- 11 Eylül 2013
- 1.180
- 112
- 173
- 34
eee yavrum,hiçte cahil değilmişsin. bir kaç sefer ertesi gün hapı kullanmışsın.nasıl hamile kaldın ki,2 aylık hamileyim diyorsun.evvelki ay kanaman olmuş
cnm sen nerede yaşıyorsun?19 yaşında bir kız biraz bilinçli olmalı yaa korunmak diye bir şey var hiç duymadınmı? hadi sen duymadın nişanlında mı bilmiyor.onu da geçtim ertesi günü hapı var onu kullanaydın bari...inanamıyorum böyle şeyler okudukça deliriyorum yaa.
şimdi yapacağın tek şey nişanlına söyle ailenle konuşup onları ikna etsin bir an evvel evlenin.ve bence ailenede bir şey söyleme ay annenin yüreğine inecek...
sevdiğim adamdan hamıle oldugum için cok mutluyum gercekten, ama oyle zor gecırıyorum kı bu zamanları cunku ben cok cekıngen,nazlı, bı ev kedısıyım işte.. nişanlımsa benım tam tersım, şehrin sayılı aılelerınden ve duruşuyla konuşmasıyla cok olgun.. düşün ki herseyı o acıklasa bıle utanmaktan bı hal olucam ahh ahh(
Kullanmis canim.hemde birkac kez
Banada ole geldi pek cahil degil.gibi
o zaman mümkün deil ki böyle bir şey..
dr a gittinmi hamileliğin kesinmi?
inanırmısınız bilmem ama 25 senelik evliyim ve ertesi gün hapını bir kaç yıl önce KK'dan öğrendim.şimdiki kızlar herhalde anne karnında öğrenip geliyorlar
arkadaşlar ben ertesı gun ılacı kullanmadım, oyle bır yazı mı yazmısım farkında olmadan?
arkadaşlar ben ertesı gun ılacı kullanmadım, oyle bır yazı mı yazmısım farkında olmadan?
ohooo
evet biraz once actigi konular arasinda bende gördümSUOTE=clkarahan;32606492]arkadaşlar ben ertesı gun ılacı kullanmadım, oyle bır yazı mı yazmısım farkında olmadan?
o paylaşımlar ablama aıt ablalarım sadece derdımı paylaşmak ve bıraz moral bulmak ıcın gırdım.. hamılelıgımı bılen tek ınsan ablam, ve bugün onda kalıyorum. normaldir öyle anlamanız sımdı lutfen bu yazım uzerınden yorum yapın olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?