nişanlınız haklı.
babam olmadan dugun mu, babamın olma ihtimali olan bir yıl sonraki düğün mü?
ben de bir yıl beklerdim.
bu sizi düşünmediği için değil, babasını da düşündüğü için.
aynen katiliyorum. empati yapmak gerektigini düsünüyoum, en özel günlerinizin birinde sizin icin en degerli insanlardan birinin eksikligi insani boynu bükük birakir. kendi babaniz olsa iciniz buruk olmazmiydi? biraz anlayisli olmalisiniz konu sahibi.
ailesine çok düşkün olan evlendiğinde hemen adapte olamıyor.
buna katilmiyorum, hatta tersini iddia edebilirim.
Ama biz aynı sehirde olmicaz o yıl. Birbirimizden hic ayrı kalmadık. Ben yapamam gibime geliyor ayrı gayrı
Aramızda 8 saatlik bi yol olucak.. en iyi ihtimalle ayda 1 kez 2 günlüpüne falan görüşcez ben yapamam biliyorum kendimi cok sorun yasarız cok kavga ederiz en sonunda koparız
Birak kendinizi stres cikarmak icin sartlamis gibisiniz. Evleneceginiz günün hayalini, hyecanla hazirliklarinizi anlayabiliyorum, sevdiginize kavusma istegiide anliyorum fakat kendinizi bu denle sartlandirmaniz anlasilmaz.
4 yil yanin 1 yil cokta uzun bir süre degil. Ayrica sükretmelisiniz ayda 2 gün görüsebileceginiz icin, böyle bir sans alinde olmayan insanlar var.
siz istemezseniz sorun yasamazsiniz, kavgada etmezsiniz, birbirinizdende kopmazsiniz. Bahane aramaya gerek yok.
Ya babasının bu durumu yıllardır hayatımızda. Sürekli onla uğraşıyolar zaten ben de hep anlayış gösterdim destek oldum ama artık şu noktada bizim hayatımızın yönü değişiyor.. belki babası için bir yıl erteleyecek ama o süreçte beşki ortada biz diye bi şey kalmayacak.. ailesine gelince de onlar her şey kendilerinin istediği gibi olsun istiyor bizimkiler de ben üzülmeyim diye susuyorlar hep.. ama artık yeter ben de bıktım bu durumdan nişanlımdan biraz da benim yanımda olmasını bekliyorum
ailesi tabiki babanin cikip birlikte dügün yapmasini isteyecek, aksi zaten düsünülemez.
Hangi konuda anlayis gösterdiniz?
Hangi konuda destek oldunuz?
Nisanliniz sizin karsinizda degilki, nisanliniz sizinle evlenecegi günde babasinin da yaninda olmasini istiyor.
Kafanizda cephe kurmaniz önyarginin ve bencilce düsünmenin sonucu olabilir mi?
Kendinizi hic sorguladiniz mi?
Tesekkur ederim. Ailem her seyi bana birakiyor. Ben nasil mutlu olucaksam öyle olsun diyor ama nisanlimin ailesinden ayni anlayisi goremiyorum maalesef.. cok sıkıntılıyım
Ailenizin anlayisli olmasi güzel.
Nisanlinizin ailesinden ne gibi bir anlayis beklentiniz tatmin edilmedi?
Siz nisanlinizin ailesine, babalarinin dügünde olmasi istegine ne kadar anlayis gösteriyorsunuz mesela?
Evlenecegimde evlenecegim diye yirtinmanizi gercekten anlamiyorum. Bir ömür gecireceksiniz bir insanla, 1 yil babasi icin bekleseniz ne olur yani. Abartmanizi gercekten anlamiyorum.