- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
Oyleymis tekrar basa cikmis :)2017 konusu, :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyleymis tekrar basa cikmis :)2017 konusu, :))
En son nisanda altınları alıp gittiler sormadan bu çok iģrençti son şans verdim altını gectim ondada ben birlikte yapıcaz aileleri çıkaricaz aradan diye ben ceyiz yapıyorum oda baktım mangala içmeye gidiyor. direk bitirdim.Ne saçmalık yaşamışım
Bizde böyle yetiştik ondan uyuz oluyordum duruma fakat bağımlilıklarıda varmış.Benim de 4 yaşında bi yeğenim var, benden 4 TL harçlık alıp " bu parayla kendime, anneme bi de babama tişört alcam" dedi geçen gün. Nisanliniz sizinle evlenmek istemiyo, haberiniz olsun
3000 tlye ne esya nede telefon
Fiyat güncellemesi yapmam lazım:)3000 tlye ne esya nede telefon var mi ki artik
2017 de de 3000 bine ev kurulmazdi. 2013 de evlendim ordan biliyorum2017 konusu, :))
2013 de bile kurulmazdı. 2014 de evlendim, o zaman bile kurulmuyordu.2017 de de 3000 bin ev kurulmazdi. 2013 de evlendim ordan biliyorum
Gırgıriye kıvamında başkaları için bol dedikodulu benim için tranva sebebiahah yaaa allah kurtarmış
altınları toplamları hele nasıl oldu in anı gözümde canlandıramadım bile
Kusura bakmayın lakin komik.Gırgıriye kıvamında başkaları için bol dedikodulu benim için tranva sebebi
eltim yerinden koşarak geldi bian altınlatı alalim dedi o sırada biri elimden çekti ben kahveye tuz atalımmi sorusunu cevaplarken damatdaki altınlar gitti bende dedim gelir heralde bekliyorum eve gittiler damatda dedi ben alıp geliyim altınları oda gitti kaçtılar
Gırgıriye kıvamında başkaları için bol dedikodulu benim için tranva sebebiahah yaaa allah kurtarmış
altınları toplamları hele nasıl oldu in anı gözümde canlandıramadım bile
Bu adam ne işi yapıyor,aylık geliri ne kadar?
valla o sırada sinir krizi geçiriyodum ama sonradan bizde çok güldükKusura bakmayın lakin komik.
Gırgıriye kıvamında başkaları için bol dedikodulu benim için tranva sebebi
eltim yerinden koşarak geldi bian altınlatı alalim dedi o sırada biri elimden çekti ben kahveye tuz atalımmi sorusunu cevaplarken damatdaki altınlar gitti bende dedim gelir heralde bekliyorum eve gittiler damatda dedi ben alıp geliyim altınları oda gitti kaçtılar
TeşekkürederimKonunun eski olduğunu fark etmedim ya
Allah kurtarmış cidden
Mutluluklar
Gırgıriye kıvamında başkaları için bol dedikodulu benim için tranva sebebi
Dedim heralde paradan haberi yok.i phone almak isteyince orada koptum.herşeyin farkında olduğunu anladım.Siz de adamın ev düzmek için ortaya 3000 TL koyduğuna şaşırmamışsınız, ama 3600 TL İ phone almasına şaşırmışsınız.