- 3 Eylül 2018
- 8.820
- 47.074
- 548
- Konu Sahibi loveofmylove
Adamı salın bi. Sizde neden kalsın, daha nişanlıyken neden bu kadar yüz göz olunsun. Bi ağırlığınız olsun ya.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim nişanlımla aramda 12 saat var.Gittigimizde geldiğinde pansiyonlarda kaldık.En son nişanlımın annesi bizi evinde ağırladı.Kadinlar biryerde erkekler bir yerde uyudu.Ama bu nisanlandiktan sonra düğüne yakın zamanda.biz farklı şehirlerde olunca arada bir buçuk saatlik mesafe var o kadr gelicek çocuk o yolu geri gitmesin istiyor yorulmasın diyor ondan kalsın istiyor
Yarın laf söz olur.Aynen erkekler etkilenmez.Sen etkilenirsin.Finlandiya mı orası? Avrupa'nın hangi medeni köşesi?
Şaka bir yana, bu hoş bir durum değil. Benim kuzenim de böyle evlenmeden önce, kız arkadaşının ailesinde kalıyordu, öğrenince çok kızmıştık, senin orda ne işin var diye.
Baban için müstakbel damadını evde misafir etmek normal, sıradan bir şey olabilir. Ama herkes aynı şeyi düşünmez. Pek hoş karşılanır bir şey değil. Nişanlında bu kadar sık görüşmek istememekte haklı. İstemiyor olması yeterli, buna çekingen vs diye bahane bulmaya gerek yok. Babanla nişanlın arasındaki dengeyi de senin kurman gerekir. Nişanlının kalmak ve görüşmek istememesine saygı gösterip sen orta yol bul.
zaten bizim baba kız ilişkimiz biraz farklı biz arkadaş gibiyizdir ama nişanlım öyle yetişmemiş doğal olarak haklı sürekli gelmek istememekte dediğiniz gibi
Bu simdi size sempatik geliyor olabilir ama aslinda babanizla aranizda sinir cizmekte ne kadar sorunlu oldugunuzun gostergesi. Lutfen biraz arastirin, okuyun, kendinizi bu konuda gelistirmeye calisin.kesinlikle sevinir havalara bile uçar
İyide arada kalacak bir durum yokki, adam sizde kalmak zorunda değil.biz nişanlanalı yeni bir ay oldu. babamla aramız çok iyi olduğundan babam beni kısıtlamazdı hala da öyle. ailem nişanlımıda çok sevdi gayet iyiler. ama bir sorunum var. babam nişanlandıktan sonra nişanlıma sürekli gel kal bizde bak sürekli gel istersen her hafta gel diyor. nişanlımda biraz ciddi ve çekingen bir yapıya sahip öyle kalma durumuna sıcak bakmıyor pek bir kere kaldı o da benim zorumla birde farklı şehirlerdeyiz ve nişanlım vardiyalı çalışıyor çok da müsait olamıyor o yüzden babamın çağırdığı her dakika gelemiyor malum benzin fiyatları da aldı başını gidiyor. babamda çağırıyorum sürekli zoraki geliyor yada gelmiyor ben olsam koşarak gelirdim demeye başladı bozuluyor bu duruma. nişanlım ilk gelip kaldığında yolcu ederken babam yine her hafta gel istersen demişti ama nişanlımda sadece bakıp kafa sallamıştı bu da biraz babamın zoruna gitti galiba.
nişanlıma üstü kapalı bu konuyu açtım ben rahat olamıyorum evlenince çok farklı ama şuan evlenene kadar rahat davranamıyorum öyle geniş olamıyorum çekiniyorum tabiki ailenden diyor ona hak veriyorum ki zaten nişanlımda arkadaş ortamında rahat ama aile ortamlarında ciddi ve saygılı bir yapıdadır. öyle boş muhabbeti laubali olmayı sevmez.
ben kendimi arada kalmış hissediyorum, sizce ne yapmalıyım. zaman geçtikçe alışır mı sizlerde de böyle durumlar varmıydı evlenene kadar daha alışılır mı bana bir fikir verin noluur (
Babanız gayet iyi niyetlibiz farklı şehirlerde olunca arada bir buçuk saatlik mesafe var o kadr gelicek çocuk o yolu geri gitmesin istiyor yorulmasın diyor ondan kalsın istiyor
Büyük şehir de yaşamıyorsunuz sanırım.biz farklı şehirlerde olunca arada bir buçuk saatlik mesafe var o kadr gelicek çocuk o yolu geri gitmesin istiyor yorulmasın diyor ondan kalsın istiyor
sınır çizmeyi öğrenin ana kuzu erkek nasıl kötüyse babasının piremsesi kız da kötü. baban artık ikincil ailen olacak. kocanı her zaman öncele.zaten bizim baba kız ilişkimiz biraz farklı biz arkadaş gibiyizdir ama nişanlım öyle yetişmemiş doğal olarak haklı sürekli gelmek istememekte dediğiniz gibi
aynı şeyin başına geldiğini düşün Allah aşkına ya..biz nişanlanalı yeni bir ay oldu. babamla aramız çok iyi olduğundan babam beni kısıtlamazdı hala da öyle. ailem nişanlımıda çok sevdi gayet iyiler. ama bir sorunum var. babam nişanlandıktan sonra nişanlıma sürekli gel kal bizde bak sürekli gel istersen her hafta gel diyor. nişanlımda biraz ciddi ve çekingen bir yapıya sahip öyle kalma durumuna sıcak bakmıyor pek bir kere kaldı o da benim zorumla birde farklı şehirlerdeyiz ve nişanlım vardiyalı çalışıyor çok da müsait olamıyor o yüzden babamın çağırdığı her dakika gelemiyor malum benzin fiyatları da aldı başını gidiyor. babamda çağırıyorum sürekli zoraki geliyor yada gelmiyor ben olsam koşarak gelirdim demeye başladı bozuluyor bu duruma. nişanlım ilk gelip kaldığında yolcu ederken babam yine her hafta gel istersen demişti ama nişanlımda sadece bakıp kafa sallamıştı bu da biraz babamın zoruna gitti galiba.
nişanlıma üstü kapalı bu konuyu açtım ben rahat olamıyorum evlenince çok farklı ama şuan evlenene kadar rahat davranamıyorum öyle geniş olamıyorum çekiniyorum tabiki ailenden diyor ona hak veriyorum ki zaten nişanlımda arkadaş ortamında rahat ama aile ortamlarında ciddi ve saygılı bir yapıdadır. öyle boş muhabbeti laubali olmayı sevmez.
ben kendimi arada kalmış hissediyorum, sizce ne yapmalıyım. zaman geçtikçe alışır mı sizlerde de böyle durumlar varmıydı evlenene kadar daha alışılır mı bana bir fikir verin noluur (
Babanın ısrarı ve alınganlığı çok anlamsız.gayet iyi saygılı özel günlerde arayıp sorar saygıda kusur etmez o yönden bir sıkıntı yok hiç zaten babamın bu tavrını ona yansıtmıyorum ben şuan teklif ediyorum babam çağırıyor bak gel kal istersen diyorum ona bırakıyorum kararı bütün lafı ben yiyorum arada dengeyi sağlamak için :)
Nişanlı neden sizde kalıp dursun ya ne gereksizbiz nişanlanalı yeni bir ay oldu. babamla aramız çok iyi olduğundan babam beni kısıtlamazdı hala da öyle. ailem nişanlımıda çok sevdi gayet iyiler. ama bir sorunum var. babam nişanlandıktan sonra nişanlıma sürekli gel kal bizde bak sürekli gel istersen her hafta gel diyor. nişanlımda biraz ciddi ve çekingen bir yapıya sahip öyle kalma durumuna sıcak bakmıyor pek bir kere kaldı o da benim zorumla birde farklı şehirlerdeyiz ve nişanlım vardiyalı çalışıyor çok da müsait olamıyor o yüzden babamın çağırdığı her dakika gelemiyor malum benzin fiyatları da aldı başını gidiyor. babamda çağırıyorum sürekli zoraki geliyor yada gelmiyor ben olsam koşarak gelirdim demeye başladı bozuluyor bu duruma. nişanlım ilk gelip kaldığında yolcu ederken babam yine her hafta gel istersen demişti ama nişanlımda sadece bakıp kafa sallamıştı bu da biraz babamın zoruna gitti galiba.
ama sadece kalma mevzusu değil iftara çağırıyor yemeğe çay kahveye çağırıyor vakit geçirmek istiyor onunla
Babanız saçmalıyor üzgünüm ama.. nişanlım sıcak bakmıyor ciddi mizaçlı biri deyip geçin bu kadar büyütüp arada kalacak ne var.biz nişanlanalı yeni bir ay oldu. babamla aramız çok iyi olduğundan babam beni kısıtlamazdı hala da öyle. ailem nişanlımıda çok sevdi gayet iyiler. ama bir sorunum var. babam nişanlandıktan sonra nişanlıma sürekli gel kal bizde bak sürekli gel istersen her hafta gel diyor. nişanlımda biraz ciddi ve çekingen bir yapıya sahip öyle kalma durumuna sıcak bakmıyor pek bir kere kaldı o da benim zorumla birde farklı şehirlerdeyiz ve nişanlım vardiyalı çalışıyor çok da müsait olamıyor o yüzden babamın çağırdığı her dakika gelemiyor malum benzin fiyatları da aldı başını gidiyor. babamda çağırıyorum sürekli zoraki geliyor yada gelmiyor ben olsam koşarak gelirdim demeye başladı bozuluyor bu duruma. nişanlım ilk gelip kaldığında yolcu ederken babam yine her hafta gel istersen demişti ama nişanlımda sadece bakıp kafa sallamıştı bu da biraz babamın zoruna gitti galiba.
"Kız babası olmama rağmen çağırıyorum" dediğine göre babanız da yaptığı ısrarın anormal olduğunun farkında . O yüzden lütfen sorun nişanlınızdaymış gibi düşünmeyin. Bunda arada kalacak bir şey yok tam tersine nişanlınızın tarafında olup ailenize ciddi bir uyarıda bulunmalısınız . Değer vermek ile ısrarcı olup bunaltmak arasında da bariz farklar var. Aileniz nişanlınıza gerçekten değer veriyorsa bunu onun istek ve düşüncelerine saygı duyup , böyle konulara boş yere üzülmeleri durdurarak göstermeli.zorlamıyoruz ama babam bizlere evde o kadar çağırıyorum gelmiyor kız babası olmama rağmen çağırıyorum diyor damat olarak değil evladı olarak görüp değer veriyor ondan üzülüyor sanırım bende anlatmaya çalışıyorım yapısı gereğinden olsuğunu ama işte