Nişanlımla yapamıyoruz.. Lütfen biraz fikir verin

Nasil yani ya? Sen doguda o tehlikelerde iken beyefendi rahat rahat tatillerde mesajlarina bile cevap yazmaya tenezul etmiyor mu?
Gerckten seni sevseydi senin 1 gun dahi erken donmen icin elinden geleni yapardi! Belediye baskani kadar basina tas dussun nikahi erteledikce erteliyor. Sanki zorla evleniyor!
Valla ben burda acayip sinirlendim sen nasil dayaniyorsun at nisani gitsin. Nisanlilik zamaninda sana deger vermeyen, yaninda olmak istemeyen adam ilerde ne yapar kim bilir.

Bu arkadaşa da katılıyorum.Size değer veren insanın ödü kopardı zaten.Sizinle birlikte olma sebebi asla sevgi değil alışkanlık ,vefa,sucluluk duygusu nederseniz diyin..erkekler bu duygularla evlenip sonra pişman olup boşanıyorlar

Ben 27, o 28 yaşında. Liseden beri beraberiz. Sosyal medya kullanmıyor nişanlım, beraber takıldığı kuzeninin beğendiği fotoğraftan gördüm.. Kesinlikle ilk vukuatı değil, ona ben de inanıyorum. Kızamadığım bi nokta var ama; hep ben vardım hayatında ve biz cinsellik yaşamıyoruz onunla, genç bi erkek, bi taraftan da normal mi acaba diyorum :KK43:
Var boyle kizlar ne yazik ki bunu boyle kabul edenler.. Lisede bir kiz arkadasim vardi evlilik oncesi iliskiye girmek istemiyordu. Sevgilisi bizden buyuktu biraz. Ben alisigim iliskiye girmeye sirf seninle birlikteyim diye beni kisitlayamazsin demisti. Kiz cocuk akli mi diyim askin gozu kor mu diyim kabul etti. Ama bana anlatacaksin dedi. Adam anlattiginda bu kiz derslerden aglaya zirlaya cikip o gun okula donmuyordu. Gul gibi kiz gozlerimizin onunde eridi resmen. Okulunu aksatmayan kiz okula gelmez oldu. Gelince de hep soruyorduk nasil ne oldu niye bu haldesin. Dun gece aradim yaninda kiz vardi gibi gibi bi suru olay yasadi. En sonunda kiz dayanamadi gitti onunla iliskiye girdi sirf baskasiyla olmasin diye. Suan 27 yasinda hala bir inisli bir cikisli birlikteler on off yani. Adamin hala gozu baskalarinda sonucta alismis aldatmaya. Adamin evlenecegi yok bizim ki yapismis birakmiyor denebilir. Cok uzuluyorum boyle seyleri bile bile kabul edenlere.
Sen hatayi zaten seninle ayni hayat gorusu olmayan bir adami secmekle yapmissin. Sonra zorla nisan yapmissin simdide niye evlenmiyor diyorsun.
Keske kendine yazik etmesen. O gururunu boyleleri icin yok saymasan. Ahh cok uzuldum valla bu saatte sana :KK43:

Arkadaşlar haklı olarak arada kaynayıp giden mesajlarımı okumamışsınız, ilk gönderimle yorum yapmışsınız. Biz ayrıldık. Ben kendisiyle asla görüşmüyorum. Arıyor açmıyorum, mesaj atıyor tepkisiz kalıyorum. Hayatımda hiç bu kadar kararlı olmamıştım. Sonsuza dek çıktı hayatımdan. Ne nikahı ne evlenmesi? Siz benim onları mı düşündüğümü sanıyosunuz? Ben aptallığıma yanıyorum.. Kendim ettim kendim buldum. Zamanımı sadece kendimi suçlayarak geçiriyorum..

Hiç kendini yakma bence. Bak atanmışsın ne güzel işin var. Bence iptal et nikahı bi halt olmaz öylelerinden. Kal bi kaç sene daha doğuda ama ömür boyu pişman olacağın bi evlilik yapma derim ben, hakkında hayırlısı olsun...

Arkadaşlar haklı olarak arada kaynayıp giden mesajlarımı okumamışsınız, ilk gönderimle yorum yapmışsınız. Biz ayrıldık. Ben kendisiyle asla görüşmüyorum. Arıyor açmıyorum, mesaj atıyor tepkisiz kalıyorum. Hayatımda hiç bu kadar kararlı olmamıştım. Sonsuza dek çıktı hayatımdan. Ne nikahı ne evlenmesi? Siz benim onları mı düşündüğümü sanıyosunuz? Ben aptallığıma yanıyorum.. Kendim ettim kendim buldum. Zamanımı sadece kendimi suçlayarak geçiriyorum..
Senin icin inan ki cok sevindim en hayirlisi olmus. Bunu konunu duzenleyip alta yaz. Yoksa gelen giden ayril der, herkes yorumlari okumuyor cunku

Şuan sizin için ne kadar sevindim anlatamam.Kalp bu kolay söz dinlemiyor bilirim zaman zaman çokta acıtıyor ama geçicek ve geçtiğinde iyiki ayrılmışım diyeceksiniz.Bakın burda bunca kişinin fikri buysa vardır birşey değil mi? İçiniz rahat olsun kendiniz için doğrusunu yapmışsınız,10 yıl harcamışsınız 1 gün daha harcamayın zamanınızdan

Sen nasıl bir kadınsın diyeceksin ama ne olursa olsun sen bu nişanlınla evlen 6 yedi ay evli kal zaten nişanlın bir olay çıkarır ayrılır bide nafaka alırsın(bebek isterse direk bosan çünkü anlattigin gibi bir adamla bebek felan bakılmaz, en önemlisi de evlilik sözleşmesi felan imzalama imzalarini dikkatli at ve sakın güvenme bebek veya evlenme sözleşmesi istediği takdirde bosanma davasi Aç direk) iyi şanslar:)

Adam zaten isteme nişan olayında da bin dereden su getirmiş sana evlenmek istememiş böyle yapması normal değil mi sence de

ayrılıp doğru karar vermene çok sevındım. ailen ve çok degil 5 6 ay sonra sen çok mutlu olucaksın.

asla mutlu olamazdın en doğru ve mantıklı kararı vermişsin
her zaman herkese dediğimi sana da diyorum;seven adam var ya 1 saniye uzağında ol nerdesin canım der arar,senin zorlamana gerek kalmadan gelir sana o yüzüğü kendi takar,elinden tutar hiç yoktan,seven adam her şekilde kendini her yerde belli eder..
bu adamla zaten ömür geçmez okurken ben daraldım valla
inşallah karşına daha iyisi çıkar canım:)

Sen nasıl bir kadınsın diyeceksin ama ne olursa olsun sen bu nişanlınla evlen 6 yedi ay evli kal zaten nişanlın bir olay çıkarır ayrılır bide nafaka alırsın(bebek isterse direk bosan çünkü anlattigin gibi bir adamla bebek felan bakılmaz, en önemlisi de evlilik sözleşmesi felan imzalama imzalarini dikkatli at ve sakın güvenme bebek veya evlenme sözleşmesi istediği takdirde bosanma davasi Aç direk) iyi şanslar:)

:110::110::110: resmen şok oldum...
Kalmış yani hala bu zihniyet..
Konu sahibi öğretmen öyle elin adamının vereceği üç kuruş nafakaya ihtiyacı yok.. Eskidenmiş o erkeklerin vereceği üç kuruşa muhtaç kadınların böyle ucuzluklara başvurması. Ha evlenir çocuğu olur çocuğunun da hakkıdır. Da boşanmak için evlenmek nedir? Bu kadar aciz düşünce olamaz...
Böyle absürt ve gurur kırıcı bir teklif olamaz, ironi olduğuna inanmak istiyorum...

Hayır mısın arkadaşım sen?
Zannedersin ki reyting uğruna kadını dibe çeken kötü bir türk dizi senaryosu.
Allah akıl fikir versin sanada,senden kaç tane daha varsa hepinize..

Sabah sabah şu mesajınla yikadım yüzümü.
Bazı erkekler için üzülüyorum sahiden.
Korkunç hesaplar bunlar.
Peki yipranan psikoloji ve kaybolan hayallerinin karşılığını almış oluyor mu bu şekilde?
Allah akıl fikir versin ne diyeyim.

Sabah sabah şu mesajınla yikadım yüzümü.
Bazı erkekler için üzülüyorum sahiden.
Korkunç hesaplar bunlar.
Peki yipranan psikoloji ve kaybolan hayallerinin karşılığını almış oluyor mu bu şekilde?
Allahyapmanızı ir versin ne diyeyim.
Sevgili arkadaşım öncelikle mesajlara böyle yanıt vermeye hakkınız yok ben sizin o aşağılayıcı eleştirilerinizi istemiyorum o saçma sapan eleştirilerinizi saçma sapan kişiliğinize saklamanızı rica ediyorum bu şekilde insanların fikirleri üzerinden prim yapmanızı doğru bulmuyorum özellikle benim fikirlerim üzerinden prim yapıp beğeni toplamaniza izin veriyorum KİB yapıp şikayet edeceksin biliyorum ama sevgili editörümüz beni haklı bulmanızı temmeni ediyorum çünkü tartışma başlatmadım sadece benim üstümden prim yapılmasına karşı çıktım. İyi günler :)

Sevgili arkadaşım öncelikle mesajlara böyle yanıt vermeye hakkınız yok ben sizin o aşağılayıcı eleştirilerinizi istemiyorum o saçma sapan eleştirilerinizi saçma sapan kişiliğinize saklamanızı rica ediyorum bu şekilde insanların fikirleri üzerinden prim yapmanızı doğru bulmuyorum özellikle benim fikirlerim üzerinden prim yapıp beğeni toplamaniza izin veriyorum KİB yapıp şikayet edeceksin biliyorum ama sevgili editörümüz beni haklı bulmanızı temmeni ediyorum çünkü tartışma başlatmadım sadece benim üstümden prim yapılmasına karşı çıktım. İyi günler :)
telefondaki tamamlamadan dolayı prim yapıp beğeni toplamaniza izin veriyorum yazan kısım prim yapıp beğeni toplamaniza izin vermiyorum olacaktır bu yazım hatası için özür diliyorum.

Ayrılman bence en iyisi olmus her serde bir hayır vardır

Ayrılman bence en iyisi olmus her serde bir hayır vardır

X