Nişanlımın 3000 TL ile ev kurmayi düsünmesi ve ayni anda 3600TL ye Iphone6 almak istemesi

hor görmüyorum tabi.. ama kredi kartıyla bilmem kaç taksitle iphone al.. eee.. sonra kredi kartını ödeyeme. Sonrada ben kredi kartı mağduruyum diye ağla.. maaşının 3 katı kadar bi telefona vermek bence aptallık.. lütfen hor görüyorsun insanların lülksünden ne istiyorsun diye konuyu saptırmayın.

Bu arada tabi herkes iphone kullanabilir ama dediğim durumu yok, ihtiyacı var o telin yaptığı işi 600 tlik tellerdr yapıyorsa gereksiz bi harcama. .

Valla ben konu sahibinin nişanlısının mağdurum diye ağlayacak bir insan olduğunu hiç düşünmedim , adam gezeyim yiyeyim içeyim canım ne isterse gücüm de yetiyorsa alayım hayat bu bir kere yaşayacağız kafasında bir insan olduğunu düşündüm. Ağlayan nişanlı değil görüldüğü üzere konu sahibi.

Hem çalışma hem de gereksiz harcama yapıyor diye nişanlı konusu aç. Adam çalışıyor emeğiyle alıyor maaşını , ister iPhone alır ister 3310. Konu sahibi ayrılan meblağ hakkında açık bilgi de vermemiş farkındaysanız. Ne nişanlısının ayırdığı miktarı yazmış ne kendisinin ayırdığı miktarı. bir 3 bin dönüyor her mesajda , başka para Yok mu diyorum tabiki var diyor, para varsa sorun ne diyorum cevap vermiyor.

Adamın maaşının bin lira olduğu da hiçbir yerde yazmıyor ayrıca , maaşının 3 katına telefon alacağını nerden çıkardınız?

Ben ilk mesajımı genel anlamda yazdım açıkcası. Konu sahibinin nişanlısını kasdetmedim. İkinci yorumda da siz insanların bi lüksü var diyince asgari ücret alan insanın 3 küsur cep telefonuna verip, sonra Kredi kartlarını ödeyemeyip mağdur olmasından bahsettim. Konu sahibi ile ilgili yorum yapmıştım başka bi mesajda. Bunlar biraz konu dışına kaydı kabul. Yine diyorum isteyen istediğimi alır ama bana göre maaşının 3 katını bi tele vermek aptallık..

Konu Sahibinin derdi durumu var yok değil aslında kendini doğru ifade edemedi. Karışık yazdı.

3bin liraya oyuncak Barbie evler oluyor ayrı ayrı her oda için. Yatak odası ayrı,mutfak,banyosu ayrı. Onlardan alır da döşer herhalde
Ben bozulurdum açıkçası. Daha evlilik öncesi beni mutlu edecegi yerde eşya aldığı vakit huzursuz oluyorsa evlenince kombiyi actirmaz diye düşünürdüm ben.

Bence aptallık değil , asgari ücret alan bir insanın yaşayabileceği maksimum lüks. Herkesin bir şekilde şımartılmaya ihtiyacı var. Alıp mutlu oluyorsa alsın , sonuçta aylarca taksidini ödeyecek olan kendisi. Bütçemi sıkarım bunun taksidini de öderim diyorsa eyvallah.

Ama tabi bütçesini çok çok aşan bir harcama yapıp sonra zor durumdayım diye ağlamak bambaşka bir konu. İnanın bu duruma sizden çok daha sert bakıyorum.

Ama konuda harcamayı yapıp sonrasında ağlanacak bir adam yok.

Ben bakis acisina takildim dediginiz dogru tabi ozel zevki olabilir ama nisanlim internet bile cok kullanmaz bu biraz gosteris icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…