- 19 Mayıs 2020
- 46.578
- 208.712
- 548
Sakin ol, tuzlu çubuk kraker falan ye.iPhone de cloud hesabından silinen hiç birşey geri gelmez. İnsanlara cahil muamelesi yapmayın hiç birimiz salak değiliz. Silmek isteyen bal gibi silerdi...
Hala kusçek gibiyim yaw
Tehdit derken ? Kimse kimseyi tehdit etmiyo ne alakaCocugun oyle seyler istemesi kızın gondermesı, tehdit edildigin halde teyzesinin kiza laf tasıması gorusmesı, nısanlının teyzeyle goruscek olması.
Sence ortam ıgrenc degıl mı?
türk değilim ve arkadaşın yazdığı gibi kelimeleri bilmiyorum o anlamda türkcem çok iyi değil kendimi ifade edemiyorum anlamında türkçem iyi değil demedik heraldeYoo Türkçeniz gayet iyi duruyor. Özellikle betimleme gücünüz oldukça yüksek. Hepimiz adeta o anı yaşadık agsjhsjah
Vallahi anlamadım gülmeyinSbdhsjdhs
Turkcen cok iyiTehdit derken ? Kimse kimseyi tehdit etmiyo ne alaka
türk değilim ve arkadaşın yazdığı gibi kelimeleri bilmiyorum o anlamda türkcem çok iyi değil kendimi ifade edemiyorum anlamında türkçem iyi değil demedik heralde
Türkçeniz her türlü iyi. Müstehcen kelimesini bilmiyorsanız olayı bu şekilde anlatmak yerine açık saçık, +18, mastürbasyon, nude video vs. deseniz biz yine anlardık. Kızı b.klayacağım derken o kadar gözünüz dönmüş ki.Tehdit derken ? Kimse kimseyi tehdit etmiyo ne alaka
türk değilim ve arkadaşın yazdığı gibi kelimeleri bilmiyorum o anlamda türkcem çok iyi değil kendimi ifade edemiyorum anlamında türkçem iyi değil demedik heralde
Yok beni taciz etti cidden ve video yeni telefon alınca çıktı birden iphonelarda öyle bir özellik var cünkü herşeyi silsen bile silinmiykr ben kızın yada erkeğin hareketinden bahsetmiyorum geçmişte ne yaptılarsa beraber yaptılar tabikide nişanlım suçsuz melek değildir nasıl bir ilişki yaşadıkları bilemem ve beni ilgilendirmiyor cünkü benden öncr olmuş bana öyle şeyler yapmiyo yada benden öyle şeyler istemedi hicbir zaman yargılamak anlamında değil bunları gördüğümden dolayı bukadar zoruma gidiyor anlamında söylüyorumBeni şu şekilde taciz etti yerine nişanlıma su içerikli video atmış diye anlatmak.
Videoyu izlemek,
nişanlının videoyu silmemesi,
nişanlının telefonu didik didik ederek tum videoları izlemek
sadece kızın hareketinin iğrenç bulunması,
nisanlinin da yaşadığı bir durumu sadece karşıdaki kisiye atfekmek,
teyzenin konuşacağı kişiye karışmak
poff konudaki her şey sorunlu
Yahu ben kimseyi boklamıyorum ilişkilerinde ne yaşadılarsa yaşadılar beni ilgilendirmez benim demek istediğim şey ben bunları yani benden önce geçmişte olan şeyi kendi gözlerimle gördüğüm için bu durumun bu kadar zoruma gitmesi anladın mıTürkçeniz her türlü iyi. Müstehcen kelimesini bilmiyorsanız olayı bu şekilde anlatmak yerine açık saçık, +18, mastürbasyon, nude video vs. deseniz biz yine anlardık. Kızı b.klayacağım derken o kadar gözünüz dönmüş ki.
Siz nişanlınıza bakın önce. Videoları, fotoğrafları İcloud’dan silmeyi bilmiyor olamaz. Dursun lazım olur demiştir.
Nasıl bir iğrenliktir oranı buranı ellediğin videoyu birine atmak. Değil atmak telefona kaydetmek bile sakıncalı. Senin nişanlın neden saklamış hatta seninle birlikte ve sen görüyorsun. Halaya gelince size ne yahu istediğiyle görüşür kimseye karışamazsınız. Ben de boşandığım kişinin birkaç akrabasıyla görüşüyorum. Yazlıklarına gider kalırım, onlar da onunla ilgili şeyler konuşurlar ben istemiyorum tabi konuşulmasını ama onlara bişey de demiyorum. Ben oralı olmayınca iki cümleden ötesine geçmez. Şimdi boşandığım kişini karısı olsa başının etini yese niye akrabanla görüşüyor diye sana ne derler.Merhaba ben gerçekten yanlış mı doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama nişanlımın eski sevgilisi beni taciz etmiş ve nişanlımın telefonunda çok afedersiniz cinsel organlarını parmaklarken kendisini çektiği videolarına rastladığım biri. Nişanlım irtibatını kesmesini söylediği halde çok sevdiği teyzesi hala o kızla görüşüyor nişanlımın ve benim haberlerini ona taşıyor dedikodumuzu yapıyor. Bende madem öyle tavrını koy illaki aynı ortamda buluncaksınız teyzen ama o kızla irtibatını kesmediği sürecede gereksiz samimiyete de gerek diyorum ama o tavrını koymuyor ve çok ağrıma gidiyor. Hani normal bir eski sevgilisi olsa tamam ama durum böyleyken ayıp bence ve nasıl daveanöam gerektiğini artık bilmiyorum her o teyzesiyle görüştüğünde kavga ediyoruz sizce bakış açım yanlış mı yada nasıl davranmalıyım ?
Özünde iyi kalpli bir abi olduğuna canı gönülden inananlar usulca beğenebilir mi?Ama o masummmmm.
Yok beni taciz etti cidden ve video yeni telefon alınca çıktı birden iphonelarda öyle bir özellik var cünkü herşeyi silsen bile silinmiykr ben kızın yada erkeğin hareketinden bahsetmiyorum geçmişte ne yaptılarsa beraber yaptılar tabikide nişanlım suçsuz melek değildir nasıl bir ilişki yaşadıkları bilemem ve beni ilgilendirmiyor cünkü benden öncr olmuş bana öyle şeyler yapmiyo yada benden öyle şeyler istemedi hicbir zaman yargılamak anlamında değil bunları gördüğümden dolayı bukadar zoruma gidiyor anlamında söylüyorum
Hiç i Phone kullandın mı?telefon alınca çıktı birden iphonelarda öyle bir özellik var cünkü herşeyi silsen bile silinmiykr
Of bari bir kişi anladı beni ilişkilerinde ne yaşarlarsa yaşarlar beraber ama bunları internet yoluyla mesaj olarak bile atmak bilmiuorum yani telefon çalınır bişey olur bunları düşünebilmeli insan. Yeni telefon alınca herşey silinen şeylerde yüklendiği için tesadüfen bir gün karşıma çıktı işte. O yüzdende zoruma gidiyo bazen düşünüyorum yanlışmı davranıyorum diyeNasıl bir iğrenliktir oranı buranı ellediğin videoyu birine atmak. Değil atmak telefona kaydetmek bile sakıncalı. Senin nişanlın neden saklamış hatta seninle birlikte ve sen görüyorsun. Halaya gelince size ne yahu istediğiyle görüşür kimseye karışamazsınız. Ben de boşandığım kişinin birkaç akrabasıyla görüşüyorum. Yazlıklarına gider kalırım, onlar da onunla ilgili şeyler konuşurlar ben istemiyorum tabi konuşulmasını ama onlara bişey de demiyorum. Ben oralı olmayınca iki cümleden ötesine geçmez. Şimdi boşandığım kişini karısı olsa başının etini yese niye akrabanla görüşüyor diye sana ne derler.
Kızın video atmasına böyle anlayışla yaklaşıp banane geçmişten diyebiliyorsanız ailesinin görüşmesinede aynı medeni düşüncelerle yaklaşınYahu ben kimseyi boklamıyorum ilişkilerinde ne yaşadılarsa yaşadılar beni ilgilendirmez benim demek istediğim şey ben bunları yani benden önce geçmişte olan şeyi kendi gözlerimle gördüğüm için bu durumun bu kadar zoruma gitmesi anladın mı
Yoo benim fikrimi sorarsanız böyle birşey yapılmamalı ilişkinde ne yaşiyosan yaşa ama internet yoluyla bunları biyere atmak çok ayıp birşey ve insan bunu düşünebilmeli ya telefon çalınırsa yada bişey anladın sonucta özeli kendin diyosun ya interneti atmamalıSize hiç kimse " senden öyle bir şey istedi mi ?" tarzında bir şey sormadı ki. Her alıntıya bu cevabı neden yazıyorsunuz? Az önceki yorumlarda sadece kızı edepsiz diye yaftaladiniz. Tepki gelince bir anda yön değiştirdiniz.
Bir de bu durumun suçla bir alakası yok iki kişinin özeli sonuçta.
Teyzesine söyleyin o zaman o kız kendine bir seyler yapan videoyu nişanlıma göndermiş bir daha konusmayin diye sizce tutar tarafı var mi bu isteğinizin jwsnqjqish
Tesadüfen sizin karşınıza çıkan şey nişanlınızın karşısına çıkmamış mı? İlginç. Çıksa silerdi oysa. İnsanın kendi telefonundan bi haber olması...Of bari bir kişi anladı beni ilişkilerinde ne yaşarlarsa yaşarlar beraber ama bunları internet yoluyla mesaj olarak bile atmak bilmiuorum yani telefon çalınır bişey olur bunları düşünebilmeli insan. Yeni telefon alınca herşey silinen şeylerde yüklendiği için tesadüfen bir gün karşıma çıktı işte. O yüzdende zoruma gidiyo bazen düşünüyorum yanlışmı davranıyorum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?