Nişanlımın ailesi düğünü erteliyor

6 yıl kalan cezası.
Af çıkmazsa 6 yıl bekleyelim diyecek hali yok. Nişanlınızın dediği gibi 1-2 ay daha bekleyin. Çıkmazsa yapın düğününüzü. Bir sonraki yazı beklemeye gerek yok. Ben beş ay nişanlı kaldım. Hem de uzakta. Öyle hallettik işleri. İsteyince oluyor. Seviyorsanız hatrı için katlanın derim. Çok zor bir şey değil.

Evet cıkmazsa bekleyelim diyemez tabii ki ama bu kez de gecikecek her sey agustosa yetismicek onlar da böyle düşünecek

Bizimkiler de zaten bayıla bayıla vermediler beni. Ha ailesini sevdiler en başta ama tanıdıkça biraz soğudular.. benim için susuyorlar her şeye şuan..

beklemek istemeleri normalde. bunu kız tarafıyla konuşmaları gerekmez mi? baksana kızcağızın ailesi yazın evlenecekler gözüyle bakıyormuş
Aynen öyle. Ben bile öyle sanıyordum. Sırf babası bir gecelik düğünde olamayacak diye bizim hayatımıza mal olucak belki de bu. Sırf evlenemeyip bir yıl ayrı yaşayacagız diye ayrılıcaz belki de

Ama biz aynı sehirde olmicaz o yıl. Birbirimizden hic ayrı kalmadık. Ben yapamam gibime geliyor ayrı gayrı
Ayrı gayrı yapamam ne demek herkes bir süre eşinden, sevgilisinden ayrı kalıyor. Bu da ilişkilerin bir parçası. Eğer yapamam diyorsanız başında söyleyin beklemesin boşuna.

Tesekkur ederim. Ailem her seyi bana birakiyor. Ben nasil mutlu olucaksam öyle olsun diyor ama nisanlimin ailesinden ayni anlayisi goremiyorum maalesef.. cok sıkıntılıyım

Biraz bekleyin bakalım, ailenize de durumu açıklayın. Biraz akışına bırakmak iyi olabiliyor, siz de durum değerlendirmesi yaparsınız.

1 yılda ortada siz diye bir şey kalmayacaksa evliliği bir kez daha düşünün.
ailesi konusunda keşke diğer meselelerde onunu alsaydınız.
muhakkak patlama noktanız olmuştır, haklı yönleriniz vardır ama susup susup bu konuda patlamak bence doğru değil.
aileniz de sabretmesin, sizin için susmasın. her zaman isteklerinizi ve beklentilerinizi oturup konuşabiliyor olmalısınız.
diğer meseleleri bilemem ama bu konuda nişanlınızın babasını dugununde istemesini ben anormal bulmadım.

İşte tam olarak beni anlayan birisi. Tabii ki herkes kendi düşüncesini söylesin istiyorum ama tam olarak benim düşündüklerimi yazmışsınız. Ne demeliyim ne yapmalıyım? Ben düğünün ağustosa olmasını istediğimi belli ettim. Kendisi en kötü ihtimalle bir yıl erteleriz dediğinde şok geçirdim zaten. Sonra bana ne düşünüyorsun dedi. Ne düşünebilirim ki sen zaten bana danışmadan kararını vermişsin dedim. Sustum.

Tesekkur ederim. Ailem her seyi bana birakiyor. Ben nasil mutlu olucaksam öyle olsun diyor ama nisanlimin ailesinden ayni anlayisi goremiyorum maalesef.. cok sıkıntılıyım

Diyeceğim o ki, sıkıntılanmayın.
Bir önceki yazdığımda da, herşeyde bir hayır vardır, biz sadece vaktinde bunu göremeyiz diyorum.

Yanlış anlaşılmasın, tabii ki babasıdır, tabii ki en mutlu gününde onu da yanında görmek ister.
Ama şöyle bir örnek vereceğim anlayış konusunda.
Annanem evleneceği zaman, görümcesi 1 ay evvelinde vefat etmiş.
Herkes demiş ki "hem cenaze hem düğün evi olmaz, o yüzden düğünü erteleyelim"
Annanemin kayınvalidesi de demiş ki "neden? bir kızımı toprağa verdimse, bir tanede kız alıyorum, ölen ile ölünmüyor malesef, daha hafif bir düğün olur ama o düğün olacak" demiş.

Anlayış bence budur.
Hayatta hiç birşey dört dörtlük olmaz.
Bazen birşeyler eksik olur ve olacaktırda.
Anlayıştır temel esas.
Diyeceğim ki sıkma canını, akışına bırak.

Bu karar ortak alınmalı. Ayrıca şu anda bile düğün salonları dolmuş durumda. 1 - 2 ay sonraya hiç bulamazsınız. Şehir değiştirmeyi de büyütmeyin. Ben de nişanlımla ayrı şehirlerdeyim. Şu da var ki sürekli evlenmek istedi, uzağız diye. Sizinki babası için sizi dışlıyor biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…