Nişanlımı çok seviyorum ama bu iğrenç alışkanlığı...

affedersiniz oha dedimmm. kk'de karşılaştığım en tuhaf olay bu kesinlikle. kolay gelsin, en yakın zamanda çözüme kavuşur inşallah

Nişanlanmadan önce çok görüşemiyorduk hep telefon üzerinden devam ettik ailem katı olduğu için o konularda..

Saplantısı olabilir.Bence tehlikeli bir durum.Hijyen bir yana adamin belki psikolojik bir hastalığı var.Çünkü bu durum normal bir insan davranışi değil.Evlenmeden iyice tanımak lazım.Yoksa yeni süprizler seni bekliyor olabilir.Umarım konunuz fakedir.

Son düzenleme:
Kimisi dibini sever...

Bu konu gerçekse izmarit toplamanın dışında da başka tuhaf huyları vardır kesinlikle . Evini gördünüz mü hiç nasıl bir ev? Sadece toplasa hadi çevreye duyarlı vs deriz ama içmek ne ya? Ben kendi sigaramı bile yere düşşe alıp içmem. Böyle bir adamdan çocuk yapabilecek misiniz ? O çocuğa nasıl örnek olacak ? Yol yakınken ayrılın

Keşke fake olsaydı.. ne yapacağımı bilemedim kimseye anlatamıyorum o yüzden son çare buraya yazmaya karar verdim

Cevremde pis demeyeyimde temizliğine en dikkat etmeyen insan bile bunu yapmaz bu nasıl iğrenç durumdur ben olsam ayrılırdım net ama hadi ayrılmadınız siz bari resti çekin özel anlar yaşarken mideniz bulanirr
Hadi onu gectim de malum hastalık var bu nisanliniz hic mi dusunemiyor

Ailesiyle yaşıyor evi gayet normal bir ev...

Sen nasıl ona ben alırım diyorsun? Zamanında çok yaptım o hataları bende nişanlıma alırdım sakın yüz verme. Dışardan toplaması daha gurur verici bence bir kadına aldırcağına..
Konu enteresan ama yorumunuz daha enteresan. Adam çöp toplayıp para kazanmıyor, yoldan topladığı izmariti ağzına değdiriyor, yakıyor ve ciğerine çekiyor.
Bu mu gurur verici?

şaka gibi.. Hastalıktanda mı korkmuyor

İzmarit kısmını seviyormuşmuş

Bu ilişkiyi bidaha gözden geçir, nişanlın kötü bir alışkanlık haline getirmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…