Bi zahmet işleri yoluna koymayı bekleyecek işte çiftlersizin bahsettiğiniz durumlar herşeyin normal olduğu ve doğru gittiği şartlarda olur ancak.. ülkede işszilik durumunu görüyoruz artık 5 sene önceki şartlar bile yok şu dönemde.. karı koca çalışıyor biri işsiz oluyor 6 ay iş bulamıyorsun sağlkçıyım 1 sene iş bulamadım 1 sene düşünün benm elmde olan bir durummu hayır artk iş görüşmelerine giderken yola verdiğim 6 liraya üzüldüğümden gidemediğim görüşmelerim olmuştu. hayatta herşey normal koşullarda gitmiyor iki tarafında üni bitirip aynı dönem iyi bir iş bulup girmeleri 2 -3 senede de aileden destek almadan borçsuz evlenmeleri çok ciddi başarı hikayesi bu dönemde
sizin bahsettiğiniz durumlar herşeyin normal olduğu ve doğru gittiği şartlarda olur ancak.. ülkede işszilik durumunu görüyoruz artık 5 sene önceki şartlar bile yok şu dönemde.. karı koca çalışıyor biri işsiz oluyor 6 ay iş bulamıyorsun sağlkçıyım 1 sene iş bulamadım 1 sene düşünün benm elmde olan bir durummu hayır artk iş görüşmelerine giderken yola verdiğim 6 liraya üzüldüğümden gidemediğim görüşmelerim olmuştu. hayatta herşey normal koşullarda gitmiyor iki tarafında üni bitirip aynı dönem iyi bir iş bulup girmeleri 2 -3 senede de aileden destek almadan borçsuz evlenmeleri çok ciddi başarı hikayesi bu dönemde
bilemiyorum ebeveyn olarak çocklarımızdan okusunlar işe girsin ahlaklıolsun iyi eğitim alsın iyi bir işte çalışsın çalışan bir eş bulsun bisürü beklenti içine girerken onların beklentilerine ne kadar cevap veriyoruz. oysa bir çock yetişrirken sınırsız beklenti oluyor çocuktan. ee anne ve baba desteğine çocuk beklentiye girince peki olamaz olmamalı bilmiyorumBi zahmet işleri yoluna koymayı bekleyecek işte çiftler
Evlenmek istiyorum hem de hemen hadi beni evlenirin diye bi bakış açısı olmaz
Çocuk mu bunlar da isteklerini erteleyemiyorlar?
Evlendikten sonra biri işsiz kalır yine alternatif bi çözüm ararız o ayrı
Ama şartlar tam değilken evlenmeye kalkıyorlarsa çok normal babalarının evine geri dönmeleri
Valla çocuğum olursa ondan da en büyük beklentim mutlu olması olur.bilemiyorum ebeveyn olarak çocklarımızdan okusunlar işe girsin ahlaklıolsun iyi eğitim alsın iyi bir işte çalışsın çalışan bir eş bulsun bisürü beklenti içine girerken onların beklentilerine ne kadar cevap veriyoruz. oysa bir çock yetişrirken sınırsız beklenti oluyor çocuktan. ee anne ve baba desteğine çocuk beklentiye girince peki olamaz olmamalı bilmiyorum
haklısınız tabiki anne babanın üç kuruşlk maaşından büyük beklentilere girmek son derece yanlış.. örn karı koca çalışıyor evlendi 10 bin borç kaldı biz almadık 10 binlik eşyasını birisi işsiz kaldı diyelim onun taksidi sıkıntısı yine annelere babalara dönecek yani o alınmayan açıklar yine anne babanın huzurundan parasından alacak demem şu üç kuruşsa maaş alır karşına anlatırsın durumum bu bu kadar ancak benim bütçeme yeterli bu paraya ancak sadece koltuk alırım size ya da ancak masanızı alırım vs .. ama ben almam evleniyorsa herşeyi kendisi yapsın fikri bana bencillikten öteye gitmiyor gibi geliyor nedense beklenti düşürülmezse okey tabiki benm bütçem 5 binse 10 binlik alamam hayalini kursun otursun alamıyorsam alamıyorumdur ama anne baba olarak kızımda olsa oğlmda olsa elmden geleni yapmam gerekli yuva kurulurken diye düşünüyorum.bakın bunlarda haklısınız
ama işe yeni girdi destek olalım vs diye diye büyüklere yük getiriyoruz da zaten o aile büyüklerinde de yok ki para
binlerce kişi EYT yani ne işleri ne emekli maaşları var
ya da 2000 emekli maaşı var ve önünde kalan süre kısa
25 yaşındaki oğlum isterse 20 yıl borç öder de ben 50 yaşında o evlenecek diye neden kredi çekip borç ödeyeyim
borçsuz evlenmek nedir
yani tüm ev eşyası en iyisinden en lüksünden mi olmalı
asgari ücret düşük vs bunlar tabii ki hayatın gerçekleri ama 5000 TL gelir 1500 kira fatura desek 2000 taksit öder
15 bin beyaz eşya,10 binlik düğün paketi alır
bir senede öder borcu iki kişi
ama aileler yatak odası alınca 10 bin yatak odası olsa en ucuzu, 2000 maaşla aylık 280 TL ile 36 ay öderler
asgari ücret olmş 2 850 mllet işsizlkten kırılıyor tek eşi çalışsa hangisini alacak bugn ev kurmak en az 40 bin en azz haberiniz yok herhalde herkes elini taşn altına koyacak elnden geleni yapacakki yuva kurulsun yoksa çeksinler kredi 40 bin alsınlar herşeyi 3 sene borç öde dur evliliğinn en güzel seneleri gitti geçmş olsn
Suc sizde degil konu sahibi.Sizi asalak bir birey olarak yetistiren anne babanizda!!Hayir nisanlidan beklenir boyle seyler ailesi neden size hediye alsin ki?? Millet kolayini bulmus valla 20 yasinda evlenicem de sonra da vay bana bisey almadilar?? Hayir utanmiyor musunuz ya??Nişanlımla 4 yıldır birlikteyiz 5 ay önce nişanlandık. Ama nişanlımın ailesi hiç destek çıkmıyor. Nişanı takılan altınları bütün her şeyi nişanlım yaptı. Bana ve alime karşı çok iyiler ama hiç ilgi göstermiyorlar kensi çeplerinden hiç hediye almıyorlar kendi ailemde vöyle olmadığı içim tıhafıma gidiyor çok arkadaşım var nişanlı bakıyorum kayınvalidesi her gelmesine bir şey almış ama benimkinde yok ailenin bu zor durumda taşın aştine elini sokması gerektiğini düşünüyorum ne yapabilrim.
Anne babanın maaşı üç kuruşsa da illa bi koltuk bişey alacak yanihaklısınız tabiki anne babanın üç kuruşlk maaşından büyük beklentilere girmek son derece yanlış.. örn karı koca çalışıyor evlendi 10 bin borç kaldı biz almadık 10 binlik eşyasını birisi işsiz kaldı diyelim onun taksidi sıkıntısı yine annelere babalara dönecek yani o alınmayan açıklar yine anne babanın huzurundan parasından alacak demem şu üç kuruşsa maaş alır karşına anlatırsın durumum bu bu kadar ancak benim bütçeme yeterli bu paraya ancak sadece koltuk alırım size ya da ancak masanızı alırım vs .. ama ben almam evleniyorsa herşeyi kendisi yapsın fikri bana bencillikten öteye gitmiyor gibi geliyor nedense beklenti düşürülmezse okey tabiki benm bütçem 5 binse 10 binlik alamam hayalini kursun otursun alamıyorsam alamıyorumdur ama anne baba olarak kızımda olsa oğlmda olsa elmden geleni yapmam gerekli yuva kurulurken diye düşünüyorum.
en ucuzlarından bahsedym koltk tak.5 binTek eşi çalışmayacak o zaman. İki kişi de çalışmadan, kenarda para olmadan evlenilmeyecek. Herkes evlenmek zorunda değil. 40 binlik evde kurulmayıversin, pembe gelin evi kurmak, illa her şeyin yeni olması da şart değil. Evlenmekle bitmiyor ki bu sefer habire evliyim eşimin ailesi yardım etmiyor diye konu açıyorlar, sorsan evimiz ayrı artık eş ailesi bize karışamaz. Eş ailesine bağımlı yaşarken bir de bağımsızlık telaşına düşülüyor. Konu sahibi daha 20 yaşında. Parası olmayan, iki kişi çalışıp bir evi döndüremeyecek olan kişiler hiç evlenmesin
bence evet o yaşa getirdin okuttun kenarı bi 5 binde at bi zahmet anne baba olarak çocktan 40 bin borc ödesin diyosn kendn 5 bini atamıyosun kenarı olmaz ne biliyim ya skntı bu arada konu sahibide 20 yaşnda evlenerek zaten hyatının hatasını yapyıor bence o ayrıAnne babanın maaşı üç kuruşsa da illa bi koltuk bişey alacak yanimecburlar
Siz evlenceksiniz diye size hediye yağdırmak zorundalarmıNişanlımla 4 yıldır birlikteyiz 5 ay önce nişanlandık. Ama nişanlımın ailesi hiç destek çıkmıyor. Nişanı takılan altınları bütün her şeyi nişanlım yaptı. Bana ve alime karşı çok iyiler ama hiç ilgi göstermiyorlar kensi çeplerinden hiç hediye almıyorlar kendi ailemde vöyle olmadığı içim tıhafıma gidiyor çok arkadaşım var nişanlı bakıyorum kayınvalidesi her gelmesine bir şey almış ama benimkinde yok ailenin bu zor durumda taşın aştine elini sokması gerektiğini düşünüyorum ne yapabilrim.
Sesli harfleri ve noktalama işaretlerini parayla satmıyor site, kullansanız mı acaba biraz?bence evet o yaşa getirdin okuttun kenarı bi 5 binde at bi zahmet anne baba olarak çocktan 40 bin borc ödesin diyosn kendn 5 bini atamıyosun kenarı olmaz ne biliyim ya skntı bu arada konu sahibide 20 yaşnda evlenerek zaten hyatının hatasını yapyıor bence o ayrı
en ucuzlarından bahsedym koltk tak.5 bin
yatak odası 5 bin
ev tutma kiralama olayı 4 bin
çarş nevresm cart curt 3 bin
mutfk eşyası 4 bin rahat tencere tava olmş bimde 600 lira artık :)
düğün salonu en dandik yer 5 bin
halı perde 3 bin de hadi pazardan ben şahsen 4 sene önce pazardan aldm 3 bin tutmuştu yine aynı desek
toplayın 40 bin en az bu koltk takımı 5 bine yok artık yani ben pazar ürünlerini saydm size.. öle tek tek baknca az gibi ama totalda hiçde az bir rakam değil he bunların tamamını gençler ödesin ayrı bir konu tabi evlilik erteyebilir bu tercih konu sahibinden bağımsız konuşuyorum 20 yaş evllk yaşı değil zaten çok erken evlenmek için.. ama günümüz şartlarında anne babada hiçbirşeye ellemem alsın diyorlarsa buda ayrı bir tercih ben bundan yana değilim bütçe dahlinde herkes bişeyler yapmalı dan yanayım
haklısınız tabiki anne babanın üç kuruşlk maaşından büyük beklentilere girmek son derece yanlış.. örn karı koca çalışıyor evlendi 10 bin borç kaldı biz almadık 10 binlik eşyasını birisi işsiz kaldı diyelim onun taksidi sıkıntısı yine annelere babalara dönecek yani o alınmayan açıklar yine anne babanın huzurundan parasından alacak demem şu üç kuruşsa maaş alır karşına anlatırsın durumum bu bu kadar ancak benim bütçeme yeterli bu paraya ancak sadece koltuk alırım size ya da ancak masanızı alırım vs .. ama ben almam evleniyorsa herşeyi kendisi yapsın fikri bana bencillikten öteye gitmiyor gibi geliyor nedense beklenti düşürülmezse okey tabiki benm bütçem 5 binse 10 binlik alamam hayalini kursun otursun alamıyorsam alamıyorumdur ama anne baba olarak kızımda olsa oğlmda olsa elmden geleni yapmam gerekli yuva kurulurken diye düşünüyorum.
sesli harf olmadanda anlama kapasitesine sahipsiniz diye düşündüğüm için ve tabi çalıştığım için çok dikkat edemiyorum :) her neyse parazit yaşam değilde çocuğu ev kurarken hala üçün beşin hesabında olup destek olamayan anne babada doğurmakta ne kadar doğru yapmış tartışılır.. ama tabii keşke evlendirene kadar anne baba olma hakkına sahip olunsa o zaman bu kafaya erişebilirdimSesli harfleri ve noktalama işaretlerini parayla satmıyor site, kullansanız mı acaba biraz?
Kendini kıt kanaat döndüren insanlardan illa alsın, bi şey de olsa alsın, ne olursa olsun yeter ki alsın diye bir şeyler beklemek biraz parazit bir yaşam biçimi değil mi? Size göre değil gerçi...
halı perde 3 bin de hadi pazardan ben şahsen 4 sene önce pazardan aldm 3 bin tutmuştu yine aynı desek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?