- 21 Kasım 2017
- 27.579
- 120.610
-
- Konu Sahibi adimlazimdegil
Af çıkmazsa 6 yıl bekleyelim diyecek hali yok. Nişanlınızın dediği gibi 1-2 ay daha bekleyin. Çıkmazsa yapın düğününüzü. Bir sonraki yazı beklemeye gerek yok. Ben beş ay nişanlı kaldım. Hem de uzakta. Öyle hallettik işleri. İsteyince oluyor. Seviyorsanız hatrı için katlanın derim. Çok zor bir şey değil.6 yıl kalan cezası.
Cezanın kalanınj tekrar vereceklerini düsünüyorlarmıs ama bu kadar erken değil hatta bu yüzden babası düğünü falan yapalım hemen demişbeklenmedik bir durum gibi mi? yani en başta belli ise hapiste olacağı beklenebilir. yani kendi baban hapiste olsa düğün yapar mıydın?
Evet cıkmazsa bekleyelim diyemez tabii ki ama bu kez de gecikecek her sey agustosa yetismicek onlar da böyle düşünecekAf çıkmazsa 6 yıl bekleyelim diyecek hali yok. Nişanlınızın dediği gibi 1-2 ay daha bekleyin. Çıkmazsa yapın düğününüzü. Bir sonraki yazı beklemeye gerek yok. Ben beş ay nişanlı kaldım. Hem de uzakta. Öyle hallettik işleri. İsteyince oluyor. Seviyorsanız hatrı için katlanın derim. Çok zor bir şey değil.
ne kadar cezası?Cezanın kalanınj tekrar vereceklerini düsünüyorlarmıs ama bu kadar erken değil hatta bu yüzden babası düğünü falan yapalım hemen demiş
Bizimkiler de zaten bayıla bayıla vermediler beni. Ha ailesini sevdiler en başta ama tanıdıkça biraz soğudular.. benim için susuyorlar her şeye şuan..Af olacağı nerden belli. Üstelik adam yaralamadan içerde. Hani onu geçtim benim babam böyle bir aileye asla kız vermezdi. Suç kişisel olabilir ama bu şekilde kız vermeleri de tuhaf doğrusu. Zaten nişanlınızın sizi düşünmediğini de söylediniz. Ne yapacaksınız af olmazsa 6 sene mi bekleyeceksiniz.
Aynen öyle. Ben bile öyle sanıyordum. Sırf babası bir gecelik düğünde olamayacak diye bizim hayatımıza mal olucak belki de bu. Sırf evlenemeyip bir yıl ayrı yaşayacagız diye ayrılıcaz belki debeklemek istemeleri normalde. bunu kız tarafıyla konuşmaları gerekmez mi? baksana kızcağızın ailesi yazın evlenecekler gözüyle bakıyormuş
Ailesiyle farklı sehirlerde yasicaz. Tek tesellim bu zatenben sana çok hak vermedim ama madem cezası 6 yıl ozaman nişanlının gerekli açıklamyı ailen yapması lazım ,
heee buarada ailesinin her dediğini yapan onların ağzına bakan adamla olacak evlilikten çok huzur mutluluk bekleme
Ayrı gayrı yapamam ne demek herkes bir süre eşinden, sevgilisinden ayrı kalıyor. Bu da ilişkilerin bir parçası. Eğer yapamam diyorsanız başında söyleyin beklemesin boşuna.Ama biz aynı sehirde olmicaz o yıl. Birbirimizden hic ayrı kalmadık. Ben yapamam gibime geliyor ayrı gayrı
Tesekkur ederim. Ailem her seyi bana birakiyor. Ben nasil mutlu olucaksam öyle olsun diyor ama nisanlimin ailesinden ayni anlayisi goremiyorum maalesef.. cok sıkıntılıyımDiyeceğim tek şey sabredin.
Bu süreçte çok fazla "evlenelim de evlenelim" diye baskı yapmayın.
Neyin nereden ne olacağı hiç belli olmuyor malesef.
Bundan kastım "hakkınızda ne olacaksa hayırlı olması" demek istiyorum.
Aileniz ile konuşun ve durumu açıklayın, ailenizin de görüşünü alın.
Sonrasında ona göre biraz hareket edin.
Ben sizi anlıyorum 4 sene nişanlı kalmakta kolay birşey değil.
Zaman dediğin su misali akıp gidiyor, malesef.
Endişelerinize de şahsen hak veriyorum.
Biraz bekleyin bakalım, ailenize de durumu açıklayın. Biraz akışına bırakmak iyi olabiliyor, siz de durum değerlendirmesi yaparsınız.Nişanlım diyor.. ben önce seçime kadar af cıkıp cıkmayacagı belli olr diye susuyordum ama dün dedi ki 1-2 aya belli olur.. işte o zaman akfaödan asagı kaynar sular döküldü.. siz de belli olmaz diyorsunuz bence de öyle ama anlamıyor
Son zamanlarda bunu düşünmüyor değilim.. ailesine düşkünlüğü bile gözümü korkutuyor..Ben olsam acaba evlenmesem mi bu adamla diye düşünürdüm
Gozunuzu aşk bürümüş ama iyice değerlendirin derim.
Tesekkur ederim zaten napicami hic bişmiyorum agzimi acip tek kelime bile edemiyorum nisanlima..Biraz bekleyin bakalım, ailenize de durumu açıklayın. Biraz akışına bırakmak iyi olabiliyor, siz de durum değerlendirmesi yaparsınız.
E geciksin. Mesela Ekim ayına sarksa dünyanın sonu gelmez herhalde.Evet cıkmazsa bekleyelim diyemez tabii ki ama bu kez de gecikecek her sey agustosa yetismicek onlar da böyle düşünecek
1 yılda ortada siz diye bir şey kalmayacaksa evliliği bir kez daha düşünün.Ya babasının bu durumu yıllardır hayatımızda. Sürekli onla uğraşıyolar zaten ben de hep anlayış gösterdim destek oldum ama artık şu noktada bizim hayatımızın yönü değişiyor.. belki babası için bir yıl erteleyecek ama o süreçte beşki ortada biz diye bi şey kalmayacak.. ailesine gelince de onlar her şey kendilerinin istediği gibi olsun istiyor bizimkiler de ben üzülmeyim diye susuyorlar hep.. ama artık yeter ben de bıktım bu durumdan nişanlımdan biraz da benim yanımda olmasını bekliyorum
İşte tam olarak beni anlayan birisi. Tabii ki herkes kendi düşüncesini söylesin istiyorum ama tam olarak benim düşündüklerimi yazmışsınız. Ne demeliyim ne yapmalıyım? Ben düğünün ağustosa olmasını istediğimi belli ettim. Kendisi en kötü ihtimalle bir yıl erteleriz dediğinde şok geçirdim zaten. Sonra bana ne düşünüyorsun dedi. Ne düşünebilirim ki sen zaten bana danışmadan kararını vermişsin dedim. Sustum.Herkes de çok iyimser.kendi başınıza aynısı gelse bu kadar olumlu karşılayabilecek misiniz?
Ben soru sahibini haklı buldum. 4 yıllık ilişki çok uzun süre. Kaldı ki babası yeni hepsi girmemiş değil mi bir anda olan bir durum değil öncesi de var.
Ayrıca ailesine çok düşkün galiba.her şeyde ailesini on sıraya koyan bir insana nereye kadar gideceksin ? Belki de böyle olmasi senin için daha hayırlı. Herkes haberdar ve düğün için bekliyor niye seni arada bırakıyor?
Onlar ekim demiyor bir yıl sonra diyorE geciksin. Mesela Ekim ayına sarksa dünyanın sonu gelmez herhalde.
Tesekkur ederim. Ailem her seyi bana birakiyor. Ben nasil mutlu olucaksam öyle olsun diyor ama nisanlimin ailesinden ayni anlayisi goremiyorum maalesef.. cok sıkıntılıyım