- 18 Mayıs 2020
- 146
- 94
- 24
-
- Konu Sahibi troublebug
affedersiniz oha dedimmm. kk'de karşılaştığım en tuhaf olay bu kesinlikle. kolay gelsin, en yakın zamanda çözüme kavuşur inşallahMerhaba kızlar,
Bu konuyu açıp açmamak konusunda çok kararsızdım ama burda birçok kadın dertlerini paylaşmış ve çok güzel önerilerde bulunmuşsunuz bu yüzden size güveniyorum.
Şöyle ki, nişanlım çok iyi bir insandır. Kendisini 4 yıldır tanıyorum ve 1 yıldır nişanlıyız, şuana kadar hiçbir cimriliğini görmedim, tek bir konu dışında.
Dışarda yürüdüğümüz zaman gözü hep yerlerde ve yere atılan izmaritleri alıp yakıyor. En başta şaka yapıyor sanıyordum dalga geçiyorduk falan ama ciddi ciddi cebinde biriktirip sonra yakıp içiyor. Bu konuda son birkaç aydır kaç kez kavga ettiğimizi hatırlamıyorum ama vazgeçmiyor. Para harcamak istemiyorsan ben alayım bari sigaranı diyorum ne gerek var ben zaten izmarit kısmını seviyorum boşuna para mı vereceğiz diyor hiçbir şekilde kabul etmiyor. Kimseye anlatamıyorum çok utanıyorum. Ne yapacağımı bilmez durumdayım lütfen yardımcı olun.
Nişanlanmadan önce çok görüşemiyorduk hep telefon üzerinden devam ettik ailem katı olduğu için o konularda..saka mi bu konu ya? eger saka degilse cok ciddi bir sorunla karsi karsiyasiniz... sokaktaki izmariti alip icen adam sizin bilmediginiz daha neler neler yapiyor olabilir... hijyen sifir bir kere bu kadar temizlik rahati bir insanla ayni evde yasanir mi? 4 yildir hic baska birsey fark etmediniz mi?
O vazgeçmiyorsa sizin için, siz vazgeçeceksiniz.Artık öpmek istemiyorum zaten... Bir de alınıyor öpmeyince.. Yok ama vazgeçmiyor bir türlü
Yeni üye değilim bayadır üyeliğim var fakat konu açmamıştım hiç cesaret edememiştim ama insanlar nelerini paylaşıyor ben de paylaşayım dedim..Sosyal deney bu bence
Yeni üye acaip bir konu
Kimisi dibini sever...Merhaba kızlar,
Bu konuyu açıp açmamak konusunda çok kararsızdım ama burda birçok kadın dertlerini paylaşmış ve çok güzel önerilerde bulunmuşsunuz bu yüzden size güveniyorum.
Şöyle ki, nişanlım çok iyi bir insandır. Kendisini 4 yıldır tanıyorum ve 1 yıldır nişanlıyız, şuana kadar hiçbir cimriliğini görmedim, tek bir konu dışında.
Dışarda yürüdüğümüz zaman gözü hep yerlerde ve yere atılan izmaritleri alıp yakıyor. En başta şaka yapıyor sanıyordum dalga geçiyorduk falan ama ciddi ciddi cebinde biriktirip sonra yakıp içiyor. Bu konuda son birkaç aydır kaç kez kavga ettiğimizi hatırlamıyorum ama vazgeçmiyor. Para harcamak istemiyorsan ben alayım bari sigaranı diyorum ne gerek var ben zaten izmarit kısmını seviyorum boşuna para mı vereceğiz diyor hiçbir şekilde kabul etmiyor. Kimseye anlatamıyorum çok utanıyorum. Ne yapacağımı bilmez durumdayım lütfen yardımcı olun.
Tek sıkıntı korona değil bence.Korona nedir,nasıl kapılır
Keşke fake olsaydı.. ne yapacağımı bilemedim kimseye anlatamıyorum o yüzden son çare buraya yazmaya karar verdimSaplantısı olabilir.Bence tehlikeli bir durum.Hijyen bir yana adamin psikolojik bir hastalığı olabilir.Çünkü bu durum normal bir insan davranışi değil.Evlenmeden iyice tanımak lazım.Yoksa yeni süprizler seni bekliyor olabilir.Umarım konunuz fakedir.
Cevremde pis demeyeyimde temizliğine en dikkat etmeyen insan bile bunu yapmaz bu nasıl iğrenç durumdur ben olsam ayrılırdım net ama hadi ayrılmadınız siz bari resti çekin özel anlar yaşarken mideniz bulanirrMerhaba kızlar,
Ailesiyle yaşıyor evi gayet normal bir ev...Bu konu gerçekse izmarit toplamanın dışında da başka tuhaf huyları vardır kesinlikle . Evini gördünüz mü hiç nasıl bir ev? Sadece toplasa hadi çevreye duyarlı vs deriz ama içmek ne ya? Ben kendi sigaramı bile yere düşşe alıp içmem. Böyle bir adamdan çocuk yapabilecek misiniz ? O çocuğa nasıl örnek olacak ? Yol yakınken ayrılın
Konu enteresan ama yorumunuz daha enteresan. Adam çöp toplayıp para kazanmıyor, yoldan topladığı izmariti ağzına değdiriyor, yakıyor ve ciğerine çekiyor.Sen nasıl ona ben alırım diyorsun? Zamanında çok yaptım o hataları bende nişanlıma alırdım sakın yüz verme. Dışardan toplaması daha gurur verici bence bir kadına aldırcağına..