NİŞANLIMIN AİLESİ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Var işte beklenti. İstiyor ki ben bir şey istemeyeyim zora sokmayayım onları. Onlar bu kız bir şey istemiyor biz ona en iyisini alalım diye düşünmelerini istiyor. Beklediği karşılığı bulamayınca da büyük hayal kırıklığı.
Ne istiyorsanız söyleyin işte.

Ne bileyim yerini bile sormamaları tuhaf geldi. Sık görüşelim demiyorum ama hiç de görüşmeyelim demiyorum

İstemeliydiniz çünkü istekleriniz var.

Yazdiklariniz kadarıyla büyük bir sorun görmüyorum,ama hissettiyiniz hissettirdikleri bir şey olabilir,ailenizi sevmemek gibi ve iletişim kurmamak gibi sizi seviyor olmaları ailenizi sevdikleri anlamına gelmez biliyorum ucu açık sıkıntılı bir durum,duyardık eskiden gelini kızı gibi görüp ailesini muhatap almayan hatta evlenince ailesinin gelmesini gitmesini istemeyen tipler, bakın herşey olabilir,huylaridir ,ya da fazla dusuncelilerdir bilemeyiz yaşayıp göreceksiniz.....

Bizim aileler 1 sene içinde toplamda 3 kere görüştüler ikisi zaten kına ve düğünde oldu Mesela benim kv ve kp ailemi aramaz bayramda seyranda. Normalde büyükler aranır bizde ama aramıyorlar. Bizimkiler de sallamıyor çok fazla olmasa da olur. Bunlara takılmamak lazım. Sık sık onlara gitmenizi de pek doğru bulmadım. Nişanlılıkta bu kadar samimi olmaya gerek yok bence.

Maddi beklentim yok ya. Ev imkanı sağladılar daha napsınlar. Eşyayı almama durumu oldu inanın biz alırız dedim ki alırız yani.

Aman benimkiler yaptı da ne oldu bak aramız yine kötü.Madem mesafeli davranıyorlar siz de mesafeli olun az görüşmek icin bahane işte size de evlendikten sonra. Çok ic ice olsanız kavga kacinılmaz olurdu hep görüyorum nisanliyken kayinvalideyle kanka olup sonrasında papaz olanı

Ben sizi haksiz buldum.

Nisan zaten size ait insanlar üstüne düşeni yapmışlar altinlarini takmışlar ev vermişler size sizi kira yükünden kurtarmislar bugün bir kira yeni tasinmak isteseniz 10 bin ev satın almak isteseniz milyonlardan başlıyor ,üstüne düğün yapacaklar yine takı takacalar ne yapsın bu insanlar başka mobilyalarıda siz alin.

Belki görmüyorsunuz ama anneniz sizi dolduruşa getiriyor insanların 2 evi de tadilattaymis tadilat süresinde misafir ağırlamak istemeyebilirler yada bilemiyorum belkide çok içli dışlı olmak istemiyorda olabilirler.

Evet doğru söylüyorsunuz ama evin olduğu yeri çok seviyoruz. Nefes almaya gidiyoruz diyelim.

Evet hiçbir şey yapmadılar diyemem ki.
Başkaları geliyor ama ağırlıyorlar. Bence en son dediğiniz doğru.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…