Bi tv alır artık
Suan calismiyorum ama nisanlimin ayirdigi kadar birikimim varDiğer sorularıma cevap alamadım? Çalışıyor musunuz? Ne kadar ayırdınız düğün için?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi tv alır artık
Suan calismiyorum ama nisanlimin ayirdigi kadar birikimim varDiğer sorularıma cevap alamadım? Çalışıyor musunuz? Ne kadar ayırdınız düğün için?
3000 TL ile ne alacakmış eve? Böyle bir evlilik istiyor musunuz gerçekten?modasi gecti dedim biraz yatisti
39 yasinda ama hava atma istegi var nasil yenicem bilmiyorum
Sonradan aldirabilirmiyim neyapabilirim bu konuda daha once hic aile ortami gormemisYaş olarak büyüse de sorumluluk anlamında büyümemiş ve olgunlaşmamış biraz sanırım. Sorumluluk ise evlilik için en gerekli kriterlerden biridir benim için.
Hayir gecen hafta zaten gittik bayag konustum anladi normal esyalarimizi aldi anlatmak gerekiyor surekli3000 TL ile ne alacakmış eve? Böyle bir evlilik istiyor musunuz gerçekten?
Suan calismiyorum ama nisanlimin ayirdigi kadar birikimim var
Pardon cnm nisanlimin kenarinda dugun ve esyalari normal standartda alicak parasi var benimde ayni sekilde var sorun o degil sorum 3000 tl ye butun evin mobilyalarini almayi dusunerek daha fazla paraya telefon almak istwmesiÇalışmadığını tahmin etmiştim.
3 bin de sen ayırmışsın madem sorun ne? Sen 50 bin koydun ortaya da adam 3 bin mi koymuş? Kredi çeker alırsınız sonra birlikte çalışıp ödersiniz.
Merhaba kizlar nisanlim 3000TL ile ev esyalarimiz icin butce ayirdigini soyledi 2dk sonra Iphone 6 telefon almak icin ve bayiye gidip taksitleri sordu bu durumda siz nasil tepki verirdiniz?
Pardon cnm nisanlimin kenarinda dugun ve esyalari normal standartda alicak parasi var benimde ayni sekilde var sorun o degil sorum 3000 tl ye butun evin mobilyalarini almayi dusunerek daha fazla paraya telefon almak istwmesi
Davranis canim evlenmek uzeresin sorumluluk aliyorsun insan mobilya saglam olsun ister omir boyu kullanicaksin iphone telefon bir lux tur 3000 tl ye mobilyalarin hepsini alamazsin ama bir telefona rahatlikla verebiliyorsun simariklik degilmi senceSen şu iki mesajı bir peşpeşe oku istersen. Sorununu çözebilirsen bir daha yazarsın.
Para var neyi dert ediyorsun o zaman???
Off valla kafam karisik baskiyla yapiyor evlenince degisirmi diyorum kendini degistirmeye calisiyor aama uyarmam lazim
Bir ömür anlatmakla geçirirsin o zaman. Ne zaman bıkarsan artık. Adam kendi evine eşya almayı düşünemiyor mu?Hayir gecen hafta zaten gittik bayag konustum anladi normal esyalarimizi aldi anlatmak gerekiyor surekli
Davranis canim evlenmek uzeresin sorumluluk aliyorsun insan mobilya saglam olsun ister omir boyu kullanicaksin iphone telefon bir lux tur 3000 tl ye mobilyalarin hepsini alamazsin ama bir telefona rahatlikla verebiliyorsun simariklik degilmi sence
Dogru dediniz d. Salonu benim istedigim birsey degil onlarin kendi cevresine gosterisi yani ortak bir karar veremiyoruz ben esya alirken bunu kullanirmiyiz kotuk rahat edermiyiz diye dusunurken kendisi patronu begendi diye salon takimi aldi ve israrla vitrini olsun diyor mantigini anlamiyorum birkez daha konusmam lazim sanirimAz önceki konunuza istinaden nisanlinizin düğün salonunun bile daha güzelini yapmak istemesiyle bu söyleminiz çelişiyor.
Sadece gösterişe ılımlı bakabiliyor işin iç yüzüne değil malesef .
Evlenmeden sorunları halledip ileriye yönelik yatırımlar yapmalısınız.
Borç harçlada evlenilir ama sorunlarla baş edemedikten sonra düz yoldan yıpranırsınız ...
Saygimiz bozulmuyor tartisabiliyoruz ben pahali mobilyadan bahsetmiyorum mantiginizi kulanirsaniz 3000tlye butun evin mobilyasi alinmaz ben ilerisini dusunuyorum iki gun sonra kirilicak esya ve tekrar alinmasi gerekcek ve ikimiz yuva kurucaz bunu hesaplamak zorundayiz ve dusunmek zorundayiz para varsa cok zengin insanlar degiliz tabiki yonetilmesi gereken bir para mantikli davranmazssak sıkıntısini biz cekicez ilerde kusura bakma ama iphone telefon bir luxtur bana gore bizler oparalara beyaz esyanin tamamini almayi dusunen insanlariz bunlar ihtiyac ama dersemki daha pahalisini istiyorum bu simarikliktir ama telefonun altarnatifi varken oparayi vermek istmesi luxturHerkes aynı fikirde olmak zorunda değil. Adam evleniyor diye her zevkinden mahrum mu kalsın? Varmış zaten belli bir bütçe. Yok da değilmiş ki ben ilk mesajınızdan Yok olduğunu düşünürken bile gereksiz buldum sizin bu para hesaplama düşüncenizi.
Adamın elinde hepi topu 3 bin var başka da tek kuruş yok gibi anlatmışsınız ilk mesajda şimdi de yeterli bütçe var diyorsunuz. Yeterli bütçe varsa 3 binlik telefon almak isterse alsın , 39 yaşındaki kocaman adamın daha evli bile değilken harcamalarına bu kadar müdahil olmanız yanlış.
Sen pahalı mobilyayla mutlu oluyorsun adam pahalı telefonla. Senin pahalı mobilya isteğin şımarıklıksa adamın da pahalı telefon isteği şımarıklık. Aynı şey ikinizin de yaptığı. O da telefona ömürlük diyordur belki senin mobilyaya ömürlük diye bakışın gibi.
Daha şimdiden boğmayın birbirinizi bu şekilde. Bu para pul muhabbetleri evlendikten sonra bitmiyor, kredinizi evlenmeden tüketmeyin. Saygı diye birşey kalmaz aranızda.
Su iphone telefonlarin hakkini veren kac tuketici var acaba merak ediyorum sosyal medyaya girmek disinda neyapiyolariPhone 6 değil 7 si çıktı hava atmak istese 7 sine hatta 7 plus a bakardı (plus daha pahalı) 6 sına baktığına göre hem işini görecek hem de kaliteli telefon bakıyor adam. Erkeklerin ev eşya seçimine biz kadınlar kadar hassas olmasını beklemek büyük hayal kırıklığı olur
Patronu ne alaka ki siz dururken .Dogru dediniz
Dogru dediniz d. Salonu benim istedigim birsey degil onlarin kendi cevresine gosterisi yani ortak bir karar veremiyoruz ben esya alirken bunu kullanirmiyiz kotuk rahat edermiyiz diye dusunurken kendisi patronu begendi diye salon takimi aldi ve israrla vitrini olsun diyor mantigini anlamiyorum birkez daha konusmam lazim sanirim
Benim hiç sosyal medya hesabım yok.Su iphone telefonlarin hakkini veren kac tuketici var acaba merak ediyorum sosyal medyaya girmek disinda neyapiyolar