Nişanlımın 3000 TL ile ev kurmayi düsünmesi ve ayni anda 3600TL ye Iphone6 almak istemesi

Can

Peki siz nisan suresinde bu sekilde sıkınti oldumu esya konularinda biz cikarken iyigdik ama nisan donemi inan stres oldum

hayatım benim eşimin durumu çok iyi maddi anlamda sıkıntı yaşamadım ama illaki aileler devrede olduğu için ister istemez gerginlikler oluyor. Ama bak bencil biri ile sakın ama sakın evlenme. İnan bazen kaderimizi biz belirliyoruz. Evlendikten sonra çok pişman olacaksın. Maalesef bekarken herkesle olduğunda sana bişey demezler ama evlenmiş boşanmış olunca maalesef önyargı oluyor. Hep derim evlenmenin geri dönüşü olmamalı yani olabilir ama mantıklı düşünmeliyiz.
Her şey bizim için netice de . Dünyanın sonu değil. Daha iyi insanlar var inan dışarıda.

hayatım benim eşimin durumu çok iyi maddi anlamda sıkıntı yaşamadım ama illaki aileler devrede olduğu için ister istemez gerginlikler oluyor. Ama bak bencil biri ile sakın ama sakın evlenme. İnan bazen kaderimizi biz belirliyoruz. Evlendikten sonra çok pişman olacaksın. Maalesef bekarken herkesle olduğunda sana bişey demezler ama evlenmiş boşanmış olunca maalesef önyargı oluyor. Hep derim evlenmenin geri dönüşü olmamalı yani olabilir ama mantıklı düşünmeliyiz.
Her şey bizim için netice de . Dünyanın sonu değil. Daha iyi insanlar var inan dışarıda.

ki eşim bana hayatta evlilik süresince masraf yaptırmadı ben elimden geldiğince üstüme düşeni yaptım. bu tamamiyle imkanlarla alakalı ama bencillik sözkonusu ise zooor.

Konu sahibi senin nisanlinin tavrı tıpkı bizim baba tarafının tavri
Ellerinden son model telefon düşmez gider en pahalı kiyafetleri giyerler
Ama evde 30 senelik dökülen mobilyalar durur anlayacağın gösteriş tam şatafat tamam
Ama eşya değişimine geldi mi ölürler onu sedece kadının kullandığı kadına alinan mal gibi bakarlar

Ben olsam on defa düşünürüm çünkü evlenince değişmeyecek bir şey kırılıp dokulse yenisini almayacak çamaşır makinesi bozulsa senle kavga edecek ama dışarı da millet size imrenecek
İçi beni dışı eli durumu olacak sen de
Ben gurueum ici
Konu sahibi senin nisanlinin tavrı tıpkı bizim baba tarafının tavri
Ellerinden son model telefon düşmez gider en pahalı kiyafetleri giyerler
Ama evde 30 senelik dökülen mobilyalar durur anlayacağın gösteriş tam şatafat tamam
Ama eşya değişimine geldi mi ölürler onu sedece kadının kullandığı kadına alinan mal gibi bakarlar

Ben olsam on defa düşünürüm çünkü evlenince değişmeyecek bir şey kırılıp dokulse yenisini almayacak çamaşır makinesi bozulsa senle kavga edecek ama dışarı da millet size imrenecek
İçi beni dışı eli durumu olacak sen de
Benim semtime gelince cok rahat ama kendi ortamina girdiginde dedigin gibi tam bir cahil akli simdi ben gosterisliyim biraz onlarin tarafi kac yasinda kadinlar bozuldu seni ezer havali gibi laflar ettiler ben girdigim ortamda kendimi gosteririm ucuzda giyinsem konusmamla tavrimla bunlarda esya ile hava atma var benim yanimda farkli surekli bir arada olursak degisir diye dusunuyorum

Kurtulmak istiyor aileden kendide bikmis diyoki su dugun olsun goruceksin farkimdayim sesini cikarma bu lafa guvenmelimiyim

39 yaşında koca bir bebeğiniz var gibi görünüyor konularınızdan. Sürekli yönlendirmeniz gerekecek nişanlınızı, sabır gerektiriyor gerçekten. Umarım sabrınızın karşılığını alırsınız ve zamanla bazı şeyleri kendiğinden düşünmeye başlar. Mutluluklar dilerim.

ya amaaan biz burada yorum yaparız ama sensin bunu yaşayan sensin bu adamın gözlerine bakan. Diyeceğim şu ki; sana samimi gelir ise yoluna devam et ama içine sinmeyen birşeyler varsa inan içsesine güven.:KK34:

39 yaşında koca bir bebeğiniz var gibi görünüyor konularınızdan. Sürekli yönlendirmeniz gerekecek nişanlınızı, sabır gerektiriyor gerçekten. Umarım sabrınızın karşılığını alırsınız ve zamanla bazı şeyleri kendiğinden düşünmeye başlar. Mutluluklar dilerim.
Tesekkurederim canim dogru tespit koca bir cocuk gibi iliski yasamayi ogretiyorum

Okuma sevmeyen bir millet oldugumuz nereden belli ya dogru okumadiniz diye benmi dengesiz yazmis oluyorum biyerlwrde bir konu akiyor siz dahil olamiyorsunuz bence
Mobilya almamisken gecen muhabettimiz buydu tabi ben mobilya alindiktan sonra yazdim aklima geldi kisir dongu gitmesin diye ama suan zorlaniyorum anlatirken basit yazmak gerekiyor burada eksik okunuyor soru soruluyor cunku
Hanim efendi konuyu eksik yazarsaniz yazdiginiz kadarını anlariz. 10 sayfa mesajin hepsini okuyamam. Ilk mesajiniza baktim ve orda anlattiginiz kadariniz anladim.
Keske siz de okuma becerinizi biraz yazili anlatima da aktatabilseydiniz bu karisikliklara mahal vermezdiniz.

Hanim efendi konuyu eksik yazarsaniz yazdiginiz kadarını anlariz. 10 sayfa mesajin hepsini okuyamam. Ilk mesajiniza baktim ve orda anlattiginiz kadariniz anladim.
Keske siz de okuma becerinizi biraz yazili anlatima da aktatabilseydiniz bu karisikliklara mahal vermezdiniz.
Dikkat ederim

sen bu hafta konus su teknoloji manyagi nisanlinla yeni evlenenlerle ben konustum beyaz esya mobilya hali perde 3 bine alinmiyormus de kesenin agzini biraz daha acsin...

kaba taslak hesaplarla bir ev normal standartlarda beyaz esyadan mobilyaya televizyon ankastre hali perde derken 30-50 bin arasinda oynuyor...
biraz lükse kaçarsan bu rakam 2-3 katina da cikar ...

yani bahsettigi rakama bol sifir eklemesi şart...

ona buna gosteris icin dugun mekani pesine dusecegine ömür boyu kullanacagi seylere odaklansin yada sonu ayrilik bu gidisatin....

Off valla kafam karisik baskiyla yapiyor evlenince degisirmi diyorum kendini degistirmeye calisiyor aama uyarmam lazim

Bu yasina kadar duzgun bir iliski yasamamis aile duzgun degil cok gelisim var tabi normal standartlara erismesi icin zamanmi lazim diyorum
Kişi neyse odur. İmkansız demiyorum ama kimse değişmez. Belki değişmiş gibi yapar.

sen bu hafta konus su teknoloji manyagi nisanlinla yeni evlenenlerle ben konustum beyaz esya mobilya hali perde 3 bine alinmiyormus de kesenin agzini biraz daha acsin...

kaba taslak hesaplarla bir ev normal standartlarda beyaz esyadan mobilyaya televizyon ankastre hali perde derken 30-50 bin arasinda oynuyor...
biraz lükse kaçarsan bu rakam 2-3 katina da cikar ...

yani bahsettigi rakama bol sifir eklemesi şart...

ona buna gosteris icin dugun mekani pesine dusecegine ömür boyu kullanacagi seylere odaklansin yada sonu ayrilik bu gidisatin....
Agzina saglik canim benimde bahsetmek istedigim benim fikrim olsun demiyorum ortak kararlar onun dusuncesine saygi duymaya calisiyorum ama mantikli bir istek yok hadi dugun onun icin onemli dedim ama benim icinde onemli olan bircok sey var ama mecbur olarak vazgectim sartlari degerlendirerek suan kendim evleniyomus gibi bir hevesim kalmadi sanki ev kurulucak bende otele yerlesir gibi yeni bir eve yerlesicek gibiyim baska bir konu actim bu yuzden fikir almak icin kendime ait ozel alan yaratmak istiyorum ufak butceyle belki kabullenebilirim kurulucak evi diye

Canim bende cok para hesabi yapan biri degildim ama suan yapiyorum sorumluluk var bende bir gozluge yada bir parfume cok para veriyordum ama suan alternatifi varken gerek yok artik bu mantikla gidiyorum benimde korkularima deyinmissin kendi evine esya aliyosun insan heves eder yani bu asamada delikanli gibi telefona heves etmesi sacma ben surekli suan tabak takimi kampanyalari takip ediyorum hayatimda olmasa suan gunes gozlugu canta elbise bakardim ama evlenicegim icin aklima bile gelmiyor suan ve sacma geliyor ev konusunda 1+1istiyorum ama bazi yerlerde 2+1ler daha ugun 1+1ler yeni yapi oluyor daha pahali nasil bulucaz bilmiyorum esya ben hic almayalim esyali eve cikalim dugunden sonra taksitle ev aliriz dedim kabul etmedi elalem ne der diye suan canim alsin herseyi korkuyorum ilerde problem cikarirmi birde tanidiklari cok misafircilik oynuyor gelitolar kalabalik makinasiz zor olur ben aliskin degilim kalabalik agarlamaya modelleri dusuk aldik ama hepsinden aldik kaporasini verdik suan
ayril. evlenme. nereden donersen kārdir.
ben 1 oda da yasasan sorun etmem. hayat istek ve para kisiye gore degisir ama ev duzerken elinde de para yokken sacma masraflar yapmazsin.
yapan varsa bilki surekli yapar. yapma dedikce yalan soylemeye baslar. arkadssimin telefonu, arkadssim almis ben denemek icin aldim, kart borcu geldiginde siz bunu odeyeceksiniz.
yarin bebek oldugunda da aynisini yapar. hatta cocuga mama almak bile zorlasir.

ayril. evlenme. nereden donersen kārdir.
ben 1 oda da yasasan sorun etmem. hayat istek ve para kisiye gore degisir ama ev duzerken elinde de para yokken sacma masraflar yapmazsin.
yapan varsa bilki surekli yapar. yapma dedikce yalan soylemeye baslar. arkadssimin telefonu, arkadssim almis ben denemek icin aldim, kart borcu geldiginde siz bunu odeyeceksiniz.
yarin bebek oldugunda da aynisini yapar. hatta cocuga mama almak bile zorlasir.
Evet bende yoruldum artik ugrasmaktan biraz ince dusunmesi lazim soyleyerek yaptirmak sacma

Benimkide gitti iphone aldi şimdi degistircem diyo onun üstünde otururuz artık evlenince dedim şimdi mobilya bakıyoruz :KK70: biraz terslemek en iyisi o bunalima girme de işin içinden siyrilmak için sen tm madem daha az masraf yapalım de diye yapiyodur gibi geldi bana gelme bu oyunlara üstüne düşeni yapsın evlenicekse eğer biraz büyüsün. .

X