Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz kaya ben anlamiyorum yada sen anlatmayi bir turlu basaramiyorsun...
bir kac sayfa okudum, bir mesajinda diyorsunki 3 bine tüm mobilyayi almayi dusunuyor adam...
diger mesajinda biz 3 bine tüm beyaz esyayi almayi düsünüyoruz diyorsun...
baska bir mesajinda esya almaya kenarimizda para var bir o kadar da benim kenarimda var diyorsun...
yazdiklarinda ciddi tutarsizlik var...
bu adam 3 bine ev dayayip dösemeyi hayal ediyorsa o hayal olarak kalir bir kere...
3 bine komple beyaz esya da alinmaz...
Ama 3 bine güzel bir iphone alinir evet , bencede en mantikli tercih bu olur birak gitsin alsin sende rahatla o da rahatlasin...
ya ben anlamiyorum yada sen anlatmayi bir turlu basaramiyorsun...
bir kac sayfa okudum, bir mesajinda diyorsunki 3 bine tüm mobilyayi almayi dusunuyor adam...
diger mesajinda biz 3 bine tüm beyaz esyayi almayi düsünüyoruz diyorsun...
baska bir mesajinda esya almaya kenarimizda para var bir o kadar da benim kenarimda var diyorsun...
yazdiklarinda ciddi tutarsizlik var...
bu adam 3 bine ev dayayip dösemeyi hayal ediyorsa o hayal olarak kalir bir kere...
3 bine komple beyaz esya da alinmaz...
Ama 3 bine güzel bir iphone alinir evet , bencede en mantikli tercih bu olur birak gitsin alsin sende rahatla o da rahatlasin...
Konu sahibi konuyu açıyosun iyi hoşta adam akıllı anlatamıyorsun kaç kişi sormuş size 3 bin tl ile bütün evin eşyasını mı almayı düşünüyor diye? Köşe de eşya parası hazır fakat 3bin tlye telefon alması mı dert oldu.
Daha evlilige hazır değil gibi canimMerhaba kizlar nisanlim 3000TL ile ev esyalarimiz icin butce ayirdigini soyledi 2dk sonra Iphone 6 telefon almak icin ve bayiye gidip taksitleri sordu bu durumda siz nasil tepki verirdiniz?
Canım evliliğe hazır değil. Hazır olana kadar bekleyin derim.Mobilyalari aldik en azindan saglam aldirabildim ama bir hafta depresyon halini cektim ama ayakabi al desem alir anlamiyorum
Okuma sevmeyen bir millet oldugumuz nereden belli ya dogru okumadiniz diye benmi dengesiz yazmis oluyorum biyerlwrde bir konu akiyor siz dahil olamiyorsunuz benceEsya aldiniz mi almadiniz mi?
Hem gecen hafta aldik diyorsunuz hem 3000liraya plan yapiyor diyorsunuz.
Bir yerde paramiz var demissiniz bir suru birbirinden alakasiz cumle vsr konuda.
Bu hafta konusucam canim bende bunaldim artikCanım evliliğe hazır değil. Hazır olana kadar bekleyin derim.
Konuş. Gerekirse evlilik öncesi terapiste gidin. Çok şey ortaya çıkıyor. Insan hem kendinden hem karşısındakinden emin oluyor ve hangi yolu seçeneğine karar veriyor.Bu hafta konusucam canim bende bunaldim artik
Canim gittik magazaya inan ucuz fiyatlar yaziyor ama takimlarda eksik var ekletiyosun mecburen daha pahaliya geliyor mesela yatak odasinda cekmeceli sifonyer yok o cok lazim bunun gibi seyler yatak boyutlari degistirdik bindirdiler indirdiler gibi oldu nasil kampanya anlamadim en temel parcalar yok yada eksikKoltuk alacağız eve, 3600 tl fiyat verdiler. Yani şöyle oturulabilir, şekli şemali düzgün olan bir şey arıyorsanız ancak bu fiyat veriliyor.
Saygılar.
Mobilya fiyatlarini gorunce soka girdi sonradan3 bin mi? Sadece? Anlayamadım o kısmı. 3 bin koltuk almaya anca yeter nişanlınız iyi mi?
Yoksa her ay taksitlenmeye mi 3 bin ayırdı?
Bazi sorunlar var psikolok istedim bir sayfada yazdim bir cok psikolog fiyat vermis ama iliski koclugu terapisti gibi bir belge alarak bu isi yapiyorlar sorun farkli yazmiyorum simdi pisikiyatriste gitmemiz gerekebilirKonuş. Gerekirse evlilik öncesi terapiste gidin. Çok şey ortaya çıkıyor. Insan hem kendinden hem karşısındakinden emin oluyor ve hangi yolu seçeneğine karar veriyor.
Iyi birini bulamadığını anladım yazdığın şeyden. Ben de zamanında iyi birini çok araştırmıştım. Çok şükür 3 yıl önce buldum. Her şeyi ona danisiyorum. Allah yardımcın olsun.Bazi sorunlar var psikolok istedim bir sayfada yazdim bir cok psikolog fiyat vermis ama iliski koclugu terapisti gibi bir belge alarak bu isi yapiyorlar sorun farkli yazmiyorum simdi pisikiyatriste gitmemiz gerekebilir
Benimde sasirdigim taraf bu ama ailesi cok ufak seylerein hesabini yapiyor oyonde konusulmus buyuk ihtimalle buda oradaki laflari kendi dusuncesi gibi geliyor bana bukadar etkilenme olurmu39 yaşındaki bir insanın bir koltuk takımının fiyatından haberdar olmaması çok ilginç değil mi?
halı yastık minderle döşesen bile o fiyata döşenmez ev.
Benimde sasirdigim taraf bu ama ailesi cok ufak seylerein hesabini yapiyor oyonde konusulmus buyuk ihtimalle buda oradaki laflari kendi dusuncesi gibi geliyor bana bukadar etkilenme olurmu