• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan nişanlımdan hamile kaldım:'( moral verın lutfen :'(

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
arkadaşlar ben ertesı gun ılacı kullanmadım, oyle bır yazı mı yazmısım farkında olmadan?

Onceki konulariniz cok karisik.

Evet siz yazmissiniz daha oncesinde ertesi gun hapindan sonra kanama diye bir konunuz var? Dalga mi geciyorsunuz anlamadim dogrusu ?

Ayrica dugun , evlilik teklifi, mermerci nisanlim diye konulariniz da mevcut. Ben anlamadim. Nisanliniz hangisi, kiminle birlikte oldunuz?

Kusura bakmayin besbelli bir hata var eger ki yazdiklariniz dogruysa yalan soyluyorsunuz gibii bir cikkis yapmak istemem sadece aciklamaniz lazim bu durumu.

o paylaşımlar ablama aıt ablalarım sadece derdımı paylaşmak ve bıraz moral bulmak ıcın gırdım.. hamılelıgımı bılen tek ınsan ablam, ve bugün onda kalıyorum. normaldir öyle anlamanız sımdı lutfen bu yazım uzerınden yorum yapın olur mu

canlar bu benım kk hesabım..dun kız kardeşim bendeydı buraya yazabılır mıyım abla dedı bende ne demek bıtanem yaz dedım,nişanlıyken ve suanda, yanı evlıyken paylaştıgım yazılarımın hepsı bana aıttır ;)....kız kardeşimin bebişi var nişanlısından hamıle kaldı, ama eniştemız herzaman yanında cok utangac ve cıtı pıtı dunya guzelı bır kızdır istemeye geldıklerınde babam sormadan danışmadan nişanladı e tabı kardeşm ıstemeyınce bende cok konuştum babamla ama dedığım dedık bır adamdır.. neyse kı damadımız on numara bırı, derken kardeşmde aşık oldu bir hata yapmışlar, ben herzaman kardeşme destek olmaya calısıyorum aılemın tepkısını gerçekten düşünemiyorum, zaten kardeşimin en buyuk moral bozukluğuda ordan geliyor dua edınde benım canımm prensesım kendını cok helak etmeden atlatsın bu durumu.. selamlar :)

Üyelik kime aitse sadece o giriş yapabilir siteye, üyeliğinizi yengeniz, ablanız, kardeşiniz, halanız, bilumum akraba ve arkadaş çevreniz kullanamaz yasaktır.

Back