amerikalı bri ile evli kvmin kardeşi maşallah her türlü adeti onda uyguladılar
Kendi memleketlisi adetleri biliyor ve ortak. Diğeri dışarıdan olunca daha az kıymetli oluyor.
Nedense erkek tarafı için ne kadar çok harcanırsa, ne kadar çok uğraştırırsa kız tarafı o derece kıymetli olur.
bir hikaye var bununla ilgili.
Kızın biri evlenmiş evine götürüyorlar. Dere kenarına gelmişler. Damadın babasına sormuşlar " Hasan Efendi gelini nasıl geçireceğiz dereden?" diye.
Adam : aman nasıl geçirirseniz geçirin para mı verdim sanki demiş.
Bunu duyan akıllı kız, hasta numarası yaparak baba evine geri dönmüş ve olayı anlatmış. Kızın babası bir liste vermiş. bunlar gelmeden kızı çıkarmam demiş.
Neyse getirmişler ve kızı almışlar. Aynı dere kenarında aynı soru sorulmuş. Bu sefer adam: amanın bir durun, yavrumun bir yerine bir şey olmasın, yavaş yavaş elimizde geçirelim." demiş.
Maalesef olay bu.
azıcık ucundan kandırarak kendini mutlu olabilirsin tabi kısa süreliğine..Evet canım benim onlar varyemez amcalar :)
Benim ailemde bütçelerinden daha fazla yapabilmek için kredi çekerler çabalarlar.
En iyisi olsun diye.
İyi ki böyle bir ailem var gözleri tok en azından.
Bi evleri arabaları var bundan sonra yapacağımız birikim ve harcamalar evlatlarımız için olsun mantığındalar.
Varsın eşimin ailesi yönünden şanslı olmayayım mükemmel bir aileye sahibim ya bu bana yeter.
Kendi memleketlisi adetleri biliyor ve ortak. Diğeri dışarıdan olunca daha az kıymetli oluyor.
Nedense erkek tarafı için ne kadar çok harcanırsa, ne kadar çok uğraştırırsa kız tarafı o derece kıymetli olur.
bir hikaye var bununla ilgili.
Kızın biri evlenmiş evine götürüyorlar. Dere kenarına gelmişler. Damadın babasına sormuşlar " Hasan Efendi gelini nasıl geçireceğiz dereden?" diye.
Adam : aman nasıl geçirirseniz geçirin para mı verdim sanki demiş.
Bunu duyan akıllı kız, hasta numarası yaparak baba evine geri dönmüş ve olayı anlatmış. Kızın babası bir liste vermiş. bunlar gelmeden kızı çıkarmam demiş.
Neyse getirmişler ve kızı almışlar. Aynı dere kenarında aynı soru sorulmuş. Bu sefer adam: amanın bir durun, yavrumun bir yerine bir şey olmasın, yavaş yavaş elimizde geçirelim." demiş.
Maalesef olay bu.
azıcık ucundan kandırarak kendini mutlu olabilirsin tabi kısa süreliğine..
Bazı insanları değiştiremezsin kuzum boşver takma dicem ama öyle olmuyor işte, ailen de üzülüyor..Bazısıda içten içe kavga ediyordur mesela ben
Acımamak? Kim kime acımayacak??Of off ne güzel bir hikaye bu.
Kesinlikle çok anlmlı ve doğru.
Bundan sonra acımasam mı acaba ..
Yani soğuk davranmıyor seRperiM fakat çok ilgilide değiller.
Evet istanbulluyuz biz.
Bu durumdan dolayı olabilir mi
Ama amerikalı bri ile evli kvmin kardeşi maşallah her türlü adeti onda uyguladılar
Of off ne güzel bir hikaye bu.
Kesinlikle çok anlmlı ve doğru.
Bundan sonra acımasam mı acaba ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?