- 2 Aralık 2017
- 95
- 21
-
- Konu Sahibi adimlazimdegil
Aileniz ne düşünüyor?3 yıl önce yatmıştı çıktı.. o süreçte de ben yanındaysım hep destek oldum ayrı bile kaldık babası için aylarca.. sonra Çıktı cezaevinden biz de nişan falan yaptık yaza da süğün diyorduk ki şimdi tekrar kalan cezayı verdilr.. daha bi kaç hafta oldu.. hayır nişanlımın ailesi hiç düşünmiyor mu bizi anlamıyorum.. hiç bize sormak yok direkt erteleriz diyolar
Ayni durumu siz yaşasanız yaklasiminiz ne olur?1 2 Ay a belli olacak ise yine Agustos gibi evlenemezmisiniz?
haklısın. evlilik stresi zor. insan belkide hayatında ilk defa yaşayacağı evlilik sürecinin her bir ayrıntısını içine sine sine planlar yaparak geçirmek istiyor. hafif bi suçtan yatıyorsa eğer. çabuk çıkma ihtimali yüksek. seçim nedeniylede süreci hızlandırabilir devlet. cezaevlerinde yer olmadığından af çabuk çıkar inşallah. ayrıca hafif suçsa eğer şartlı günlük izin vs. yokmu ki böyle durumlarda?3 yıl önce yatmıştı çıktı.. o süreçte de ben yanındaysım hep destek oldum ayrı bile kaldık babası için aylarca.. sonra Çıktı cezaevinden biz de nişan falan yaptık yaza da süğün diyorduk ki şimdi tekrar kalan cezayı verdilr.. daha bi kaç hafta oldu.. hayır nişanlımın ailesi hiç düşünmiyor mu bizi anlamıyorum.. hiç bize sormak yok direkt erteleriz diyolar
ailesine çok düşkün olan evlendiğinde hemen adapte olamıyor.Ailem bu kadar net düşündüklerini bilmiyor söyleyemedim.. çünkü ben vile nişanlımla yalnız konuşana kadar böyle düşündüğünü met olarak bilmiyodum.. ailem nişanlımın ailesine çok düşkün oldugunu söylüyo ki öyle.. kötü bi iey degil ama artık ikimizi düşinmeli bana göre biz bi aile olucaz çünkü.. ben dahiş herkes bu ya evlenecegimizi düşünüyor.. bütün çeyizimi aldım..
yarın birgün sıkıştıracaklar senide düğün ne zaman diye.ailenide sıkıştırırlar stres topu olacaksın gibi gözüküyor. atanacağın il çok uzak mı?Ailem bu kadar net düşündüklerini bilmiyor söyleyemedim.. çünkü ben vile nişanlımla yalnız konuşana kadar böyle düşündüğünü met olarak bilmiyodum.. ailem nişanlımın ailesine çok düşkün oldugunu söylüyo ki öyle.. kötü bi iey degil ama artık ikimizi düşinmeli bana göre biz bi aile olucaz çünkü.. ben dahiş herkes bu ya evlenecegimizi düşünüyor.. bütün çeyizimi aldım..
haksız olduğu tek yer. konu sahibine bunu açıklamaması. gerekirse kız tarafıyla güzelce konuşmalı damat adayı. anlatmalı durumunişanlınız haklı.
babam olmadan dugun mu, babamın olma ihtimali olan bir yıl sonraki düğün mü?
ben de bir yıl beklerdim.
bu sizi düşünmediği için değil, babasını da düşündüğü için.
Bi ihtimal için bir yıl nişanlınızdan ayrı şehirde olabilirsiniz yani, peki nişanlınıza ailesine nasıl açıklardınız o ihtimali?nişanlınız haklı.
babam olmadan dugun mu, babamın olma ihtimali olan bir yıl sonraki düğün mü?
ben de bir yıl beklerdim.
bu sizi düşünmediği için değil, babasını da düşündüğü için.
Aynen öyle olacak herkes ben yazın gidecekmişim gibi davranıyor çünkü ben de öyle sanıyordum.. 8 saat otobüsleyarın birgün sıkıştıracaklar senide düğün ne zaman diye.ailenide sıkıştırırlar stres topu olacaksın gibi gözüküyor. atanacağın il çok uzak mı?
uzak kalarak fedakarlık yaptın varsayalım.nişanlın ailenle konuşsa yumuşamazlar mı?Bi ihtimal için bir yıl nişanlınızdan ayrı şehirde olabilirsiniz yani, peki nişanlınıza ailesine nasıl açıklardınız o ihtimali?
beklemek istemeleri normalde. bunu kız tarafıyla konuşmaları gerekmez mi? baksana kızcağızın ailesi yazın evlenecekler gözüyle bakıyormuşBabasının kalan cezası ne kadar süre? Çıkmazsa bir sene daha beklemenize gerek yok. Ben de eşimden ayrı şehirdeydim, sık sık gidip gelmek zorunda kaldım düğün için. Zor oluyor ama oluyor. Babasının çıkma ihtimalini göz ardı edemezler, beklemek istemeleri normal.