- 24 Eylül 2013
- 9.830
- 32.152
-
- Konu Sahibi adimlazimdegil
Oluruna bıraksan derim. Çünkü belki de ayrı kalmak sana bazı şeyleri görmen açısından iyi gelecek ve nasıl daha mutlu olacağına karar vereceksin. Vardır bir hayır De ve ısrar etme. Ben illa evleneyimdye gözümü toz pembe hayallerle karartmıştım mesela ama şimdi kızıyorım. Dipnot: günümüzdeki malum suçlardan yani darbe kaynaklı alınanlardansa zaten omlara af Yok. Aftan onlar yararlanamıyor. Hem de her seçimde af derler sonra bir daha gündeme gelmiyorBen de bu yüzden empati yapmaya çalışıyorum.. ama garantisi yok işte çıkacagının bu belirsizlik canımı sıkıyor. Nişanlım diyor ki hem seni tek göndermek istemiyorum ben de bu yaz olsun istiyorum diyor hem de en kötü ihitmalle acele ettirmeyiz o zaman bi yıl erteler rahat rahat yaparız diyor
Ailen pek sıcak değilse mutlu olman biraz zor yanlış anlama. Aileler ilerisini her zaman görür ve o yüzden sıcak bakmıyorlardır Emin’imBelki de dediğiniz gibi ben görmezden geliyorum.. ama nişanlım babası gibi bi insan asla değildir. Ailem pek sıcak değil ama ben mutluysam onlar da mutlu olur. Sanırım artık diş göstermenin vakti geldi. Bakalım şimdi nolucak? Ben yine de huyuna suyuna giderek güzellikle durumu açıklayacağım.. ben bu adamla evlenmek istiyorum başkasını düşünemiyorum yanımda.. son bi kez ki zaten artık bunu konuşmam gerek düğün mevzusunu konuşacağım
babasini yaninda gormek istemesi anlasilir bir duygu ancak şu yaptığı hic hos değil.. biraz daha mi düşünsenizGüncelleme: merhaba kızlar, iki gün önce aileme nişanlımın düğünü erteleme fikri olduğunu benim de onaylamadığımı söyledim onlar da ertelemeye karşı çıktılar. 2 gün önce bize geldiler, biz konuşuruz konuyu açarlarsa dediler. Ama konuyu asla açmadılar. Ben de daha nişanlımı karşıma alıp konuşamadım. Cesaret edemedim araya da hep başka şeyler girdi fırsat olmadı. Aramız çok kötü hiç konuşmuyoruz 2 haftadır. 2 gün önce bize geldiklerinde sadece mecbur kalınca konuştuk. Küs değiliz ama konuşmuyoruz da. Sizce ne düşünüyor o niye böyle sessiz bana karşı? Hadi ben tavırlıyım suç onda, ona noluyor?
Seviyorum. Sadeceailesi söz konusu olunca böyle davranıyor başka bi sorunumuz yoktuEvlenin bu adamla da yakın başınızı. Neden evlenmek zorundasınız? Bu kişiyle mi evlenmek zorundasınız? Neden 1 yıl ayrı kalsanız kopuyorsunuz hiç anlamadım...
Teşekkür ederimAilen pek sıcak değilse mutlu olman biraz zor yanlış anlama. Aileler ilerisini her zaman görür ve o yüzden sıcak bakmıyorlardır Emin’im
İlla evleneyimxi bi insan değilim. Sadece onu seviyorum ayrı kalmak istemediğim için evlenmek istiyorumOluruna bıraksan derim. Çünkü belki de ayrı kalmak sana bazı şeyleri görmen açısından iyi gelecek ve nasıl daha mutlu olacağına karar vereceksin. Vardır bir hayır De ve ısrar etme. Ben illa evleneyimdye gözümü toz pembe hayallerle karartmıştım mesela ama şimdi kızıyorım. Dipnot: günümüzdeki malum suçlardan yani darbe kaynaklı alınanlardansa zaten omlara af Yok. Aftan onlar yararlanamıyor. Hem de her seçimde af derler sonra bir daha gündeme gelmiyor
Zaten ağzımızı bıçak açmıyorbabasini yaninda gormek istemesi anlasilir bir duygu ancak şu yaptığı hic hos değil.. biraz daha mi düşünseniz
Yaparım napim sonuçta bizim d bi hayatımız var ömür boyu bekleyemeyizİyi de kendini nişanlının yerine koy. Senin baban hapiste olsa güle eğlene düğün yapabilecek misin? Biraz empati yani, bu hayatta sadece kendinizi düşünmeyin.
Yaparım napim sonuçta bizim d bi hayatımız var ömür boyu bekleyemeyiz
Benim için de nişanlım babası gibi bir insan değildi. Şimdi evlendik. Babasının annesine davranışlarını görüyorum bazen hayret ediyorum. İnsan rol modeline çeker her zaman. Anasına bak kızını al diyenler oğlana toz kondurmamış resmen. Oğlan aynı babası olacak demedi demeBelki de dediğiniz gibi ben görmezden geliyorum.. ama nişanlım babası gibi bi insan asla değildir. Ailem pek sıcak değil ama ben mutluysam onlar da mutlu olur. Sanırım artık diş göstermenin vakti geldi. Bakalım şimdi nolucak? Ben yine de huyuna suyuna giderek güzellikle durumu açıklayacağım.. ben bu adamla evlenmek istiyorum başkasını düşünemiyorum yanımda.. son bi kez ki zaten artık bunu konuşmam gerek düğün mevzusunu konuşacağım
Fazla dramatize ediyorsunuz.Nişanlımla konuştuk. Babam çıkarsa bu yıl son ana denk gelse deiyi kötü bi yer ayarlar evleniriz dedi. Şuan düğün tarihi alamam babam bi ay çnce hapse girdi ben yaza güle oynaya füğün yapamam sana kendimi acındırmak istemediğim için söylemedim ama ben günlerdir uyuyamıyorum hastalansa bi şey olsa napicak orda diye düşünüyorum vs dedi hem yakışık almaz elaleme karşı da dedi. Zaten geç kaldık bence biryıl erteleyelim hem emin sekin yaparız bu arada şehirler arası gider geliriz dedi. Sen bensiz arada oncayol varken yapabilecek misin ben sensiz gitmek istemiyorum dedim. Mecbur kalırsak idare ederim napalım dedi. Bu ölüm gibi bi şey bizim için çok zor dedi. Peki bu senin ailenle alabileceğin bi karar mı neden gelip bizimkilerle konuşmuyosunuz herkes bizi ağustosta evlenicek biliyor dedim. İstersen nikah yapalım yine yan yana olalım düğünümüzü bir yıl sonra yapalım dedi. Ya af çıkmazsa bi yıl boşa beklersek aileme ne dicem dedim. Af çıkmasa da en azından biz beklemiş oluruz millet ne der falan dedi. Bizimki ölünün kırkı çıkmadan evlenmek gibi bi şey olucak yoksa dedi. Biraz oluruna bırakalım bi iki ay bekleyelim bakalım nolucak dedi. Ama düğün yerleri doldu bile dedim geç bile kaldık dedim nişan gibi düşünme dedim. Biraz daha konuştuk. Sonra Omzuna yattım Çok kötü oldum başımı öptü ağlayınca konuşamadım bi iki gün sonra tekrar konuşuruz ağlama lütfen dedi az önce de nasıl oldun diye sordu cevapvermedim..
Adam ömür boyu bekle demiyor zatenYaparım napim sonuçta bizim d bi hayatımız var ömür boyu bekleyemeyiz
Nişanlımla konuştuk. Babam çıkarsa bu yıl son ana denk gelse deiyi kötü bi yer ayarlar evleniriz dedi. Şuan düğün tarihi alamam babam bi ay çnce hapse girdi ben yaza güle oynaya füğün yapamam sana kendimi acındırmak istemediğim için söylemedim ama ben günlerdir uyuyamıyorum hastalansa bi şey olsa napicak orda diye düşünüyorum vs dedi hem yakışık almaz elaleme karşı da dedi. Zaten geç kaldık bence biryıl erteleyelim hem emin sekin yaparız bu arada şehirler arası gider geliriz dedi. Sen bensiz arada oncayol varken yapabilecek misin ben sensiz gitmek istemiyorum dedim. Mecbur kalırsak idare ederim napalım dedi. Bu ölüm gibi bi şey bizim için çok zor dedi. Peki bu senin ailenle alabileceğin bi karar mı neden gelip bizimkilerle konuşmuyosunuz herkes bizi ağustosta evlenicek biliyor dedim. İstersen nikah yapalım yine yan yana olalım düğünümüzü bir yıl sonra yapalım dedi. Ya af çıkmazsa bi yıl boşa beklersek aileme ne dicem dedim. Af çıkmasa da en azından biz beklemiş oluruz millet ne der falan dedi. Bizimki ölünün kırkı çıkmadan evlenmek gibi bi şey olucak yoksa dedi. Biraz oluruna bırakalım bi iki ay bekleyelim bakalım nolucak dedi. Ama düğün yerleri doldu bile dedim geç bile kaldık dedim nişan gibi düşünme dedim. Biraz daha konuştuk. Sonra Omzuna yattım Çok kötü oldum başımı öptü ağlayınca konuşamadım bi iki gün sonra tekrar konuşuruz ağlama lütfen dedi az önce de nasıl oldun diye sordu cevapvermedim..
Gerekirse nikah yapalim demis eger hic onsuz olamam derseniz nikah yapin nikah salonundan calgisiz sazsiz sözsüz olsun.Öncelikle teşekkür ederim. Ama ben mahcup olduklarınıya da yasta olduklarını düşünmüyorum. Çünkü her şeylerini yapıyorlar. Geziyorlar, yiyorlar, kendilerine bakıyorlar. Evet üzülüyorlardır ama hayatını yaşamaktan da kimse geri kalmıyor. Hepsi birbirini düşünüyor. Ama beni düşünen kimse yok. Düğün de netleşti gibi bi şey. Af çıkmazsa bi yıl ‘sadece kendi aldıkları kararla’ bekletecekler. Af çıkarsa ne âlâ. Peki bi yıl bekledik ya af çıkmazsa o zaman aileme ne diyeceksin diyorum. Af çıkar da düğün yapmış olursak da o beni affetmezmiş. Sanki ben attım babasını hapise. Çok ağırıma gitti. Bizüzerimize düşeni yapalım, bi yıl bekleyelim kimse bize bi şey diyemez o zaman diyor. Mutsuzum.
Öncelikle teşekkür ederim. Ama ben mahcup olduklarınıya da yasta olduklarını düşünmüyorum. Çünkü her şeylerini yapıyorlar. Geziyorlar, yiyorlar, kendilerine bakıyorlar. Evet üzülüyorlardır ama hayatını yaşamaktan da kimse geri kalmıyor. Hepsi birbirini düşünüyor. Ama beni düşünen kimse yok. Düğün de netleşti gibi bi şey. Af çıkmazsa bi yıl ‘sadece kendi aldıkları kararla’ bekletecekler. Af çıkarsa ne âlâ. Peki bi yıl bekledik ya af çıkmazsa o zaman aileme ne diyeceksin diyorum. Af çıkar da düğün yapmış olursak da o beni affetmezmiş. Sanki ben attım babasını hapise. Çok ağırıma gitti. Bizüzerimize düşeni yapalım, bi yıl bekleyelim kimse bize bi şey diyemez o zaman diyor. Mutsuzum.