Nişanlımı çözemiyorum!

incefikirlim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2020
6
1
1
Merhaba 2 yıllık ilişkimde son bir yıldır nişanlıyım. Bana değer verip sevdiğini biliyorum ama bazen hoşlanöadığım şeyler yapıyor arkadaş grubunda kız olması rahatsız ediyor mesela geçen beni de çağırdı o gruba ama kendimi dışlanmış ve yalnız hissettim 2 saat oturdum sonra benim işim çıktı kalkmam gerekti o beni yolcu edip oturmaya devam edeceğini söyledi bu durum beni rahatsız etti bazen de ilgisiz davranıyo gibi ama tam çözemiyorum artık çok yoruldum fikirlerinizi bekliyorum

Arkadaş ortamında kız arkadaşlarına farklı hareketler mi yapıyor? Mesela iltifat falan.
Sadece kızların varlığı rahatsız ediyorsa biraz öz güvenli olmanızı tavsiye ederim.
Kadınlar ve erkekler yaşamın her alanında bir araya okullar karma, iş hayatında yine kadınlarla olacaktır.

Evet haklısınız ben de öyle bir ortamda çalışıyorum ama o rahatsız oluyo diye dışarıda çok görüşmemeye çalışıyorum benim sıkıntım diğer kızların bu kadar rahat davranabilmesi mesela bi kız akşam 4 erkekle bi cafede oturması benim değerlerime ters geliyo ben nişanlı bi kadın olarak bunu yapmam

O rahatlıkta bi insanında nişanlımın bulunduğu bi ortamda olması bi tabii rahatsız eder beni

Mesela bir akşam 4 erkekle bir kafede oturan kızdan size ne acaba?
Nişanlandınız diye tüm dünyaya hükmetme hakkını nerden aldınız ki?
Nişanliniz erkeklerle aynı ortamda çalışmanızdan rahatsız oluyor.Sizde bunu kabul edip dışarıda görüşmüyorsunuz.
Size hayatta başarılar dilerim.
Pek başarılı olabilir misiniz bilemem tabi

Haklısınız beni çok kısıtlamıyo kendi de çok sık yapmıyo aslında bi an kıskandım galiba siz de çok acımasızsınız yalnız bayanlar

Beleşe hizmet vermiyoruz canım...
Soru sordun cevap verdiler karşılığında da hesabın elimizde kalıcak ki ilerde başka sitelere üye olup bize ihanet edersen sana Şantaj yapabilelim..

Çok takip ediyorum seviyorum da sizi ama ilk defa üye oldum ve eleştiriler çok ağır ya bi an noluy dedim en azından bu açtığım konuyu nasıl silebilirim baştan başlayalım soracak çokk şeyim var size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…