Bu detayı bilmemize gerek yoktu bence.cinsel organlarını parmaklarken kendisini çektiği videolarına rastladığım biri.
afedersiniz yazmayı atladım telefonunda değil ama yeni telefon alınca iphonelarda herşey yükleniyo ya öyle çıktı ortaya ve karşımaNişanlınız görüşmüyor ise takmamanız ilişkiniz açısından daha faydalı olur.
Yalnız anlamadığım bu cinsel içerikli videolar neden hâlâ nişanlınızın telefonunda ?
afedersiniz yazmayı atladım telefonunda değil ama yeni telefon alınca iphonelarda herşey yükleniyo ya öyle çıktı ortaya ve karşımaNeden nişanlın o kızın videolarını saklıyor ? Senin nişanlın gevşekse parmakta atar dil de sallar o da bakar bakar ağızının suyu c..... damlar....
Mazisidir sizi ilgilendirmez ama şurda durum değişir seninle beraber mazisi i silmesi lazımdı...afedersiniz yazmayı atladım telefonunda değil ama yeni telefon alınca iphonelarda herşey yükleniyo ya öyle çıktı ortaya ve karşıma
Merhaba ben gerçekten yanlış mı doğru mu yanişanlımın telefonunda çok afedersiniz cinsel organlarını parmaklarken kendisini çektiği videolarına rastladığım biri.
Yeni telefon alınca iphone’da herşey yükleniyor silinse bile öyle tesadüfen karşıma çıktıO videolardan neden haberiniz var?
afedersiniz yazmayı atladım telefonunda değil ama yeni telefon alınca iphonelarda herşey yükleniyo ya öyle çıktı ortaya ve karşıma
Edepsizlik falan kız atmış sevgiliniz izlemiş. Belki de o istedi hatta. Böyle şeyleri anlatmamalısınız iki kişi arasındaki şeyler ulu orta anlatılmaz.Bence bu çok edepsizce bişey ilişkinde ne yaşarsan yaşarsın ama bunu internet yoluyla kocana bile atamassın yarın öbür gün telefonu çalınır bişey olur bunları düşünebilmeli bir insan. bu detayı söylememdeki sebep bu kız hakkında çok olumsuz şey gördüğüm için bu durumun zoruma gitmesi
afedersiniz yazmayı atladım telefonunda değil ama yeni telefon alınca iphonelarda herşey yükleniyo ya öyle çıktı ortaya ve karşıma
Nolur acık sansürlü yazın şunları kusçem artıkNeden nişanlın o kızın videolarını saklıyor ? Senin nişanlın gevşekse parmakta atar dil de sallar o da bakar bakar ağızının suyu cüküne damlar....
Bence vardı.Bu detayı bilmemize gerek yoktu bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?