- 19 Şubat 2018
- 507
- 389
- 32
- Konu Sahibi troublebug
Onunla olan tum cinsel olaylari kesin ders alsin bence en basta opmeyin onu igrenc..
Kimin tukrugu degiyor kimin disleri igrendim resmen ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence de öpmeyin. En azından pandemi bitene kadarSorma gerçekten öpesim gelmiyor adamı artık..
Ben de çok iğreniyorum zaten uzun zamandır bırakın cinsel olayları öpmüyorum bile ve bu yüzden de çok kavga ediyoruzOnunla olan tum cinsel olaylari kesin ders alsin bence en basta opmeyin onu igrenc..
benimki de izmaritler konusunda böyle işte nasıl görüyor taa uzaktan anlamıyorum heyecanlanıp koşup alıyor bi de..Yahu iğrenç, çok sağlıksız. Öpüşmeyin bu huyunu bırakmadan. Hastalık falan kapar. Benimki de yerde ne görse para mı o diye atlayıp ellemeye kalkıyordu zorla bıraktırdım bu huyunu. Çok da para toplamışlığı var yerden. Şeytan gözlü nasıl görüyorsa. Koronadan beri hemen tutuyorum elini, sakın diyorum.
Hakaret etmeyin lütfen çok iyi bir insan ve çok seviyorum buraya da belki yararlı birkaç öneri gelir diye yazdım...gerizekalı heralde kendisi
Keşke bize de anlatmasaydınKeşke fake olsaydı.. ne yapacağımı bilemedim kimseye anlatamıyorum o yüzden son çare buraya yazmaya karar verdim
Sizde bir garipsiniz. Tutturmuşsunuz iyide iyi diye. Adam iyi olsa ne yazar. Utanç verici bir huyu var. İlerde çocuğunuz olsa o pis ağzıyla öpecek onuda. Tedavi olması lazım bence psikolojik bir sorun gibi duruyor.Çok iyi bir insandır ve bu yaptığı gururuma dokunuyor o yüzden en azından alayım diyorum ama aldırmıyor zaten...
Disaridan toplamasi cok gurur verici gercektenSen nasıl ona ben alırım diyorsun? Zamanında çok yaptım o hataları bende nişanlıma alırdım sakın yüz verme. Dışardan toplaması daha gurur verici bence bir kadına aldırcağına..
Ayyyy kimlerin kimlerin ağzı değiyor ya şaka gibi