- 2 Aralık 2017
- 95
- 21
-
- Konu Sahibi adimlazimdegil
Belki de dediğiniz gibi ben görmezden geliyorum.. ama nişanlım babası gibi bi insan asla değildir. Ailem pek sıcak değil ama ben mutluysam onlar da mutlu olur. Sanırım artık diş göstermenin vakti geldi. Bakalım şimdi nolucak? Ben yine de huyuna suyuna giderek güzellikle durumu açıklayacağım.. ben bu adamla evlenmek istiyorum başkasını düşünemiyorum yanımda.. son bi kez ki zaten artık bunu konuşmam gerek düğün mevzusunu konuşacağımEski konularınızada bakınca evren size sürekli mesaj gönderiyor diye yorumladım ben. Bu erteleme belki son mesajdır. Buradaki çoğu konuda var, adam bir şekilde huyunu suyunu belli ediyor, kadınlar inatla görmüyor. Sonra evlenince değişti oluyor. Görmeyi isterseniz aslında herşey bariz bir şekilde ortada.
Ben birini bıçaklamış bir kişiyle aynı ortamda bile kalmak istemem, siz belki baba diyeceksiniz bu adama ( 6 yıl cezanın nefsi müdafa olmadığını tahmin ediyorum). Gerçekten iyi düşünün ve ailenizin dediklerini, önerilerini ciddiye alın. Nişanlınız bu kadar aileciyse sizde olun, o zaman yürüyor mu ilişki ona bakın.
Benim annem de çok üzülüyor aslında bana belli etmiyor. Annem öyle benden habersiz hareket edecel bi insan değildir. Bi sene bile beklemek isteniyorum benBabasının başına aniden böyle bir durum gelse evet haklı olarak ertelenebilir. Ama sizin durumunuz farklı bence.ee bir dene beklediniz çıkmadı diyelim.sonra nolacak peki? Aileniz iyi bir şey demiyor.benim annem olsa atmıştı şimdiye her şeyi. Beklenen şeyden de Hayır gelmez
Hayir para degil mevzu. Bizim gibiler. Şuan bu açıdan bakınca evet kötü duruyor görüntü. Ama nişanlım asla öyle bi insan değildir.. çok üzgünüm
Hayir beni yanlis anlamışsınız ortada tek bi suç var. Aynı suçtan çıkmıştı ama şimdi tekrar girdi kalan cezası için orası biraz karışık anlatamıyorum burda. Herkes bu konuda babasını haklı buluyor farklı bi olay. Benim babam bile yapardı belki bilmiyorum ki çok mülayim bi insandır. Ben 4 yılımı verdim bu adama vazgeçemiyorum bu kadar kolay.. ama son zamanlarda çok düşünüyorum yapabilir miyim diyeNe demek asla öyle bir insan degildir? Bariz sürekli suc isleyen, yaralayan bir insani savunuyor. Onun icin dügününden vaz geciyor. Böyle birseyi savunan insan, öyle bir insandir. Nisanlin ile babasinin arasinda hic fark yoktur. Zaman ile oda öyle islere karisir.
Ben yerinde olsam kosarak uzaklasirdim. Bu adam ile evlenirsen bilerek lades demis olursun.
Hayir beni yanlis anlamışsınız ortada tek bi suç var. Aynı suçtan çıkmıştı ama şimdi tekrar girdi kalan cezası için orası biraz karışık anlatamıyorum burda. Herkes bu konuda babasını haklı buluyor farklı bi olay. Benim babam bile yapardı belki bilmiyorum ki çok mülayim bi insandır. Ben 4 yılımı verdim bu adama vazgeçemiyorum bu kadar kolay.. ama son zamanlarda çok düşünüyorum yapabilir miyim diye
nişanlınız haklı.
babam olmadan dugun mu, babamın olma ihtimali olan bir yıl sonraki düğün mü?
ben de bir yıl beklerdim.
bu sizi düşünmediği için değil, babasını da düşündüğü için.
buna katilmiyorum, hatta tersini iddia edebilirim.ailesine çok düşkün olan evlendiğinde hemen adapte olamıyor.
Ama biz aynı sehirde olmicaz o yıl. Birbirimizden hic ayrı kalmadık. Ben yapamam gibime geliyor ayrı gayrı
Aramızda 8 saatlik bi yol olucak.. en iyi ihtimalle ayda 1 kez 2 günlüpüne falan görüşcez ben yapamam biliyorum kendimi cok sorun yasarız cok kavga ederiz en sonunda koparız
Ya babasının bu durumu yıllardır hayatımızda. Sürekli onla uğraşıyolar zaten ben de hep anlayış gösterdim destek oldum ama artık şu noktada bizim hayatımızın yönü değişiyor.. belki babası için bir yıl erteleyecek ama o süreçte beşki ortada biz diye bi şey kalmayacak.. ailesine gelince de onlar her şey kendilerinin istediği gibi olsun istiyor bizimkiler de ben üzülmeyim diye susuyorlar hep.. ama artık yeter ben de bıktım bu durumdan nişanlımdan biraz da benim yanımda olmasını bekliyorum
Tesekkur ederim. Ailem her seyi bana birakiyor. Ben nasil mutlu olucaksam öyle olsun diyor ama nisanlimin ailesinden ayni anlayisi goremiyorum maalesef.. cok sıkıntılıyım
İlla evleneceksiniz yani bu dar kafalıyla.Güncelleme: merhaba kızlar, iki gün önce aileme nişanlımın düğünü erteleme fikri olduğunu benim de onaylamadığımı söyledim onlar da ertelemeye karşı çıktılar. 2 gün önce bize geldiler, biz konuşuruz konuyu açarlarsa dediler. Ama konuyu asla açmadılar. Ben de daha nişanlımı karşıma alıp konuşamadım. Cesaret edemedim araya da hep başka şeyler girdi fırsat olmadı. Aramız çok kötü hiç konuşmuyoruz 2 haftadır. 2 gün önce bize geldiklerinde sadece mecbur kalınca konuştuk. Küs değiliz ama konuşmuyoruz da. Sizce ne düşünüyor o niye böyle sessiz bana karşı? Hadi ben tavırlıyım suç onda, ona noluyor?
Güncelleme: merhaba kızlar, iki gün önce aileme nişanlımın düğünü erteleme fikri olduğunu benim de onaylamadığımı söyledim onlar da ertelemeye karşı çıktılar. 2 gün önce bize geldiler, biz konuşuruz konuyu açarlarsa dediler. Ama konuyu asla açmadılar. Ben de daha nişanlımı karşıma alıp konuşamadım. Cesaret edemedim araya da hep başka şeyler girdi fırsat olmadı. Aramız çok kötü hiç konuşmuyoruz 2 haftadır. 2 gün önce bize geldiklerinde sadece mecbur kalınca konuştuk. Küs değiliz ama konuşmuyoruz da. Sizce ne düşünüyor o niye böyle sessiz bana karşı? Hadi ben tavırlıyım suç onda, ona noluyor?
GenelKızlar merhaba.. 4 yıllık bir ilişkimiz var ve geçtiğimiz aylarda nişanlandık.. ancak nişanlımın babası hapiste..ağustosta düğün yapmayı düşünüyorduk ancak şuan af çıkma durumu var diye düğün tarihi alamıyoruz..1-2 aya belli olurmuş af çıkıp çıkmayacagı.. nişanlım da en kötü ihtimalle bir yıl erteleriz düğünü diyor.. birincisi af çıkmayabilir ve babası yıllarca hapis yatabilir.. ikincisi af çıksa bile bu da uzun bi süreç zaten mart bitiyyor ağustosa 4-5 ay kaldı acil düğün tarihi almamız gerek.. ve ben eylülde bu şehirden gidiyorum atandığım için.. yani biz bütün planlarımızı agustosa düğün olacak şekilde yapmıştık şimdi her şey yerle bir oluyor. Napicam bişmiyorum nişanlımın gek düşüncesi babası ve bizi hiş düşünmeyişi, ayrı kalacagımızı bile bile bunları demesi zoruma gidiyor.. ben ayrı yapamam kesin sonumuz ayrılık olur kafam cok karısık..
Seçimden önde verilmeyen af seçimden sonra verilmez, bunu da herkes bilir....Kızlar merhaba.. 4 yıllık bir ilişkimiz var ve geçtiğimiz aylarda nişanlandık.. ancak nişanlımın babası hapiste..ağustosta düğün yapmayı düşünüyorduk ancak şuan af çıkma durumu var diye düğün tarihi alamıyoruz..1-2 aya belli olurmuş af çıkıp çıkmayacagı.. nişanlım da en kötü ihtimalle bir yıl erteleriz düğünü diyor.. birincisi af çıkmayabilir ve babası yıllarca hapis yatabilir.. ikincisi af çıksa bile bu da uzun bi süreç zaten mart bitiyyor ağustosa 4-5 ay kaldı acil düğün tarihi almamız gerek.. ve ben eylülde bu şehirden gidiyorum atandığım için.. yani biz bütün planlarımızı agustosa düğün olacak şekilde yapmıştık şimdi her şey yerle bir oluyor. Napicam bişmiyorum nişanlımın gek düşüncesi babası ve bizi hiş düşünmeyişi, ayrı kalacagımızı bile bile bunları demesi zoruma gidiyor.. ben ayrı yapamam kesin sonumuz ayrılık olur kafam cok karısık..