Nişanlımın ailesi düğünü erteliyor

Belki de dediğiniz gibi ben görmezden geliyorum.. ama nişanlım babası gibi bi insan asla değildir. Ailem pek sıcak değil ama ben mutluysam onlar da mutlu olur. Sanırım artık diş göstermenin vakti geldi. Bakalım şimdi nolucak? Ben yine de huyuna suyuna giderek güzellikle durumu açıklayacağım.. ben bu adamla evlenmek istiyorum başkasını düşünemiyorum yanımda.. son bi kez ki zaten artık bunu konuşmam gerek düğün mevzusunu konuşacağım

Benim annem de çok üzülüyor aslında bana belli etmiyor. Annem öyle benden habersiz hareket edecel bi insan değildir. Bi sene bile beklemek isteniyorum ben

Hayir para degil mevzu. Bizim gibiler. Şuan bu açıdan bakınca evet kötü duruyor görüntü. Ama nişanlım asla öyle bi insan değildir.. çok üzgünüm

Ne demek asla öyle bir insan degildir? Bariz sürekli suc isleyen, yaralayan bir insani savunuyor. Onun icin dügününden vaz geciyor. Böyle birseyi savunan insan, öyle bir insandir. Nisanlin ile babasinin arasinda hic fark yoktur. Zaman ile oda öyle islere karisir.

Ben yerinde olsam kosarak uzaklasirdim. Bu adam ile evlenirsen bilerek lades demis olursun.

Hayir beni yanlis anlamışsınız ortada tek bi suç var. Aynı suçtan çıkmıştı ama şimdi tekrar girdi kalan cezası için orası biraz karışık anlatamıyorum burda. Herkes bu konuda babasını haklı buluyor farklı bi olay. Benim babam bile yapardı belki bilmiyorum ki çok mülayim bi insandır. Ben 4 yılımı verdim bu adama vazgeçemiyorum bu kadar kolay.. ama son zamanlarda çok düşünüyorum yapabilir miyim diye

Herseyde bir hayir vardir. Bence fazla kastırmanin bir anlami yok. Belki de bu kisi sizin icin uygun degildir. Siz vazgecmek istemediginiz icin evren sizexmesaj yolluyordur.

Millet 20 yillik evlilikten vaz geciyor, kücük cocuk ile bosaniyor.
Yaralamak, öldürmek hic bir sebeble hakli olmaz. Ki Türkiyede herkes iyi hal ile indirim alirken, bu adamin 6 yil yatmasi demekki cidden yaptigi seyler agirdir.

Nisanlin babasini hakli buluyorsa, ilerde o'da böyle seyler yapar. Ben korkardim dogrusu. Arti sana deger vermiyor. Hadi diyelim babasinin sucu hafifti, eh yeni birsey degil. Af ne zaman cikacak belli degil. Umursamiyor yani, ne seni, ne dügünü. Simdi seni babasi icin ezen insan, yarin evlendikten sonrada ezer. O zaman dahada zoruna gider.

Bence zaman varken ayril. Sanirim ilk sevgilin ve olaya fazla romantik bakiyorsun. Ilk diye, son olmasina gerek yok. Evlenecegini kisi ille ilk sevgilin olmasi gerekmiyor, iyi, merhametli, sana deger veren,.. bir kisi olmasi önemli.

Valla koca 4 yilinizi bir ömür mutsuzluğa tercih edin derim. İnaniyormusunuz ailesine aşırı düşkün biriyle mutlu olabileceğinizi tamam babasının içeride oluşuna uzulebir bu farklı bi boyut. Bende eşime 4 yılımı verdim kavuşmak için can attim ama şimdiki aklıma olsa kesinlikle mantık evliliği yapardım. Evlilik heo cicim ayından ibaret deil bilmenizi isterim :) ayrıca 1 seneye ertlenirse de üzülmeyin bence herşey bir hayır vardır insan bekarken gözü bişey görmüyor biran önce kavuşmak istiyor ama sonrada bi kaşık suda boğası falan gelio:)

Bana babasınında düğünde olmasını istemesi normal geldi.
Bende bozulurdum ama anlamayada çalışırdım.
1-2aya belli olcakmış işte büyütmeyin derim.
Ertelense bile ilerde ertelendiğine dua edersiniz :)

aynen katiliyorum. empati yapmak gerektigini düsünüyoum, en özel günlerinizin birinde sizin icin en degerli insanlardan birinin eksikligi insani boynu bükük birakir. kendi babaniz olsa iciniz buruk olmazmiydi? biraz anlayisli olmalisiniz konu sahibi.

ailesine çok düşkün olan evlendiğinde hemen adapte olamıyor.
buna katilmiyorum, hatta tersini iddia edebilirim.

Ama biz aynı sehirde olmicaz o yıl. Birbirimizden hic ayrı kalmadık. Ben yapamam gibime geliyor ayrı gayrı
Aramızda 8 saatlik bi yol olucak.. en iyi ihtimalle ayda 1 kez 2 günlüpüne falan görüşcez ben yapamam biliyorum kendimi cok sorun yasarız cok kavga ederiz en sonunda koparız

Birak kendinizi stres cikarmak icin sartlamis gibisiniz. Evleneceginiz günün hayalini, hyecanla hazirliklarinizi anlayabiliyorum, sevdiginize kavusma istegiide anliyorum fakat kendinizi bu denle sartlandirmaniz anlasilmaz.

4 yil yanin 1 yil cokta uzun bir süre degil. Ayrica sükretmelisiniz ayda 2 gün görüsebileceginiz icin, böyle bir sans alinde olmayan insanlar var.
siz istemezseniz sorun yasamazsiniz, kavgada etmezsiniz, birbirinizdende kopmazsiniz. Bahane aramaya gerek yok.

ailesi tabiki babanin cikip birlikte dügün yapmasini isteyecek, aksi zaten düsünülemez.
Hangi konuda anlayis gösterdiniz?
Hangi konuda destek oldunuz?
Nisanliniz sizin karsinizda degilki, nisanliniz sizinle evlenecegi günde babasinin da yaninda olmasini istiyor.
Kafanizda cephe kurmaniz önyarginin ve bencilce düsünmenin sonucu olabilir mi?
Kendinizi hic sorguladiniz mi?

Tesekkur ederim. Ailem her seyi bana birakiyor. Ben nasil mutlu olucaksam öyle olsun diyor ama nisanlimin ailesinden ayni anlayisi goremiyorum maalesef.. cok sıkıntılıyım

Ailenizin anlayisli olmasi güzel.
Nisanlinizin ailesinden ne gibi bir anlayis beklentiniz tatmin edilmedi?
Siz nisanlinizin ailesine, babalarinin dügünde olmasi istegine ne kadar anlayis gösteriyorsunuz mesela?

Evlenecegimde evlenecegim diye yirtinmanizi gercekten anlamiyorum. Bir ömür gecireceksiniz bir insanla, 1 yil babasi icin bekleseniz ne olur yani. Abartmanizi gercekten anlamiyorum.

Ben 1 yıl uzakta yapamam, ilişkiyi yürütemem diye tutturmuşsunuz küçük çocuk gibi. Neden yapamıyorsunuz? Demek ki sizin sevginiz, ilişkiniz sağlam değil. Ben yapamam diyor başka bir şey demiyorsunuz, gayet yaparsanız ama sorun çıkarmak istiyorsanız o ayrı.

Güncelleme: merhaba kızlar, iki gün önce aileme nişanlımın düğünü erteleme fikri olduğunu benim de onaylamadığımı söyledim onlar da ertelemeye karşı çıktılar. 2 gün önce bize geldiler, biz konuşuruz konuyu açarlarsa dediler. Ama konuyu asla açmadılar. Ben de daha nişanlımı karşıma alıp konuşamadım. Cesaret edemedim araya da hep başka şeyler girdi fırsat olmadı. Aramız çok kötü hiç konuşmuyoruz 2 haftadır. 2 gün önce bize geldiklerinde sadece mecbur kalınca konuştuk. Küs değiliz ama konuşmuyoruz da. Sizce ne düşünüyor o niye böyle sessiz bana karşı? Hadi ben tavırlıyım suç onda, ona noluyor?

İlla evleneceksiniz yani bu dar kafalıyla.

Kendi düşen ağlamaz.
Bir de ailenize sorun bakalım. Onlar ne istiyor tamam mı devam mı?

Suc size göre onda ona göre sizde. Bana görede sizde. Yazilan hicbir mesaji okumamissiniz madem okimicaksiniz burada monolog yapacaksiniz niye konu actiniz

Kim hapiste babasi varken dugun yapmak ister ki? Yapsalar kosarak uzaklasmalisiniz zaten

Genel

Bukadar aileci biriyle olma çok pişman olırsun
Babası hapiste artık yapacak bişey yok girmeseydi hapse madem
Ayrıca o af muhabbeti hep seçim için her seçim öncesi çıkar o haberler
Kimse öyle bişey yapmaz bu olayın karşı tarafları affetmez

Seçimden önde verilmeyen af seçimden sonra verilmez, bunu da herkes bilir....

Düğünü ertelemenin başka sebebi vardır...bahane olarak da bunu sunmuşlardır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…