Nişanlımı çok seviyorum ama bu iğrenç alışkanlığı...

Bu cimrilik filan değil bence hastalık. Bir doktora görünmesi şart. Yerden alması, başkasının içmesi bir yana izmarit sigaranın en zehirli yeri zaten.
Sizin yapacağınız yardım ona sigara almak değil, doktora götürmek. Ayrıca kavga etmek yerine daha yere eğilirken yanından uzaklaşıp gidin. Düzelmezse evliliği erteleyin.

Kız bu konu gerçek mi ?Dalga geçmiosun umarım.2 gün sonra adamın koynunagireceksın.Opustugunde adamın butun pıslıklerı senın agzına dolacak.Yerden izmarıt toplama nedir.Tövbe estafurullah.Delırme evlenme bu ızmarıt toplayıcısıyla.Insanlar su anda kendı gölgelerınden korkuyor.Ayrıl be bunun neresı ıyı.

Sen nasıl ona ben alırım diyorsun? Zamanında çok yaptım o hataları bende nişanlıma alırdım sakın yüz verme. Dışardan toplaması daha gurur verici bence bir kadına aldırcağına..

gurur mu verici, elem ve korku verici bence.
bit kadar gururu olan adam yere eğilip izmarit mi alır ya.

Hayir yani izmariti seviyorsa alsin sigara izmaritine kadar içsin konu para ya da izmarit degil pskilojik bir rahatsızlık bence hastalık yani.. yoksa akli başında mantıklı bir insan cimri dahi olsa bunu yapmaz.. ayrılmak istemiyorsanız tutun kolundan bir psikiyatriye götürün pandemi falan umrunda degil zaten en azindan tedavi olsun

Valla öyle adamı opmeyinnde zaten. Cidden ben babamdan biliyorum yani temizlik huyu yoktur kardeşim.ayni sofrada yemek yemez mesela babamla. Yani nasıl yaşanır bilmiyorum acaba bilmedgin daha ne alışkanlıkları var

Psikıyatrıye gitmeye ıkna edın. Bellı kı dürtüsünü kontrol edemiyor. sigaranın son kısmını seviyordur kendininkini ıcer anlarım ama sokakta yerden almak o davranısa engel olamamak ve bunu normal görmesi tamamen dürtüsünü kontrol edememek.. Cıddı cıddı konusun karsısında tiksindiğinizden bahsedin. Ve en kısa zamanda tedavi olmalı.

Haklısınız birkaç kez yardım alalım dedim ama abartıcak ne var enayi gibi para vermediğim için deli muamelesi mi yaptıracaksın bana diye parladı bir daha açamadım psikiyatri konusunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…