Nişanlımın 3000 TL ile ev kurmayi düsünmesi ve ayni anda 3600TL ye Iphone6 almak istemesi

Aslında ben başka konu açacaktım açamıyorum açılmış konuyada benim sorum var diye yazan görmedim konuya bağlayarak aradan dertlerini anlatmışlar bende öylemi yapsam nedersiniz
Neyle ilgili ki neden acamiyorsun bakmaz herkes bence açsan daha çok yorum alırsın

tecrübeler oluyor insan kendini iyi yönde değiştirmeli Ben öğrenmeyi doğrusunu yapmayı hatamı kabul etmeyi severim karşımdakide öyle sandım.olduğu gibi değismeden giden insanlarda var maalesef
Evet güzel bir tecrübe olmuştur kesinlikle. Öyle insanlar çoook ama hatasını kabul edebilen, ders çıkarabilen insanlar kalmadı gibi bir şey maalesef. Ama nasip işte karşına senin gibi düşünen biri çıkarsa çıkar çıkmazsada bu tiplerle yaşayacağına kendimizle musmutlu yaşarız daha iyi

Çıktı evlendi.Onlarda kadın olsun evlensin mantığı varmış. çok hızlı evlendirdiler.cidden öyle ders oldu banada cidden çok rahatım diyorum ne zorum varmış bunları çekmişim.

Çıktı evlendi.Onlarda kadın olsun evlensin mantığı varmış. çok hızlı evlendirdiler.cidden öyle ders oldu banada cidden çok rahatım diyorum ne zorum varmış bunları çekmişim.
Bu tip bir adamda bencede zaten kendi böyleyken mükemmel bir kadını istemesin bir zahmet. Bak işte boşver herkes kendi dengini buluyor. Sen rahatına bak hayatının tadını çıkar, gez, toz, eğlen.

Neyle evlendi çok ayıptır söylemesi? Çulu yok altına sermeye.

Neyle evlendi çok ayıptır söylemesi? Çulu yok altına sermeye.
Ben insanları kınamam aslında kendi ayarında biri kafa yapısı olarak bana birkez ayrıldığımızda demişti bana birini yapmak istiyorlar evlenmiş boşanmış çocuğu var ben o kadını napiyim diye sonra biraz araştırdım tarif ettiği kadınla evlenmiş.

Kimle değil, neyle evlendi diyorum. Adam ev düzmek için 3000 TL koymuş ortaya yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…