Nişanlımın ailesi düğünü erteliyor

Oluruna bıraksan derim. Çünkü belki de ayrı kalmak sana bazı şeyleri görmen açısından iyi gelecek ve nasıl daha mutlu olacağına karar vereceksin. Vardır bir hayır De ve ısrar etme. Ben illa evleneyimdye gözümü toz pembe hayallerle karartmıştım mesela ama şimdi kızıyorım. Dipnot: günümüzdeki malum suçlardan yani darbe kaynaklı alınanlardansa zaten omlara af Yok. Aftan onlar yararlanamıyor. Hem de her seçimde af derler sonra bir daha gündeme gelmiyor

Oda nikahi yapsaniz ?

Eger cikarsa 1 sene nikahli bekler, dugunu aheste aheste yaparsiniz.
Ayrilirm diye korkuyorum demissin o yuzden soyluyorum,

Hemde insanlar ailenize sorarsa kizimin isinden dolayi nikah kiydilar, 1 sene snra dugun der kestirip atarlar.

İyi de kendini nişanlının yerine koy. Senin baban hapiste olsa güle eğlene düğün yapabilecek misin? Biraz empati yani, bu hayatta sadece kendinizi düşünmeyin.

Ailen pek sıcak değilse mutlu olman biraz zor yanlış anlama. Aileler ilerisini her zaman görür ve o yüzden sıcak bakmıyorlardır Emin’im

babasini yaninda gormek istemesi anlasilir bir duygu ancak şu yaptığı hic hos değil.. biraz daha mi düşünseniz

İlla evleneyimxi bi insan değilim. Sadece onu seviyorum ayrı kalmak istemediğim için evlenmek istiyorum

Benim için de nişanlım babası gibi bir insan değildi. Şimdi evlendik. Babasının annesine davranışlarını görüyorum bazen hayret ediyorum. İnsan rol modeline çeker her zaman. Anasına bak kızını al diyenler oğlana toz kondurmamış resmen. Oğlan aynı babası olacak demedi deme

Nişanlımla konuştuk. Babam çıkarsa bu yıl son ana denk gelse deiyi kötü bi yer ayarlar evleniriz dedi. Şuan düğün tarihi alamam babam bi ay çnce hapse girdi ben yaza güle oynaya füğün yapamam sana kendimi acındırmak istemediğim için söylemedim ama ben günlerdir uyuyamıyorum hastalansa bi şey olsa napicak orda diye düşünüyorum vs dedi hem yakışık almaz elaleme karşı da dedi. Zaten geç kaldık bence biryıl erteleyelim hem emin sekin yaparız bu arada şehirler arası gider geliriz dedi. Sen bensiz arada oncayol varken yapabilecek misin ben sensiz gitmek istemiyorum dedim. Mecbur kalırsak idare ederim napalım dedi. Bu ölüm gibi bi şey bizim için çok zor dedi. Peki bu senin ailenle alabileceğin bi karar mı neden gelip bizimkilerle konuşmuyosunuz herkes bizi ağustosta evlenicek biliyor dedim. İstersen nikah yapalım yine yan yana olalım düğünümüzü bir yıl sonra yapalım dedi. Ya af çıkmazsa bi yıl boşa beklersek aileme ne dicem dedim. Af çıkmasa da en azından biz beklemiş oluruz millet ne der falan dedi. Bizimki ölünün kırkı çıkmadan evlenmek gibi bi şey olucak yoksa dedi. Biraz oluruna bırakalım bi iki ay bekleyelim bakalım nolucak dedi. Ama düğün yerleri doldu bile dedim geç bile kaldık dedim nişan gibi düşünme dedim. Biraz daha konuştuk. Sonra Omzuna yattım Çok kötü oldum başımı öptü ağlayınca konuşamadım bi iki gün sonra tekrar konuşuruz ağlama lütfen dedi az önce de nasıl oldun diye sordu cevapvermedim..

Fazla dramatize ediyorsunuz.
Neden sen olmadan yapamasin ki ?
Yani adam seni terkedip gitmemiş
Babam içerde şuan düğün mevzusunu düşünemiyorum demiş
İstiyorsanız devam edeceksiniz, istemiyorsaniz bitireceksiniz.

Arkadas evlenince basin göge ermiyecek öncelikle onu bil.
Evet insan sevdigi insan heran yaninda olsun istiyor özlüyor ama biraz daha sabret.
Ben nisanlina üzülüyorum gercekten kimse onun yerinde olmak istemez ve kimse babasi yeni hapse düsmüsken dügün derdine düsmez askindan ölsede bekler bir umut varsa babasi acisindan.
Ve tek basina bu karari alamazsin bizimlerle konusmaliydiniz demeni hem anliyorum hemde onlarin konusmamalarini anliyorum
Düsünsenize annenizle sevdiginizin evine gidiyorsunuz ve hapse giren babadan dolayi yazin dügün olamayacagini söylüyorsunuz, o insanlarin mahcubiyetini düsünebiliyormusunuz.

Gercekten bu biran evvel evlenme isini fazla takinti haline getirmissiniz.
Sanki hemen evlenmezseniz dünyanin sonu gibi gözünüzde büyütüyorsunuz.
Bu sizi bir sonuca getirmez ancak üzülüp bos yere triplerinirsiniz "cevap" yazmadim demeniz gibi banel.

Öncelikle teşekkür ederim. Ama ben mahcup olduklarınıya da yasta olduklarını düşünmüyorum. Çünkü her şeylerini yapıyorlar. Geziyorlar, yiyorlar, kendilerine bakıyorlar. Evet üzülüyorlardır ama hayatını yaşamaktan da kimse geri kalmıyor. Hepsi birbirini düşünüyor. Ama beni düşünen kimse yok. Düğün de netleşti gibi bi şey. Af çıkmazsa bi yıl ‘sadece kendi aldıkları kararla’ bekletecekler. Af çıkarsa ne âlâ. Peki bi yıl bekledik ya af çıkmazsa o zaman aileme ne diyeceksin diyorum. Af çıkar da düğün yapmış olursak da o beni affetmezmiş. Sanki ben attım babasını hapise. Çok ağırıma gitti. Bizüzerimize düşeni yapalım, bi yıl bekleyelim kimse bize bi şey diyemez o zaman diyor. Mutsuzum.

Gerekirse nikah yapalim demis eger hic onsuz olamam derseniz nikah yapin nikah salonundan calgisiz sazsiz sözsüz olsun.

Yoksa bekleyeceksiniz nisanlinizin dusuncesi net. Asla aksi durumda evlenmeecek.

Ay ne bencilsiniz ya. Adam açıkça söylemiş size babama üzülüyorum demiş, milletin yiyip içtiğine kadar laf ediyorsunuz. Gündelik hayata devam etmek ayrı düğün yapmak ayrı. Ne yapsınlar babaları hapiste diye açlık grevine girsinler o zaman mı ikna olursunuz üzüldüklerine?

Ben senden ayrı kalamam kalamam allah allah o kadar seviyorsunuz madem adama destek olsanız, arkasından “ben mi attım babanı ekieki” demeseniz? Daha iyi olmaz mı? Ay elimde olsa da şurada yazılanları damat beye gösterebilsem bu bencillik benim bile tepemi attırdı.

Karşıda bir tarafı eksik insanlar varsa zaten sizin öncelikli kararı onlara bırakmanız gerekir nezaketen, ailenizin de “babanızın durumuna göre” diye başlayıp orta yolu bulması gerekirdi ama nerdeee valla çok sinirlendim şu yazdığınız geziyorlar, yiyorlar lafına.

Bekleyin ne olacak baba bu babasız düğün sen istermiydin, atanırsan uzaklıkta yapamazsanız ayrılırsınız onu adam düşünücek, elalem mi umrunda bukadar bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…