Nişanlımın ailesi bana değer vermiyor

Yorumların tamamını okumadım ama umarım aldığınız araba sizin üzerinize kayıtlıdır. Yoksa çok yakın bir zamanda o arabanın üstüne soğuk su içmeniz muhtemel olacaktır.
Ayrıca takılan takı değeri göstermez, nasıl yanlış bir düşünce. Ama evet sizin evinize ayakkabıyla girilmesi, nişanlınızın sizin aldığınız arabayı kullanırken tam altın takın demesi size verilen değersizliği gösterir. Umarım düğününüz yakın bir zamanda değildir ve o zamana kadar gerçekleri görürsünüz.

Adamın üzerineymis nazo.
Bence de soğuk su içsin. O adam konusa sahibine tekmeyi basıp o parasını verdiği arabada başka kızlarla dolasmazsa iyi.

Adamın üzerineymis nazo.
Bence de soğuk su içsin. O adam konusa sahibine tekmeyi basıp o parasını verdiği arabada başka kızlarla dolasmazsa iyi.

valla olacak olan o kuzu. pek gururlu birine de benzemiyor ki adam ayrılsalar bile al arabanı başına çal desin.
şuan okuyorum konuya konu sahibinin yazdıklarını da ısrarla maddiyatla değer verildiğini düşünüyor. sanırım o yüzden de ailesinden değer görsün diye araba almış vermiş. vah yazık benim sevgiliye, adam kıymet görsün diye bi araba almadık la

Açıkçası ben ne takdire nede tepsi gondol o şu bu ya takıldım
Takıldığım tek şey 20000 tl çekip vermeniz !
Ailenize verseydiniz keşke bu parayı
Neye dayanarak verdiniz ki anlaşmazsızlık olduğunu varsayıp ayrıldığınızı düşünelim herhangi bir hak iddia edemezsiniz.

Bu aile size uygun değil.Sız haketmedıklerı degerı vermıssınız.Bu iş olmaz bence

Kredi çekip arabamı aldın
Ay biri bana soda versin hazmedeyim şu olayıda diğerinede yorum yapayım

üzülerek okudum konunuzu
değer parayla ölçülmez yanlış biliyorsunuz

siz araba almışsınız adam pişkin pişkin altın istemiş razı olmuşsunuz
oooooo kız nasılsa çantada keklik diye düşünüyorlar artık
üzgünüm.. geçmiş olsun
bundan sonra istesende fazla değer göremezsiniz

Konu sahibi nirde lutfen cevap yaz canim kiz baska neler aldin arabaya gelene kadar bence sen baya maddiyata doyurmussundur.bu arada bazi kizlarin yorumlarina bayiliyorum harika ....

Esime uzuldum bir de hediyelerimin degeri cuzi miktar bir de evlenmis maasim da yok.hey gidi.ne hatunlar var

İşsiz olduğunu ailenizden şaklamışsınız hata 1. Evlenmeden araba alıp altına vermişsiniz hata 2. Birde utanmadan tam altın istemiş beyefendi kabul etmişsiniz hata 3. Bu adam bulunmaz Hint kumaşı mı ?

O 20 bin başının gözünün sadakası olsun, kaç kurtul bu adamdan ve aileden.
Otur bir de aklını başına al. İşsiz sapsız adamla evlenmeye kalkıp üstüne araba alıyorsun. Kusura bakma ama enayiliğin dibi. Bu kadar insan aynı şeyleri yazmış, aklın yolu bir, bundan sonra ne yapacağını çok merak ediyorum. Kendini harcama ve kullandırtma.

Yahu araba alıyosun madem kendi ustüne niye almıyosun onlar kullansın kullancaksa yine de arkadaşlar haklılar
üstüne senin önce nişanlınla aranızdaki sorunları aşmanız lazım bence olmamış bu yanlışlık var valla

ailenin gözünde çocuğu iyi gösterecektin madem (senin düşüncelerinle yani) 20bin tlyi çekip 15bine trabzon set alırdım. Nişanlıma taktırırdım. 5bin tl ye de 2-3 tane burma bilezik. Kv kp takardı. Ailende vay kızımıza ne değer veriyolar derdi. Paran da sende kalırdı. Oohhh.

Para uçmuş damatda uçabilir.. sanki araba olmazsa damat olunmaz konu sahibinin ailesi bu araba olayını duysa.....

Esime uzuldum bir de hediyelerimin degeri cuzi miktar bir de evlenmis maasim da yok.hey gidi.ne hatunlar var
İsin sakasi tabi de ah canim ah kendini ne.cok paralamissin insanin karsisina hep duzgun insanlar cikmiyor ama rabbim akil vermis sececek irade vermis simdi yeni bir tartisma konusu olmasin ama tanisiyorsunuz bunca sene cikiyorsunuz guya birbirinizi taniyorsunuz di misonuc sifir sadece aliskanlik olmus evlilik yolu senelerce gezmeye mi bagli bunca sene sonra evlenip evlenemeyecegine karar bile veremiyorsun .sana yapilan muameleyi goruyorsun silip atiyorsun hala bana nasil deger verirler diyorsun .ah ah hemcinslerim ah ah

altın meraklısı kız kadar itici bir şey yok
kaçıncı yüz yıla geldi hala bilezik de bilezik diye ölüyorsunuz yahu
okumuş etmiş insanlar da yapıyor bunu üstelik ve ben salak gibi hala her seferinde şaşırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…