• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan nişanlımdan hamile kaldım:'( moral verın lutfen :'(

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
KK nın en sevdiğim tarafı bu işte... herkes yazdıklarından mesul, daha cok kısa sure önce yazmışsınız, unuttunzmu acaba ?? hayr zaten kımse kımseyı tanımıyor, bari böyle ortamlarda derdnz ne ise açık olun,

Sigil konusundada esim diye yazmis....
bu esinmi nisanlinmi hangisine inanalim....
hey yarabbim heyyyy...

Onceki konulariniz cok karisik.

Evet siz yazmissiniz daha oncesinde ertesi gun hapindan sonra kanama diye bir konunuz var? Dalga mi geciyorsunuz anlamadim dogrusu ?

Ayrica dugun , evlilik teklifi, mermerci nisanlim diye konulariniz da mevcut. Ben anlamadim. Nisanliniz hangisi, kiminle birlikte oldunuz?

Kusura bakmayin besbelli bir hata var eger ki yazdiklariniz dogruysa yalan soyluyorsunuz gibii bir cikkis yapmak istemem sadece aciklamaniz lazim bu durumu.

Hicbirsey fazla gizli kalmaz zaten utanan bi insan bu duruma dusmez zaten cunku haya ve iman bir aradadir hem aileside mutevazi nasil boyle birsey yapmis anlam veremedim cok celiskili konusmalari var

Hicbirsey fazla gizli kalmaz zaten utanan bi insan bu duruma dusmez zaten cunku haya ve iman bir aradadir hem aileside mutevazi nasil boyle birsey yapmis anlam veremedim cok celiskili konusmalari var

dalga geçiyor bence

19 yaşında bir kız istemzse hamile kalmazzz!!!
hadi oldu diyelim ilk günlerden bir çaresine bakardı...ya sen bunu bilerek yaptın ya cidden çok cahilsin yada bizle kafa buluyorsun

ben olayı geçtim de olan olmuş zaten... evlilik dışı cinsel ilişkiye girmeye saygı duyan biriyim... isteyen kendini eşine saklar isteyen aşık olduğu adamla evlilik dışı da yapabilir... bir kadının bedeni yalnızca kendini ilgilendirir başkasını değil...yanlız konuyu yazan arkadaş hamile kalmış, ve halinden de gayet memnun görünüyor bence hiç üzgün falan da değil... uslubu hiç samimi gelmedi bana... gerçekten pişman olan gerçekten ailesinden utanan çekinen bir kız daha farklı yazardı... bence arkadaşın morale falan ihtiyacı yok...

dalga geçiyor bence

hadi oldu diyelim ilk günlerden bir çaresine bakardı...ya sen bunu bilerek yaptın ya cidden çok cahilsin yada bizle kafa buluyorsun

Bence kafa bulmaya calisiyor ama dusundigu kadar saf degiliz sukur
Birkere kaza bela olsada koynuna girme cumlesini kullanmaz bu durumda bir genc kiz ilk o ilgimi cekti

o paylaşımlar ablama aıt ablalarım sadece derdımı paylaşmak ve bıraz moral bulmak ıcın gırdım.. hamılelıgımı bılen tek ınsan ablam, ve bugün onda kalıyorum. normaldir öyle anlamanız sımdı lutfen bu yazım uzerınden yorum yapın olur mu

hadi öyle olsun ama ablana söyle bu kadar sık ertesi gün hapı kullanmasın.madem evli,çocuk istemiyorsa doğru dürüst korunsun:34:

dalga geçiyor bence

Bence kafa bulmaya calisiyor ama dusundigu kadar saf degiliz sukur
Birkere kaza bela olsada koynuna girme cumlesini kullanmaz bu durumda bir genc kiz ilk o ilgimi cekti

Aynen oyle ben actigi konulara yazdigi mesajlara goz atim nisanlimin ailesine nasil daha cana yakin olabilirim demis sonunda da mustakbel eşime diye yazmis nisanli misin evli misin gercekten anlamadim anladigim tek sey saf degiliz adam kandirmak kokay degil neden mesajlara cevap vermiyorsun aciklama bejliyoruz bizi aydinlat cok cahiliz çünkü

Hicbirsey fazla gizli kalmaz zaten utanan bi insan bu duruma dusmez zaten cunku haya ve iman bir aradadiru hem aileside mutevazi nasil boyle birsey yapmis anlam veremedim cok celiskili konusmalari var

Dediklerinizde haklisiniz ama iste bile bile lades deniliyor bazen. Ben bu konularda cok kati konusamiyorum. Evet hata ama benim de kizim var. Allah sasirtmasin demekten baska care yok. Yapilan bir hata , tovbe edecek. tekrarini yapmayacak ( o da inancli biriyse ), o dogacak yavruya da cok cok duada bulunmasi lazim. Ne diyelim arkadasim. Beser sasar demisler.

O yuzden cok buyuk konusmak istemiyorum. ALlah evlatlarimizi korusun. Insaallah biz inancimiz geregi yetistirebiliriz. O da inandigi gibi yasar. Allah'a emanet cok da dahilimiz yok yani.

o paylaşımlar ablama aıt ablalarım sadece derdımı paylaşmak ve bıraz moral bulmak ıcın gırdım.. hamılelıgımı bılen tek ınsan ablam, ve bugün onda kalıyorum. normaldir öyle anlamanız sımdı lutfen bu yazım uzerınden yorum yapın olur mu

Hic inandirici gelmedi nedense ama neyse bu duruma nasil dustuysen oylede cik herseyin bir bedeli var ne yazikki herkes hatasinin bedelini oder ama minicik bir yavru soz konusu

Dediklerinizde haklisiniz ama iste bile bile lades deniliyor bazen. Ben bu konularda cok kati konusamiyorum. Evet hata ama benim de kizim var. Allah sasirtmasin demekten baska care yok. Yapilan bir hata , tovbe edecek. tekrarini yapmayacak ( o da inancli biriyse ), o dogacak yavruya da cok cok duada bulunmasi lazim. Ne diyelim arkadasim. Beser sasar demisler.

O yuzden cok buyuk konusmak istemiyorum. ALlah evlatlarimizi korusun. Insaallah biz inancimiz geregi yetistirebiliriz. O da inandigi gibi yasar. Allah'a emanet cok da dahilimiz yok yani.

Sizde haklısınız ben kati konusmak istemem benimde bi kizim var henuz 5 aylik Rabbim korusun yanlisa dusurmesin insallah evlatlarimizi ama bu arkadasimiz hic pismammis gibi gelmedi bana tabiki kuluz hata kula Af Yaradana mahsustur ama rabbim akil vermis onceden insan dusunebilmeli birazcik ailesinide düşünmeli cok kötü bi durum boyle seyleri Rabbim bizlere gostermesin insallah

canlar bu benım kk hesabım..dun kız kardeşim bendeydı buraya yazabılır mıyım abla dedı bende ne demek bıtanem yaz dedım,nişanlıyken ve suanda, yanı evlıyken paylaştıgım yazılarımın hepsı bana aıttır ;)....kız kardeşimin bebişi var nişanlısından hamıle kaldı, ama eniştemız herzaman yanında cok utangac ve cıtı pıtı dunya guzelı bır kızdır istemeye geldıklerınde babam sormadan danışmadan nişanladı e tabı kardeşm ıstemeyınce bende cok konuştum babamla ama dedığım dedık bır adamdır.. neyse kı damadımız on numara bırı, derken kardeşmde aşık oldu bir hata yapmışlar, ben herzaman kardeşme destek olmaya calısıyorum aılemın tepkısını gerçekten düşünemiyorum, zaten kardeşimin en buyuk moral bozukluğuda ordan geliyor dua edınde benım canımm prensesım kendını cok helak etmeden atlatsın bu durumu.. selamlar :)

canlar bu benım kk hesabım..dun kız kardeşim bendeydı buraya yazabılır mıyım abla dedı bende ne demek bıtanem yaz dedım,nişanlıyken ve suanda, yanı evlıyken paylaştıgım yazılarımın hepsı bana aıttır ;)....kız kardeşimin bebişi var nişanlısından hamıle kaldı, ama eniştemız herzaman yanında cok utangac ve cıtı pıtı dunya guzelı bır kızdır istemeye geldıklerınde babam sormadan danışmadan nişanladı e tabı kardeşm ıstemeyınce bende cok konuştum babamla ama dedığım dedık bır adamdır.. neyse kı damadımız on numara bırı, derken kardeşmde aşık oldu bir hata yapmışlar, ben herzaman kardeşme destek olmaya calısıyorum aılemın tepkısını gerçekten düşünemiyorum, zaten kardeşimin en buyuk moral bozukluğuda ordan geliyor dua edınde benım canımm prensesım kendını cok helak etmeden atlatsın bu durumu.. selamlar :)

:51::51::51::51::51: sizde masallah pek keyiflisiniz

Valla kusura bakmayin ama bunlarin hicbiri bana inandirici gelmiyor biz tanimiyoruz ki seni yalan soylemedigin ne malum sıkışinca boyle bir yalan soylemediginiz ne malum hem arkadasin dedigi gibi oylw bi anlatmissiniz ki sanki bu durumu cok hosunuza gitmis sevinmissiniz gibi bunlar benim düşüncem benim 3 tane ablam var boyle birsey yapsamdahaberleri olsa kwndi elleri ile hallederler babama birakmazlar cokrahat ve genis bir ablasiniz o vakit

yani gercekten inanmıyorum hepinize, kadınlar bırıbırıne ne kadar düşman böyle ben size neden yalan söyleyeyim ki.. artık bu konuda kı yorumları okumak gercekten moralımı cok ama cok bozdu, herkes ne kadar doğrucuymusta ben yalancıymışım böyle.. kımseyı tanımıyorum burda ve kımseyı kandırma gıbı bır nıyetım yok, acıklama yaparken bıle ( ki zorunlu olmadıgım halde) acıklama yapmamı ısteyenler oldu dıye gayet ıyımser bı acıklama yaptım ve işin boyutu hayatımızı yargılamaya gectı,, burası bız kadınların hatalarını sıkıntılarını dertlerını bırbırıne acıp elımızden geldıgınce destek olacagımız bıyer ama ben bu kadar köstek görmedım ne yapalım kendımızımı öldürelım, bu kadar rahatsın dıyenler!!.. ne dıyeyım ınsallah kımsenın basına gelmez

Back