• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan nişanlımdan hamile kaldım:'( moral verın lutfen :'(

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
cnm sen nerede yaşıyorsun?19 yaşında bir kız biraz bilinçli olmalı yaa korunmak diye bir şey var hiç duymadınmı? hadi sen duymadın nişanlında mı bilmiyor.onu da geçtim ertesi günü hapı var onu kullanaydın bari...inanamıyorum böyle şeyler okudukça deliriyorum yaa.

şimdi yapacağın tek şey nişanlına söyle ailenle konuşup onları ikna etsin bir an evvel evlenin.ve bence ailenede bir şey söyleme ay annenin yüreğine inecek...

cnm sen nerede yaşıyorsun?19 yaşında bir kız biraz bilinçli olmalı yaa korunmak diye bir şey var hiç duymadınmı? hadi sen duymadın nişanlında mı bilmiyor.onu da geçtim ertesi günü hapı var onu kullanaydın bari...inanamıyorum böyle şeyler okudukça deliriyorum yaa.

şimdi yapacağın tek şey nişanlına söyle ailenle konuşup onları ikna etsin bir an evvel evlenin.ve bence ailenede bir şey söyleme ay annenin yüreğine inecek...

Kullanmis canim.hemde birkac kez

sevdiğim adamdan hamıle oldugum için cok mutluyum gercekten, ama oyle zor gecırıyorum kı bu zamanları cunku ben cok cekıngen,nazlı, bı ev kedısıyım işte.. nişanlımsa benım tam tersım, şehrin sayılı aılelerınden ve duruşuyla konuşmasıyla cok olgun.. düşün ki herseyı o acıklasa bıle utanmaktan bı hal olucam ahh ahh :((

ama canım artık bu durum olmuş utanmanın sana hiç bir faydası yok gerçekten..şehrin sayılı ailelerinden olması onun seni böyle bir durumda yalnız bırakması hakkını vermez biliyosun değil mi ?? o yüzden utanmayı sıkılmayı bir tarafa bırak ve karnın daha çok büyümeden ailelerinze bu durumu açıklayın bir akşam yemeği düzenleyin..ve nişanlınla birlikte senin ailen ve onun ailesinin karşısında birlikte açıklayın..birbirlerini yatıştırırlar sakinleştirirler..geçer..zor olur belki ama geçer..

Banada ole geldi pek cahil degil.gibi

inanırmısınız bilmem ama 25 senelik evliyim ve ertesi gün hapını bir kaç yıl önce KK'dan öğrendim.şimdiki kızlar herhalde anne karnında öğrenip geliyorlar:50:

2 aylık bebeğinle 5 ay sonraki düğününü mü bekliyorsun?
nişanlın durumu seyir mi ediyor?

Onceki konulariniz cok karisik.

Evet siz yazmissiniz daha oncesinde ertesi gun hapindan sonra kanama diye bir konunuz var? Dalga mi geciyorsunuz anlamadim dogrusu ?

Ayrica dugun , evlilik teklifi, mermerci nisanlim diye konulariniz da mevcut. Ben anlamadim. Nisanliniz hangisi, kiminle birlikte oldunuz?

Kusura bakmayin besbelli bir hata var eger ki yazdiklariniz dogruysa yalan soyluyorsunuz gibii bir cikkis yapmak istemem sadece aciklamaniz lazim bu durumu.

o paylaşımlar ablama aıt ablalarım sadece derdımı paylaşmak ve bıraz moral bulmak ıcın gırdım.. hamılelıgımı bılen tek ınsan ablam, ve bugün onda kalıyorum. normaldir öyle anlamanız sımdı lutfen bu yazım uzerınden yorum yapın olur mu

Oyle kabul edelim ona gore yorum yazayim.

Bence bu durumda yapilacak en makul sey, ailenize olani biteni anlatip dugun tarihini one almaniz. Aileden olaya en azindan daha ilimli yaklasacak birine onden acilip, onun on ayak olmasini saglayabilirsiniz.

Ailenizin verecegi tepkiye gelince de, o kadar olacak , gogusleyeceksiniz.

Back