canım yaşın da küçükmüş.kimse sana aldır ya da doğur diyemez tabi,kimse bunun ne sonucunu ne günahını üstlenmek istemez.Allah yardımcın olsun çok zor bi durum,keşke bekleseydiniz düğüne kadar,nişanlın biliyor mu?
3 seçeneğin var
1. çocuğu aldırıp düğün tarihini bekleyeceksin
2. hemen evlenip erken doğum yapmış gibi yapacaksın.
3.ailene durumu anlatıp hemen evleneceksin
1. seçeneği yaparsan,ömür boyu vicdan azabı çekersin ve sabinin günahına girersin.
2.si için birşey diyemicem
3.seçenekte çok olsa ailen biraz kızar,etraf biraz dedikodu eder ama zamanla herşey durulur ve
normal hayatına devam edersin.bence mağdem bir hata yaptın,arkasında dur ve telafi etmeye çalış.
aksi takdirde yaptığın bir hata bir çok telafisi olmayan hataları doğuracak.
biliyo abla cokta yanımda oluyo gerekırse ben anlatırım durumu herkese dıyo..(
canım normalde düğününüz ne zamandı ?merhaba, 19 yaşındayım benı ıstemeye geldıklerınde babam benı nısanlama taraftarı oldu cok agladım ıstemedım ama nişanlanacağım adamı nişandan 2 gün önce gördüm allahım yanımda oldu kalbımden bırsey koptu sankı,, cok yakışıklı biri.. 5 ay oldu nişanlanalı.. nişanlımla bir kere ilişkiye girdim adet gunum gectıgındekı telaşlarımı hıc yazmıyorum( şimdi babamın evındeyım hala ama ıkı aylık hamıleyım dugun tarıhım bellı olmadı.. cok utanıyorum :'( ama karnımdakı bebegı ve babasını herseyden cok sevıyorum :'( aılem öğrendiğinde ne olur bılmıyorum.. gelenek göreneklerıne baglı bır aılem var....., nişanlımın gözlerıne bakarken bıle utanıyorm, yataga girdiğimizdeki utangaclıgımda cabası
canım normalde düğününüz ne zamandı ?
Nişanlın madem arkanda geçin ailelerinizi karşınıza ve durumu birlikte anlatın tek başına yapmadığına göre çocuğu birlikte açıklamalısnız.. hayatında yaptığın en güzel şey bir bebek bunu unutma olmuş bir kere evet doğru yapmışsın diyemem ama olan olmuş bunun diyetini o miniğe ödetmemelisiniz..ailen ilk başta belki büyük bir tepki verecektir ama mecbur kabullenecektir..bunu aşarsınız nişanlınla el elee ..mutluluklar dilerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?