Sosyal medya kullanmıyorum
avm de çalışan güvenliğin yada ağda yapan kuaför çalışanının yaşayabileceği kendince lüksü bu. Bunla mutlu oluyorsa olmasında ne sakınca var? Boğaz kenarında yalı alma lüksüne sahip olsa alırdı o insanlar , diyebilirsin ki ev evdir işte ne gerek trilyonları yalıya dökmeye. Ama döken döküyor işte.
Bırakın telefonla mutlu olan insanları hor görmeyi artık. Evet gereksiz bir harcama , ama yaptığımız her harcama çok mu gerekli? Senede bir pantolon bir kazak işimizi görür kimin dolabında bunlardan 10 taneden az var? Ayakkabı bir yazlık bir kışlık 10 sene götürür , hangimiz 10 senedir aynı ayakkabıyı giyiniyoruz?
Ha telefonda 2 senede kırılan birşey değil abartmayalım, 5 seneden az kullandığım telefonum olmadı.
Konu sahibi iphonun hakkını vermek be demek bu arada
telefonla atom mu parçalamak gerekiyor? Suya toza karşı dayanıklı olsun , hafızası yüksek olsun, ömrü 2 senelik olmasın. Beklentim bunlar bir telefondan. Telefonu da sosyal medya dışında birçok şey için kullanıyorum , siz sadece sosyal medya için kullandığınızdan herkesin böyle olduğunu düşünmenizi anlıyorum. Ama öyle dahi olsa adamın kendi emeğiyle kazandığı parayı mutlu olarak harcama şekli bu ise müdahale etmenizi yanlış buluyorum. Hele ki nişanlıyken hele ki çalışmıyorken...