Nişanlımı çok seviyorum ama bu iğrenç alışkanlığı...

Hakaret etmeyin lütfen çok iyi bir insan ve çok seviyorum buraya da belki yararlı birkaç öneri gelir diye yazdım...

aşırı yararlı bir öneri vericem bu adamı bırak. ,iyiymiş, iyiliği batsın ya, yani kaç yaşına geldim artık şaşırmam diyorum yine şaşırıyorum, bildiğin hastanelik vaka bu adam.
şey sorucam covide yakalanmadı mı hala?
ben maskemi yuzumu kaşımak için indirsem covid kaparım, elin adamı yolu yalıyor kapmıyor ya

Yıllardır kkdayım okuduğum en tuhaf konu bu herhalde. Öpemem ben seni de hatta direk ayrıl bu huyunu bırakmazsa, duyduğum en iğrenç şey bu nasıl katlanacaksın ki? Bi de evine filan gittin mi hiç? Başka abuk subuk toplama alışkanlıkları var mı böyle?

Bence bu ciddi bir sorun hele ki şu dönemde bunun adı cimrilik vs degil bu farklı birşey hastalık gibi

Adamın temizliğinden şüphe ederim daha da derine insen Kimbilir neler çıkacak öpmesi şöyle dursun ayrılırım.
Yardım almasını söyleyin.

bismillah bu sitede daha duyacağım acayip ve değişik konu kalmadı sanırdım yanılmışım varmışşşş

Ben olsam gerçekten ama gerçekten uzaklaşırdım işin para kısmını da geçtim hadi hastalık kapma ihtimali çok yüksek.
İnsanlar o ayaklarla nerelere girip çıkıp basıyor. Size geçme ihtimali de çok yüksek kendinizi düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…