Nişanlımın ailesi bana değer vermiyor

Seni çok iyi anlıyorum bazı şeyler mide bulandiriyor. Sonuçta durumları olmazsa tamam gelin yapıyorsan elinden gelenin en iyisi yapılır. Sinirinin bozulması çok normal

Aileni nasıl kandırırsın ?
Annen en baştan haklıymış nişanlın beş para etmez bir adam
Keşke anneni dinleseydin
Umarım ailen bu yaptıklarını öğrenmez
Bundan sonra senin yerinde ben olsam arabayı sattırır ve bu adamdan hemen ayrılırdım
Krediyi de kapatır ve olan her şeyi unutmaya çalışırdım
Zararrın neresinden dönülürse kardır

yorumların hepsini okudum konuyu gayet iyi biliyorum...Üzüldüm ya gerçekten çok üzüldüm...Kendimden örnek vereyim sana şuan oturduğum ev bir dubleks ve yerinden dolayı en az 500.000 eder ama kayınvalidemin üstüne(eşime annesinin dedesinden dolayı kalmış)tahmini iki trilyonluk varlığı var kayınvalidemin o ev bizim mi değil yarın çıkın dese çıkarız.gelelim bileziklere 4 bilezik bir set takıldı hepsi 13 bin lira tutmuştu.Eşim tek oğlan ve ailesi herşeyi karşılıyor diye üzülüyordu bende gidip en ucuz eşyaları gidip aldırdım 12 bin falan tuttu herşey anlayacağın bunlara eşya halı perde dahil...o varlığa bu ne ki dersin ve eşimn ailesi bir çöp bile almadı nişanlıyken hediye olarak annem bunu çok dert ediyor hangisi umrumda hiçbiri şuan başa dönsem tek göz odada kirada oturup onların hiçbirini istemezdim çünkü şuan onun yükünü taşıyorum tatsızlıklar yaşadım bu sebeple onların yaptığı hiçbirşeyde gözüm yok düğünden bir hafta önce ayrılalım diye kapımıza dayandılar ki resmi nikahımız olmuştu takılarımı nişan ve düğün günü taktım sadece o kadar sen düşünsözde o altınlar benim ama birşey alınsa eminim ki hesabı sorulur bu nerden çıktı diye herşey bizim gibi gözüküyor ama değil...Kısacası verilen değer maddiyatla değil samimiyetle ölçülür gerçekten biliyorsan görüyorsan budur değer ben göremedim o değeri inşallah sen görürsün...

nasıl bir rastlantıysa eşime sözde annem tam altın takmıştı o aklıma geldi benim garip mağrur saf kocam o iyiki var keşke senin nişanlın para etseydi...

Ailem arabanın onun olduğunu düşünsün istedim demiştim
İyi de güzel kardeşim nereye kadar bu adamın k.çını toplayacaksın ki?
İstersen bwm çek altına fark eder mi?Adam utanmadan tam altın istemiş işte isteyebilmiş.
Annen baban arabasında atında değildir emin ol karaktersiz olduğunu anlamışlar kızlarına bu nedenle layık görmüyorlardır.
Ki çok haklılar da.Nereye kadar bu adamın arkasını toplayacaksın?

Bak altını şunu bunu bırak.Gerçekten adam gibi adam olan biri ulan bu kız bana kredi çekti ben rahat rahat bu arabayla gezeyim diyemez gururuna yedirip de binemez bile o arabaya.
Bunlar ailecek biniyorlarmış bir de rezillik resmen.Şu saatten sonra sana beşi bi yerde taksalar ne olacak ki?
Adam akıllı bi işi yok gücü yok.
Hadi evlendiniz diyelim sen cicim ayları geçince e bu adam benden az kazanıyor demeyecek misin?
Ki ailesi yiyici pis bir tip belli ki sizi yemeye devam edecekler buna katlanabilecek misin?
Hayır okumuş etmiş kadınsın ne güzel atanmışsın öğretmen olmuşsun.
Dünyada erkek köküne kıran mı girdi ya bi etrafına bak allasen.
Neyine vuruldun bu yetersizin anlamadım ki.Anne sözü dinle ailene de rol yapmayı bırak.
Çünkü eninde sonun da onlar senin yanında olacak bu yetersiz ve ailesi değil.
Malesef yanlış kişiye aşık olmuşsun ama hatadan dönebilirsin geç değil asla.

Nisanliya araba nedir yaaa .Toparlanin ayrilin .O sizi birakmaz ama .Araba kimin üstune baari o sizin olsa

Siz kendi değerinizi bilin önce .. Kız tarafı altın ıstedıgını değerını boyle ön gördüğüne şahit oldum da , erkegin altın isteyenini ilk defa gördüm.. Arabayı sattırıp borcunuzu kapattırmaya bakın bence...

yaa çok güldüüm

sen neden ona araba aldın ki ben orasını algılayamadım
bunlar baya baya senin sırtından geçinmeye başlamışlar yalnız, sanki sen kız alıyormuş gibi herşeyi yollarına dökmüşsün. ahh biz aptal kadınlar, gerçekten sevince gözümüz dünyayı görmüyor cidden ben artık anladım bunu. şimdi sana ayrılda diyemiyorum ama, şunu rahatlıkla söyleyebilirim bu adam seni mutlu edemez, ancak sen bu şekline alışıp herşeye eyvallah dersen mutlu olabilirsin.

huh
ben mi garibim bilmiyorum
ama her sevgiliye nişanlıya kredi çekildiğini okuduğum konuda şoktan şoka giriyorum
yapmayın bunu ya
o sizin eşiniz olsa dahi yapmayın
kredi kişiye özeldir senin borcundur artık ne demek 20.000 i çat çıkarıp verecek zenginlikte misin de kredi çekip borca harca giriyorsun eziliyorsun...
ayrılmayacağınız ne malum hayat bu belli mi olur ayrılırsınız bir de hala borç ödersin ....Allah korusun
bilmiyorum büyük konuşmayayım ama bu kadar ileri gitmeyin derim....bakın dönüşler öyle olmuyor maalesef..

Sen kendine deger vermezsen kimse sana deger vermez. Ne demek nisanliya kredi cekip araba almak. Kendine al, ailene al. Kendince adam etmeye calisiyorsun ailenin gozunde. Diyelim ki onlari kandirdin peki bu gercegi degistirecek mi?hayir. Onemli olan ailenin neyi neden dusundugu. Onlarin gordugu olumsuzluklar senin mutlu olamayacaginin kaniti ise olumsuzluklari yokmus gibi gostermek seni mutlu edecek mi? Kendini kandirmaktan vazgec.

Sen arabayı almazsan yarın nişanlın senden ayrılınca o arabayla gider başka kız istemeye.

Okuyunca ciddi anlamda şoka girdim.. Nişanlının ailesi kim ki acaba sen onlar karşısında değerini artırmaya çalışıyorsun..Padişah soyundan mı ??? çoğu kişi nişanlını ve ailesini suçlamış ama maalesef burda tek suçlu sensin..Sana kimse bıçak zoruyla araba aldırmadığına göre elinle vermişsin parayı...buna bulduğun kılıfta çok ilginç..Ailen karşısında onun değerini artırmak :) Sen bu değer olayını baştan yanlış anlamışsın güzelim.. Araba alınca nişanlının, altın takılınca senin değerin artmaz..Senin kafan yapında sıkıntı var bence onu değiştir..Hayatına giren insanlar gelir geçer sen bu mantıkta hareket edersen değersizleşir gidersin maalesef.... İnsanı değerli kılan kendidir değersizleştirende yine kendi...

Ailenin değilde nişanlının verdiği değeri düşün bence. Senin paranla alınan arabayı kabul edecek birisi benim için ailesinden daha düşündürücü olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…