Nişanlımı çok seviyorum ama bu iğrenç alışkanlığı...

Hastalık kapmaz inşallah ne diyeceğimi bilemedim

Sen nasıl ona ben alırım diyorsun? Zamanında çok yaptım o hataları bende nişanlıma alırdım sakın yüz verme. Dışardan toplaması daha gurur verici bence bir kadına aldırcağına..
Ay çok pardon hanımefendi neden? Erkekler kadınlar için para harcar ama kadınlar erkekler için harcayınca bu erkek kişisi için aşağılık bir durum mu oluyor? Dışarıdan toplaması daha 'gurur verici' yazmışsınız. Gurur ne demek bilmiyorsunuz. Sizin gibi hemcinslerimi gördükçe ya sabır çekiyorum, ya sabır diyorum bunlar da tükenecek. Bu devirde sizin gibi zihinler yüzünden hala cinsiyet olarak sosyal/ekonomik eşitlik için çaba vermek zorunda kalıyoruz. Pes diyorum size bol gururlu hanımefendi.

Bana hiç gerçekçi gelmedi bu konu, olabilirmi böyle bişey ya

Yol yakınken bitir ilerde daha çok zorluk cekersin bazen sevgi hersey demek değildir kendine yazık etme

Millet önce boka sonra izmarite basıyor... Aynen böyle söyleyin.

Eğer bu gerçekse ya tedavi olsun yada ayrılın net. Bu bir manyaklık normal bişey değil bu.Sokakta yaşayan insanları tenzi ediyorum. O çok ayrı bişey fakat bunun daha başka huyları da vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…