Nişanlımın 3000 TL ile ev kurmayi düsünmesi ve ayni anda 3600TL ye Iphone6 almak istemesi

Bende bukadar yazacaklarını bilmiyodum birden soru yağmurları destekler tepkiler zaten başım aģrıyordu en son ben bunaldım yoksa çok hikâye vardı yazsam ben dahil beynimiz yanardı
Neden ve nasıl ayrıldın peki şimdide dinleriz biz

Neden ve nasıl ayrıldın peki şimdide dinleriz biz
Aslında bir tuaflık seziyordum.konuşmak istediğimde konuyu kapatıyor akşama ailesinden herkez beni arıyor neyapacağımızı konuşalım bana sormadan plan yapılıyor arkamdan başka akrabası söylüyor nisanlım sabah iyi akşam ariyor tuaf tuaf beni suçluyor. En son nisanda altınları alıp gittiler sormadan bu çok iģrençti son şans verdim altını gectim ondada ben birlikte yapıcaz aileleri çıkaricaz aradan diye ben ceyiz yapıyorum oda baktım mangala içmeye gidiyor. direk bitirdim.Ne saçmalık yaşamışım

Sen yazarken ben okurken bu ne saçma yaşanmışlık diye düşündük bence iyi olmuş böyle biriyle evlenip hayatını mahvetmemissin . Eee varmı birileri bayaa zaman geçmiş

Sen yazarken ben okurken bu ne saçma yaşanmışlık diye düşündük bence iyi olmuş böyle biriyle evlenip hayatını mahvetmemissin . Eee varmı birileri bayaa zaman geçmiş
Büyük tranva yaşamıştım üzerine gelince saçma sapan iliskiyi sağlıklı düşünemiyor insan.Görüştüm ama bu olay ders oldu sanırım birseyin laciverti gibi ya sirtını dayamak isteyenler yada başka niyeti olanlar yada kapasitesizler geldi aralarından seçemedim

Kaç yaşındasın insanın yaşı ilerledikçe daha da seçici oluyor sanırım

İnanın bu tüketim çılgınlığı hala var

ama en azından siz kurtulmuşsunuz, sevindim
Teşekkür ederim genç yaşta ev geçindirmeye başladığım için uyariyordum zenginlik telefon almakla olmaz diye sonradan sorun yaşayacaklarinı kestiriyordum.çağımızın hastalığı çin mallarını ucuz diye aliyolar her hafta ev esyası kıyafet alıyorlar almasalarda bakıyolar tam hasta millet olduk:)

Kaç yaşındasın insanın yaşı ilerledikçe daha da seçici oluyor sanırım
38 Birazda yapı meselesi eskidende bir seyleri sineye çekebilen biri olmadım düzelirmi vs uğraştım ama olmuyorsa görmezden gelemezdim.yas ilerleyince gözler iyice açıliyor özel alanın oluyor rahatın bozulsun istemiyorsun standartın oluyor. biri saçma sapqn davransa direk yüzüne söylerim kara sevdaya tutulmadım bu yaşta belki ondandir

Eski konuymuş ama, adamın 3000 TL ile ev kurma hayali 3600 TL lik İ Phone almak istemesinden daha ütopikmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…