- 2 Mart 2012
- 805
- 797
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onceki konulariniz cok karisik.
Evet siz yazmissiniz daha oncesinde ertesi gun hapindan sonra kanama diye bir konunuz var? Dalga mi geciyorsunuz anlamadim dogrusu ?
Ayrica dugun , evlilik teklifi, mermerci nisanlim diye konulariniz da mevcut. Ben anlamadim. Nisanliniz hangisi, kiminle birlikte oldunuz?
Kusura bakmayin besbelli bir hata var eger ki yazdiklariniz dogruysa yalan soyluyorsunuz gibii bir cikkis yapmak istemem sadece aciklamaniz lazim bu durumu.
Hicbirsey fazla gizli kalmaz zaten utanan bi insan bu duruma dusmez zaten cunku haya ve iman bir aradadir hem aileside mutevazi nasil boyle birsey yapmis anlam veremedim cok celiskili konusmalari var
dalga geçiyor bence
19 yaşında bir kız istemzse hamile kalmazzz!!!
hadi oldu diyelim ilk günlerden bir çaresine bakardı...ya sen bunu bilerek yaptın ya cidden çok cahilsin yada bizle kafa buluyorsun
o paylaşımlar ablama aıt ablalarım sadece derdımı paylaşmak ve bıraz moral bulmak ıcın gırdım.. hamılelıgımı bılen tek ınsan ablam, ve bugün onda kalıyorum. normaldir öyle anlamanız sımdı lutfen bu yazım uzerınden yorum yapın olur mu
dalga geçiyor bence
19 yaşında bir kız istemzse hamile kalmazzz!!!
hadi oldu diyelim ilk günlerden bir çaresine bakardı...ya sen bunu bilerek yaptın ya cidden çok cahilsin yada bizle kafa buluyorsun
Bence kafa bulmaya calisiyor ama dusundigu kadar saf degiliz sukur
Birkere kaza bela olsada koynuna girme cumlesini kullanmaz bu durumda bir genc kiz ilk o ilgimi cekti
Hicbirsey fazla gizli kalmaz zaten utanan bi insan bu duruma dusmez zaten cunku haya ve iman bir aradadiru hem aileside mutevazi nasil boyle birsey yapmis anlam veremedim cok celiskili konusmalari var
o paylaşımlar ablama aıt ablalarım sadece derdımı paylaşmak ve bıraz moral bulmak ıcın gırdım.. hamılelıgımı bılen tek ınsan ablam, ve bugün onda kalıyorum. normaldir öyle anlamanız sımdı lutfen bu yazım uzerınden yorum yapın olur mu
Dediklerinizde haklisiniz ama iste bile bile lades deniliyor bazen. Ben bu konularda cok kati konusamiyorum. Evet hata ama benim de kizim var. Allah sasirtmasin demekten baska care yok. Yapilan bir hata , tovbe edecek. tekrarini yapmayacak ( o da inancli biriyse ), o dogacak yavruya da cok cok duada bulunmasi lazim. Ne diyelim arkadasim. Beser sasar demisler.
O yuzden cok buyuk konusmak istemiyorum. ALlah evlatlarimizi korusun. Insaallah biz inancimiz geregi yetistirebiliriz. O da inandigi gibi yasar. Allah'a emanet cok da dahilimiz yok yani.
canlar bu benım kk hesabım..dun kız kardeşim bendeydı buraya yazabılır mıyım abla dedı bende ne demek bıtanem yaz dedım,nişanlıyken ve suanda, yanı evlıyken paylaştıgım yazılarımın hepsı bana aıttır ....kız kardeşimin bebişi var nişanlısından hamıle kaldı, ama eniştemız herzaman yanında cok utangac ve cıtı pıtı dunya guzelı bır kızdır istemeye geldıklerınde babam sormadan danışmadan nişanladı e tabı kardeşm ıstemeyınce bende cok konuştum babamla ama dedığım dedık bır adamdır.. neyse kı damadımız on numara bırı, derken kardeşmde aşık oldu bir hata yapmışlar, ben herzaman kardeşme destek olmaya calısıyorum aılemın tepkısını gerçekten düşünemiyorum, zaten kardeşimin en buyuk moral bozukluğuda ordan geliyor dua edınde benım canımm prensesım kendını cok helak etmeden atlatsın bu durumu.. selamlar :)
sizde masallah pek keyiflisiniz
Vallaa buyuk konusmak gibi olmasin bu durumda ben olsaydim ablam agzima s.......ihadi yaa nerden cıkardın keyıflı oldugumu sen ne kadar kolay konuşan bı ınsansın
canlar bu benım kk hesabım..dun kız kardeşim bendeydı buraya yazabılır mıyım abla dedı bende ne demek bıtanem yaz dedım,nişanlıyken ve suanda, yanı evlıyken paylaştıgım yazılarımın hepsı bana aıttır ....kız kardeşimin bebişi var nişanlısından hamıle kaldı, ama eniştemız herzaman yanında cok utangac ve cıtı pıtı dunya guzelı bır kızdır istemeye geldıklerınde babam sormadan danışmadan nişanladı e tabı kardeşm ıstemeyınce bende cok konuştum babamla ama dedığım dedık bır adamdır.. neyse kı damadımız on numara bırı, derken kardeşmde aşık oldu bir hata yapmışlar, ben herzaman kardeşme destek olmaya calısıyorum aılemın tepkısını gerçekten düşünemiyorum, zaten kardeşimin en buyuk moral bozukluğuda ordan geliyor dua edınde benım canımm prensesım kendını cok helak etmeden atlatsın bu durumu.. selamlar :)