Nişanlımı çok seviyorum ama bu iğrenç alışkanlığı...

Onunla olan tum cinsel olaylari kesin ders alsin bence en basta opmeyin onu igrenc..
Kimin tukrugu degiyor kimin disleri igrendim resmen ya

Yahu iğrenç, çok sağlıksız. Öpüşmeyin bu huyunu bırakmadan. Hastalık falan kapar. Benimki de yerde ne görse para mı o diye atlayıp ellemeye kalkıyordu zorla bıraktırdım bu huyunu. Çok da para toplamışlığı var yerden. Şeytan gözlü nasıl görüyorsa. Koronadan beri hemen tutuyorum elini, sakın diyorum.

Yahu iğrenç, çok sağlıksız. Öpüşmeyin bu huyunu bırakmadan. Hastalık falan kapar. Benimki de yerde ne görse para mı o diye atlayıp ellemeye kalkıyordu zorla bıraktırdım bu huyunu. Çok da para toplamışlığı var yerden. Şeytan gözlü nasıl görüyorsa. Koronadan beri hemen tutuyorum elini, sakın diyorum.
benimki de izmaritler konusunda böyle işte nasıl görüyor taa uzaktan anlamıyorum heyecanlanıp koşup alıyor bi de..

Öğk :kusmuk: başkasının içtiği izmarit, kimbilir ne hastalıkları olan insanlar içip yere atıyor, coronayi söylemiyorum bile..
Bu insanlar evleneceginize emin misiniz? Size hastalık fln geçirir, nasil öpüşüyorsunuz ya
Ay midem bulandı nerden okudum konuyu öf

Çok iyi bir insandır ve bu yaptığı gururuma dokunuyor o yüzden en azından alayım diyorum ama aldırmıyor zaten...
Sizde bir garipsiniz. Tutturmuşsunuz iyide iyi diye. Adam iyi olsa ne yazar. Utanç verici bir huyu var. İlerde çocuğunuz olsa o pis ağzıyla öpecek onuda. Tedavi olması lazım bence psikolojik bir sorun gibi duruyor.

İyide bu cimrilik falan degilki bu kesin psikolojik bir rahatsizlik. Hasta insanlarin ictigi insanlarin uzerine bastigi seyleri nasil agzina sokr asla adam normal degil bilmedigniz baska pis aliskanliklarida olabilir buyuk konusmiyim ama boyle salak bisey yapan bide bunu savunan biriyle asla devam etmezdim

Yorumların hepsini okudum arkadaşların dediği gibi ben de psikolojik bir durum oldugunu dusunuyorum. Cocukken ozellikle bir seyler olmus olabilir ya da annesi, babası, cevresi, yasam kosulları sebebiyle bir sey yasamıs olabilir gibi geldi. Allah yardım etsin size🤲

X