Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3000 Tl ye ancak güzel bir buzdolabı alınır3000 Tlye ne eşyası alınır ki bu devirde pahalılıkta adamdaki rahatlığa kız tabi keinlikle taviz verme
Ewlendikten sonrada eminim burda konunu okuycaz:"kocam cok cimri napıcam bilmiyorum"" diyeZorla kac ay sonra goturebildim ev icin bisey aldiginda 1 hafta depresyona giriyor
Gösteriş merakı var evet ama sadece kendine, adam evini falan dusunmuyor. Bencilin tekiAklın varsa uzak dur bu adamdan... 3 bin liraya tüm evi nasıl düzecekmiş? Dalga mı geçiyor sizinle? Ayrıca sizin mobilya seçiminize patronu vs. ne hakla/neden karışıyor ve nişanlınız olacak şahıs buna müdahale etmiyor? Gösteriş meraklısı olduğunu bile bile kendinizi yakıyosunuz. İleride hiç çekilmez. Size saygısı yok,evliliğine de olmayacak belli ki.
Nişanlının arkadaşımın eşini hatırlatıyor her okuduğumda. Eskiden arkadaşım toparlardı,simdi oda bikti saldı.Dogru dediniz
Dogru dediniz d. Salonu benim istedigim birsey degil onlarin kendi cevresine gosterisi yani ortak bir karar veremiyoruz ben esya alirken bunu kullanirmiyiz kotuk rahat edermiyiz diye dusunurken kendisi patronu begendi diye salon takimi aldi ve israrla vitrini olsun diyor mantigini anlamiyorum birkez daha konusmam lazim sanirim
Sen beni anlarsin benimde en sevmedigim seydir birde yasimizda kucuk degil ki heves etti diyim biz birlikte karar veremiyoruz zaten ya baski kurucaksin onlada ben mutlu olmam bak desem bana kiyafet al alir eglenmeye gidelim gider diyim parani koy kenara taksite gir o parayi kendi yer sorumluluk ogrwtilebilirmi bilmiyorum cidden