Nişanlımı çok seviyorum ama bu iğrenç alışkanlığı...

Haklısınız birkaç kez yardım alalım dedim ama abartıcak ne var enayi gibi para vermediğim için deli muamelesi mi yaptıracaksın bana diye parladı bir daha açamadım psikiyatri konusunu..
Enayi gıbı demesı de ayrı komık yani yerden (şu korona zamanını bırak) ınsan bısey almaya korkar normal sartlarda bile. Kesınlıkle engel olamıyor bu durtusune. Iyı dusunun lutfen sonradan duzelır dıye bısey yok tedavı olmak istemezse kendı basinizi yakmayın Baska huyları da cıkabılır ..

Haklısınız birkaç kez yardım alalım dedim ama abartıcak ne var enayi gibi para vermediğim için deli muamelesi mi yaptıracaksın bana diye parladı bir daha açamadım psikiyatri konusunu..
O zaman konuşulacak birşey kalmamış...

Kusura bakmayın ama bu hiç normal bir şey değil. İleride evlenince daha tuhaf huyları çıkarsa hiç şaşırmayın. Ayrıca korona bile olmasa kimin dudaklarının değdiği belli olmayan izmariti içmesi iğrenç. Sizce normal bir şeymi bu? Büyük konuşmak istemiyorum ama benim tanıdığım herhangi biri böyle bir şey yapsa yok normal değil bu kafayı sıyırmış derim.

İlk defa bir posta cevap yazıyorum. Ne kadar çirkin bir alışkanlık bu. Burdan birçok sonuç çıkarabiliriz. Bu adam asla hijyenik değildir. Cimri değil dediniz bence cimridir. Çok utanç verici sevginiz ve saygınız bir süre sonra kalmayabilir böyle birine. Yerinizde olsam ayrılırdım. Net!

Konuyu sonuna kadar heycanla okudum ve fake olduğunu itiraf etmediğini gördüm bu konunun gerçek olduğuna asla inanmıyorum.

Hayır gelip burda fake konularla midemizi ne bulandırıyosun sigara bıraktırma kampanyası falan mı bu

Ben de konunun gerçek olmadığını düşünüyorum. Ama çok farklı fetişler ve takıntılar var. Bihter Karalı YouTube da izleyin.

Gerçekse de... Daha dur beraber yaşarken netlerini görürsün. Normal değil bu ve tiksinmen lazım. Öpülme durumunda topuklarını vura vura kaç.

Çok iyi hep gülüyorum bunu okuyunca...
Ne yardımı, sizde bence normal degilsiniz böyle bir soru normal mi aman allahım ne yazılır neresinden tutulur. Allah ikinize de yardım etsin. Yinede söyleyeyim aklın varsa dön yol yakınken..

Sonra seni o ağzıyla mı öpüyor

Merak ettigim seyler var. Bir, acaba marka seciyor da mı topluyor yoksa gelisine mi? İki, acaba aldı yerden bir izmarit sende süngerine kadar içmişsin be krdşm bir iki nefes de bize bırak diye yükseliyor mu? Üç, izmaritleri secmek icin görece temiz yerler belirliyor mu hmmm burası tuvaletten uzak hmmm burası tenha gibi gibi?

Onun kendine saygısı yok belli ki ama sizin olsun. Bu nasıl kötü bir alışkanlık böyle. Envai çeşit insan,envai çeşit hastalık var. Bunlar bulaşıcı da olabilir. Hem kendine hem size zarar verebilir.

La ne oluyo bu adamlara? Deli mi dürttü bunları alla alla? Bir tuhaf konular garip guraba alışkanlıklar. Biri eli b.k kokusuyla gezer dötünü yıkamaz, biri sagdan soldan izmarit toplar.Gün gecmıyor ki manyakca bir konu okumayalım.Su kk sayesınde valla sasırmaz oldum bakalım daha nasıl tuhaflıklar okuyacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…