- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
Konu çok eski o zamanlar en iyisiydi3000 tl ile niloyanin oyuncak evini almayı planlıyorsa olur.
Iphone ne alaka ya hem 6nin modası geçti
Garip anlamadim
Allah sana sabır versin
Ozaman okadardı fiyatı bende unuttum:) Allah kurtardı beni :)3000 tl ile niloyanin oyuncak evini almayı planlıyorsa olur.
Iphone ne alaka ya hem 6nin modası geçti
Garip anlamadim
Allah sana sabır versin
Ayy bayagi eskiymis o zamanKonu çok eski o zamanlar en iyisiydi
Konunun eski olduğunu fark etmedim yaOzaman okadardı fiyatı bende unuttum:) Allah kurtardı beni :)
Harbiden ozamanlar birde iphone alma yarışı vardı herkezde ardı ardına çıkan iphone hızıKonu çok eski o zamanlar en iyisiydi
Hoş geldin o zamanUzun zaman olmuştu girmeyeli dedim neler yazmışım bakiyim.
Bende bukadar yazacaklarını bilmiyodum birden soru yağmurları destekler tepkiler zaten başım aģrıyordu en son ben bunaldım yoksa çok hikâye vardı yazsam ben dahil beynimiz yanardıKonu çok eski o zamanlar en iyisiydi
Hoşbulduk senin tahminde iyiki tutmamışHoş geldin o zaman
Neden ve nasıl ayrıldın peki şimdide dinleriz bizBende bukadar yazacaklarını bilmiyodum birden soru yağmurları destekler tepkiler zaten başım aģrıyordu en son ben bunaldım yoksa çok hikâye vardı yazsam ben dahil beynimiz yanardı
Aslında bir tuaflık seziyordum.konuşmak istediğimde konuyu kapatıyor akşama ailesinden herkez beni arıyor neyapacağımızı konuşalım bana sormadan plan yapılıyor arkamdan başka akrabası söylüyor nisanlım sabah iyi akşam ariyor tuaf tuaf beni suçluyor. En son nisanda altınları alıp gittiler sormadan bu çok iģrençtiNeden ve nasıl ayrıldın peki şimdide dinleriz biz
Sen yazarken ben okurken bu ne saçma yaşanmışlık diye düşündük benceAslında bir tuaflık seziyordum.konuşmak istediğimde konuyu kapatıyor akşama ailesinden herkez beni arıyor neyapacağımızı konuşalım bana sormadan plan yapılıyor arkamdan başka akrabası söylüyor nisanlım sabah iyi akşam ariyor tuaf tuaf beni suçluyor. En son nisanda altınları alıp gittiler sormadan bu çok iģrençtison şans verdim altını gectim ondada ben birlikte yapıcaz aileleri çıkaricaz aradan diye ben ceyiz yapıyorum oda baktım mangala içmeye gidiyor. direk bitirdim.Ne saçmalık yaşamışım
İnanın bu tüketim çılgınlığı hala varHarbiden ozamanlar birde iphone alma yarışı vardı herkezde ardı ardına çıkan iphone hızıAllahta bana iphone la uyardı:)
Büyük tranva yaşamıştım üzerine gelince saçma sapan iliskiyi sağlıklı düşünemiyor insan.Görüştüm ama bu olay ders oldu sanırım birseyin laciverti gibi ya sirtını dayamak isteyenler yada başka niyeti olanlar yada kapasitesizler geldi aralarından seçemedimSen yazarken ben okurken bu ne saçma yaşanmışlık diye düşündük benceiyi olmuş böyle biriyle evlenip hayatını mahvetmemissin . Eee varmı birileri bayaa zaman geçmiş
Kaç yaşındasın insanın yaşı ilerledikçe daha da seçici oluyor sanırımBüyük tranva yaşamıştım üzerine gelince saçma sapan iliskiyi sağlıklı düşünemiyor insan.Görüştüm ama bu olay ders oldu sanırım birseyin laciverti gibi ya sirtını dayamak isteyenler yada başka niyeti olanlar yada kapasitesizler geldi aralarından seçemedim
Teşekkür ederim genç yaşta ev geçindirmeye başladığım için uyariyordum zenginlik telefon almakla olmaz diye sonradan sorun yaşayacaklarinı kestiriyordum.çağımızın hastalığı çin mallarını ucuz diye aliyolar her hafta ev esyası kıyafet alıyorlar almasalarda bakıyolar tam hasta millet olduk:)İnanın bu tüketim çılgınlığı hala var
ama en azından siz kurtulmuşsunuz, sevindim
38 Birazda yapı meselesi eskidende bir seyleri sineye çekebilen biri olmadım düzelirmi vs uğraştım ama olmuyorsa görmezden gelemezdim.yas ilerleyince gözler iyice açıliyorKaç yaşındasın insanın yaşı ilerledikçe daha da seçici oluyor sanırım
3000 tlye ne esya nede telefon var mi ki artikmodasi gecti dedim biraz yatisti
39 yasinda ama hava atma istegi var nasil yenicem bilmiyorum
3000 tlye ne esya nede telefon var mi ki artik