Nişanlımın 3000 TL ile ev kurmayi düsünmesi ve ayni anda 3600TL ye Iphone6 almak istemesi

Ka
Benim hiç sosyal medya hesabım yok.
İşimle ilgili programları kullanıyorum bunda bide bol bol resim video çekiyorum
Seviyorum ben
Herkes senin gibi degil cnm ben masaya koymak icin kullananlardan bahsediyorum benim nisanlim sosyal medya cok kullanmaz internet sevmez isle ilgili durumu yok neden iphone sorun bu

Patronu indirim yaptiricam diye geliyor ama biz begendikten sonra indirim icin gelebilirdi tabi esi sagolsun sanki kendi evleniyor benim begendiklerim spormus burada gostermezmis yeni gelin eviymis o magazadan ciktilar artik sinirlendim begendiklerini tamam dedim alin zorla aldirmaktan mutlu olan biri degilim bende

Ka

Herkes senin gibi degil cnm ben masaya koymak icin kullananlardan bahsediyorum benim nisanlim sosyal medya cok kullanmaz internet sevmez isle ilgili durumu yok neden iphone sorun bu
Teknolojiyi takip etmeyi seviyordur belki
Özenmiştir merak etmiştir
Altı üstü telefon yahu bırak adam mutlu olacaksa alsın

Ödeyecek olan sizsiniz indirimli de olsa içinize sinmeyeni değiştirebilirsiniz hala zamani var .
İletişim kurmakta zorlanıyorsunuz sanki eş adayınızla konuşmadan yine yola devam etmeyin gerçekten ilerde çok sinirleriniz gerilir.
Nişanlınızı seviyormusunuz gerçekten yoksa yuvam olsun çabası mı sadece ?

Abovvv az önce başka konuda konusuyoduk seninle şimdi bu çıktı

Kapora verdik aldigimiz markadan alternetiflerine bakiyim dedim hic bana uyan mobilya yok nasil uretim se hepsinin model ayni gecen gun kendi dedi belki tutucagimiz eve uymaz degistirmek zorunda kaliriz diye ben bana soylemeden baskalarini getirmesine onlarinda karar vermelerine sinirlendim. Bir aradayken sorunumuz yok ama boyle araya birileri girmesine musade etmesi durumunda sinirleniyorum o butunlugu kirmak istedim birlikte karar verelim gibi baktimki bu sefer hem baskasinin fikriyle geliyor hem benden destek bekleyip agliyor bu sefer bende yap dedim bana aglama simdi boyle sacma sapan seyler yapiyor nasil konusmaliyim bilmiyorum artik

Allah sabır versin ya ben iki sene önce bir aylık maaşıyla telefon alan birini reddetmiştim sırf bu yüzden. Şeye sürülecek akil yok derler ya o hesap. Normal zamanda kendi parası ne alırsa alsın da borçlari falan vardı ailece ödedikleri,cok aptalca bulmuştum kazık kadar olmuş insanın bir aylık emeğini o zor durumda peşin parayla telefona yatırmasini. Seninki de oyle. Normal zamanda alsin tabi ama şu düğün arefesinde saçmalamış nasıl ev geçindirecek bu adam

Sen beni anlarsin benimde en sevmedigim seydir birde yasimizda kucuk degil ki heves etti diyim biz birlikte karar veremiyoruz zaten ya baski kurucaksin onlada ben mutlu olmam bak desem bana kiyafet al alir eglenmeye gidelim gider diyim parani koy kenara taksite gir o parayi kendi yer sorumluluk ogrwtilebilirmi bilmiyorum cidden

Ah Ahh işin var bu adamla. Çok savruk aldığı şeyi birine gösterip hava atamayacaksa sokağa atılmış gibi görüyor galiba. Benim kuzenim böyle, gerekirse aç yatarım ama ben bunu almak zorundayım diyor armani pantolonunu göstererek. Sağa sola bir dünya burcu varken saat koleksiyonunu satsa küçük bir ev alabilirdi. adam donundan çorabına kadar marka giyiyor. Karısına son çıkan iPhoneu almak için halasının üzerine kadının haberi olmadan hesap açtırmisti, kadıncağız Delirecekti sinirden. Şimdi durumu baya iyi bol bol harcıyor birikim yapmak hiç yok.

Ben de cimrilik hiç sevmem varken harcamak isterim ama sorumluluklarım varsa da tutarım kendimi. Tutumlu olmak baska cimri olmak baska. Kesinlikle şimdiden koy tepkini. Benim dayım böyle bekarken maaşı aldığı gün yerdi şimdi maaşı yengemin eline veriyor yengem para biriktirip ev almalarını sağladı. Bi şekilde rest çek ya da tatlı-sert anlat ona telefon alma işini biraz ertelemesi gerektiğini yoksa böyle giderse evi döșerken 3600e aldığın o iPhone u yok fiyatına satman gerekecek falan de

Benim burada tek aklıma gelen kendinize sormanızın faydalı olabileceğini düşündüğüm ;
Nişanlınıza olan sevginizin bir kısmını acıma hissi de oluşturuyor mu??
Acıma hissinin yarattığı merhamet ve anaçlıkla bir sevgiliye eşe duyulması gereken sevgi ayırtedilemeyebiliyor.
Ömrünü ,nişanlınız beyefendi gibi birine onu adam etmeye harcayıp çocuğuyla defalarca aldatılmasına rağmen adama verdiği emeğe kıyamayıp ayrılamayanları da gördüm kendi hayatları da çocuğun hayatı da bitti... Adam başka bir kadına geçiş yaptı onunla evlendi sonradan..Çünkü adamın eksiği anne yerine konulacak onu toparlayacak hep affedecek koşulsuz sevecek bir kadın modeliydi anne modeliydi, onu yaşadı onda olgunlaştı o eksiği dolunca o kadını bir kadın olarak sevemediğini anlayıp başka birçok kadından sonra başka biriyle evlendi ilk kadın hala çocuğuyla hayat mücadelesinde neden?adam hala sorumsuz ,başkasının kocasıyken de hala hiçbir evladına baba olamadı çünkü nasıl olunur bilmiyor.
-Aile görmemiş bende görsün
-Sorumluluk bilmiyor benimle alsın
Diyorsunuz.
Sizi +ilerde çocuğunuzu +bir evin +bir ailenin+bir hayatın yükümlülüğünü taşıması gereken bir adamın sorumluluğunu ,hayatınızı ortaya koyup siz alıyorsunuz, gerçekten büyük cesaret yürekten dilerim ki üzülmeyin
Acımasızca görünebilir ama önce kendnizi düşünün nolur, siz olmazsanız hiçbişey olmaz,sevgiler

Benim esimde tutturdu bir ara iphone 6 icin. Hic sesimi cikarmadim tabi canim al dedim hatta. Ama ne yaptim ? Cocugumuz olacak onun masraflarini cikardim, uc sene calismayacagim ve o donem elimize kalacak yaklasik parayi hesapladim soyledim, birde hamileyim diye isten cikarabilirler diye goz dagi verdim. Tabi bunlari ara ara laf arasinda soyledim. Dun mj atmis askim ben vazgectim diye . Aaa niye vazgectin falan dedim. Az once soyledigim seyleri kendi fikriymis gibi soyledi. Haklisin canim dedim konu kapandi. Yani kiyas yaparsaniz erkeklere daha cazip gelir. Ara ara laf arasinda su koltuk takimi su kadar, atiyorum balayi masrafi bu kadar vs. Diye bilincaltina islerseniz sanki kendi super otesi fikriymis gibi size olumlu bir geri donus yapacaktir.

Adam heves etmis varsin alsin, 39 yasinda diye onun hevesi olamazmi? Esya dedigin nedir ki, kirilirsa degisirsiniz. Nisanlilik zamanin tadini cikarin, bu günleriniz bir daha gelmicek.

Merhaba kizlar nisanlim 3000TL ile ev esyalarimiz icin butce ayirdigini soyledi 2dk sonra Iphone 6 telefon almak icin ve bayiye gidip taksitleri sordu bu durumda siz nasil tepki verirdiniz?
Beylerin teknoloji merakı çok ölçüsüz. Ama ben kızardım. Ev kurmak üzere iken boyle pahalı bir telefona meyl etmesi para idamesini bilmediğinin ispatı. Es geçme yola sok bence. Ama kavga etmezdim hep tatlı sert cnm seve seve dövücenn.

3000 Tlye ne eşyası alınır ki bu devirde pahalılıkta adamdaki rahatlığa kız tabi keinlikle taviz verme

O adamdan hala nişanlın diye bahsetmen asıl beni şaşırtan.
O öyle,huyu bu demek ki,peki ya siz?
Birini gerçekten değiştirebileceğinizi düşünüyor musunuz?
Çok iyimsersiniz.
Insanlar seviyorlarsa değişmeselerde gelişirler tatlımm sizde iyimser olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…