Herkes senin gibi degil cnm ben masaya koymak icin kullananlardan bahsediyorum benim nisanlim sosyal medya cok kullanmaz internet sevmez isle ilgili durumu yok neden iphone sorun buBenim hiç sosyal medya hesabım yok.
İşimle ilgili programları kullanıyorum bunda bide bol bol resim video çekiyorum
Seviyorum ben
Patronu indirim yaptiricam diye geliyor ama biz begendikten sonra indirim icin gelebilirdi tabi esi sagolsun sanki kendi evleniyor benim begendiklerim spormus burada gostermezmis yeni gelin eviymis o magazadan ciktilar artik sinirlendim begendiklerini tamam dedim alin zorla aldirmaktan mutlu olan biri degilim bendePatronu ne alaka ki siz dururken .
Sevmediğiniz ,istemediğiniz bir şeyi de evinize sokmayın ortak kararda buluşun .
Fikirleriniz çatışıyor asıl önemli sorun bu eşyaymış, telefonmuş,salonmuş değil sorun sen a dediğine b diyor olması.
Kullanici adima konbin yapmadim onuKullanıcı ismin nişanlınla ne kadar uyumlu :)
Teknolojiyi takip etmeyi seviyordur belkiKa
Herkes senin gibi degil cnm ben masaya koymak icin kullananlardan bahsediyorum benim nisanlim sosyal medya cok kullanmaz internet sevmez isle ilgili durumu yok neden iphone sorun bu
Sen biraz daha israr edersen beni ikna ediceksinTeknolojiyi takip etmeyi seviyordur belki
Özenmiştir merak etmiştir
Altı üstü telefon yahu bırak adam mutlu olacaksa alsın
Ödeyecek olan sizsiniz indirimli de olsa içinize sinmeyeni değiştirebilirsiniz hala zamani var .Patronu indirim yaptiricam diye geliyor ama biz begendikten sonra indirim icin gelebilirdi tabi esi sagolsun sanki kendi evleniyor benim begendiklerim spormus burada gostermezmis yeni gelin eviymis o magazadan ciktilar artik sinirlendim begendiklerini tamam dedim alin zorla aldirmaktan mutlu olan biri degilim bende
Kapora verdik aldigimiz markadan alternetiflerine bakiyim dedim hic bana uyan mobilya yok nasil uretim se hepsinin model ayni gecen gun kendi dedi belki tutucagimiz eve uymaz degistirmek zorunda kaliriz diye ben bana soylemeden baskalarini getirmesine onlarinda karar vermelerine sinirlendim. Bir aradayken sorunumuz yok ama boyle araya birileri girmesine musade etmesi durumunda sinirleniyorum o butunlugu kirmak istedim birlikte karar verelim gibi baktimki bu sefer hem baskasinin fikriyle geliyor hem benden destek bekleyip agliyor bu sefer bende yap dedim bana aglama simdi boyle sacma sapan seyler yapiyor nasil konusmaliyim bilmiyorum artikÖdeyecek olan sizsiniz indirimli de olsa içinize sinmeyeni değiştirebilirsiniz hala zamani var .
İletişim kurmakta zorlanıyorsunuz sanki eş adayınızla konuşmadan yine yola devam etmeyin gerçekten ilerde çok sinirleriniz gerilir.
Nişanlınızı seviyormusunuz gerçekten yoksa yuvam olsun çabası mı sadece ?
Hahahah aklima buda geldi canim dayanamadimAbovvv az önce başka konuda konusuyoduk seninle şimdi bu çıktı
Sen beni anlarsin benimde en sevmedigim seydir birde yasimizda kucuk degil ki heves etti diyim biz birlikte karar veremiyoruz zaten ya baski kurucaksin onlada ben mutlu olmam bak desem bana kiyafet al alir eglenmeye gidelim gider diyim parani koy kenara taksite gir o parayi kendi yer sorumluluk ogrwtilebilirmi bilmiyorum ciddenAllah sabır versin ya ben iki sene önce bir aylık maaşıyla telefon alan birini reddetmiştim sırf bu yüzden. Şeye sürülecek akil yok derler ya o hesap. Normal zamanda kendi parası ne alırsa alsın da borçlari falan vardı ailece ödedikleri,cok aptalca bulmuştum kazık kadar olmuş insanın bir aylık emeğini o zor durumda peşin parayla telefona yatırmasini. Seninki de oyle. Normal zamanda alsin tabi ama şu düğün arefesinde saçmalamış nasıl ev geçindirecek bu adam
Ah Ahh işin var bu adamla. Çok savruk aldığı şeyi birine gösterip hava atamayacaksa sokağa atılmış gibi görüyor galiba. Benim kuzenim böyle, gerekirse aç yatarım ama ben bunu almak zorundayım diyor armani pantolonunu göstererek. Sağa sola bir dünya burcu varken saat koleksiyonunu satsa küçük bir ev alabilirdi. adam donundan çorabına kadar marka giyiyor. Karısına son çıkan iPhoneu almak için halasının üzerine kadının haberi olmadan hesap açtırmisti, kadıncağız Delirecekti sinirden. Şimdi durumu baya iyi bol bol harcıyor birikim yapmak hiç yok.Sen beni anlarsin benimde en sevmedigim seydir birde yasimizda kucuk degil ki heves etti diyim biz birlikte karar veremiyoruz zaten ya baski kurucaksin onlada ben mutlu olmam bak desem bana kiyafet al alir eglenmeye gidelim gider diyim parani koy kenara taksite gir o parayi kendi yer sorumluluk ogrwtilebilirmi bilmiyorum cidden
Beylerin teknoloji merakı çok ölçüsüz. Ama ben kızardım. Ev kurmak üzere iken boyle pahalı bir telefona meyl etmesi para idamesini bilmediğinin ispatı. Es geçme yola sok bence. Ama kavga etmezdim hep tatlı sert cnm seve seve dövücenn.Merhaba kizlar nisanlim 3000TL ile ev esyalarimiz icin butce ayirdigini soyledi 2dk sonra Iphone 6 telefon almak icin ve bayiye gidip taksitleri sordu bu durumda siz nasil tepki verirdiniz?
Insanlar seviyorlarsa değişmeselerde gelişirler tatlımm sizde iyimser olunO adamdan hala nişanlın diye bahsetmen asıl beni şaşırtan.
O öyle,huyu bu demek ki,peki ya siz?
Birini gerçekten değiştirebileceğinizi düşünüyor musunuz?
Çok iyimsersiniz.