cidden yoğun bir merak ile soruyorum. neden böyle düşündünüz?
kendisi veya annesi bana hiçbir zaman abime bakacağız/oğluma bakacaksınız demedi. beklemedi ve istemediler. kurum en mantıklısı dediler. sadece kendisi anlattığım gibi bir kez "başımda ne baba ne abi vardı, bir büyüğüm olsun bana sahip çıksın yol göstersin isterdim ama kısmet öyleymiş ben kendi abime abi oldum neolursa olsun o benim kanım" dedi. bunda bir sakınca ben görmedim, bir iç dökmeydi. abisine abilik veya babalık yapmaktan hiçbir zaman yakınan birisi değil. annesine, abisine ve bana karşı da sevgi dolu, bağlı, sıcak. bunlar dışında övünmek gibi olmasını istemem ama çok mutlu bir ilişkim va,r kendisi uzakken beni sürekli arar sorar, fırsat buldukça yanıma gelir, daha önce başka konularda da yazdım evime sık gelir evimde bana hizmet eder, ben yokken (pandemi nedeniyle hafada 7 gün çalışıyorum) temizliğimi yapar, evimi süpürür,formamı ütüler, bulaşığımı yıkar, bana meyve soyar, eve gelirim yorgunluk kahvesi yapar, çamaşırlarımı makineye atar. neyini beğenmediniz sizin eşiniz/sevgiliniz daha iyiyse Allah bağışlasın ne diyeyim.