Nişanlımın 3000 TL ile ev kurmayi düsünmesi ve ayni anda 3600TL ye Iphone6 almak istemesi

Ayrıca bi salon perdesine indirimli 1700lira fiyat çıkardı perdeci 3000 liraya ne evi düzecek

Aklın varsa uzak dur bu adamdan... 3 bin liraya tüm evi nasıl düzecekmiş? Dalga mı geçiyor sizinle? Ayrıca sizin mobilya seçiminize patronu vs. ne hakla/neden karışıyor ve nişanlınız olacak şahıs buna müdahale etmiyor? Gösteriş meraklısı olduğunu bile bile kendinizi yakıyosunuz. İleride hiç çekilmez. Size saygısı yok,evliliğine de olmayacak belli ki.

Kenara 3000 tl mi koymus yoksa maasi mu 3000 tl ben anlamadim.
Ha kenarda 3000 tl var ve evlenicem diyorsa baya ergence bir dusunce derim.

Arkadaşlar ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama iphone gerçekten bana lüks geliyor. 3000tlden başlıyor fiyatlar ve en fazla iki sene kullanılıyor. Sonra modası geçiyor. O paraya buzdolabı almak istesek çok diyen kişiler o parayı sırf hava için veriyor. Küçümsemek için söylemiyorum ama ben kuaförde ağda yapan kızın, avmde güvenlik görevlisinin elinde iphone gördüm. Kim bilir kaç maaşları?? Ha alınır ama paran varsa, seni zorlamıcaksa alınır. Yada çok ihtiyacın vardır. Onun dışında tamamen kapitalizmin bize getirdiği bişey. .

3 bin lira mobilya icinmi ayirdi ?? nasil yani??

iphone falan degil umurumda , 3 bine nasil mobilya alacak ki??

3000 liraya ev esyasimi ilk defa kullancam bunu gıcık olmama rağmen ama ben sokkk yani. Şakamı bu o paraya sadece buzdolabı alabilirsiniz orta seviyede. Yada nebliyim evin tüm halıları alınır belki dalga geçiyor bence nişanlınz

nişanlına çizdiğin profili yazayım sana:
gösteriş meraklısı, müsrif, senden çok çevrenin düşüncelerini önemseyen, kendi kendini yönetmekten aciz, evliliği evcilik sanan, yaşından bihaber biri.

insanlar evlenince değişmez, rehavete kapılır o kadar.

Aklın varsa uzak dur bu adamdan... 3 bin liraya tüm evi nasıl düzecekmiş? Dalga mı geçiyor sizinle? Ayrıca sizin mobilya seçiminize patronu vs. ne hakla/neden karışıyor ve nişanlınız olacak şahıs buna müdahale etmiyor? Gösteriş meraklısı olduğunu bile bile kendinizi yakıyosunuz. İleride hiç çekilmez. Size saygısı yok,evliliğine de olmayacak belli ki.
Gösteriş merakı var evet ama sadece kendine, adam evini falan dusunmuyor. Bencilin teki

Aileyle cik alisverise, 3.000 tl ile ev duzebiliyorsa ailecek alkislayin. Duzemeyecegine gore belki utanir skilir kendine gelir.
Ama hareketi asiri itici

Dogru dediniz

Dogru dediniz d. Salonu benim istedigim birsey degil onlarin kendi cevresine gosterisi yani ortak bir karar veremiyoruz ben esya alirken bunu kullanirmiyiz kotuk rahat edermiyiz diye dusunurken kendisi patronu begendi diye salon takimi aldi ve israrla vitrini olsun diyor mantigini anlamiyorum birkez daha konusmam lazim sanirim
Nişanlının arkadaşımın eşini hatırlatıyor her okuduğumda. Eskiden arkadaşım toparlardı,simdi oda bikti saldı.

ya ben anlamiyorum yada sen anlatmayi bir turlu basaramiyorsun...

bir kac sayfa okudum, bir mesajinda diyorsunki 3 bine tüm mobilyayi almayi dusunuyor adam...

diger mesajinda biz 3 bine tüm beyaz esyayi almayi düsünüyoruz diyorsun...

baska bir mesajinda esya almaya kenarimizda para var bir o kadar da benim kenarimda var diyorsun...

yazdiklarinda ciddi tutarsizlik var...

bu adam 3 bine ev dayayip dösemeyi hayal ediyorsa o hayal olarak kalir bir kere...
3 bine komple beyaz esya da alinmaz...

Ama 3 bine güzel bir iphone alinir evet , bencede en mantikli tercih bu olur birak gitsin alsin sende rahatla o da rahatlasin...

Sen beni anlarsin benimde en sevmedigim seydir birde yasimizda kucuk degil ki heves etti diyim biz birlikte karar veremiyoruz zaten ya baski kurucaksin onlada ben mutlu olmam bak desem bana kiyafet al alir eglenmeye gidelim gider diyim parani koy kenara taksite gir o parayi kendi yer sorumluluk ogrwtilebilirmi bilmiyorum cidden

40 tan sonra Ada'm değişmez ki

Taksitle alın para kalmayınca harcayamaz demekten başka tavsiye bende yok

Konu sahibi konuyu açıyosun iyi hoşta adam akıllı anlatamıyorsun kaç kişi sormuş size 3 bin tl ile bütün evin eşyasını mı almayı düşünüyor diye? Köşe de eşya parası hazır fakat 3bin tlye telefon alması mı dert oldu.

X