• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan nişanlımdan hamile kaldım:'( moral verın lutfen :'(

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

clkarahan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2013
78
1
28
merhaba, 19 yaşındayım benı ıstemeye geldıklerınde babam benı nısanlama taraftarı oldu cok agladım ıstemedım ama nişanlanacağım adamı nişandan 2 gün önce gördüm allahım yanımda oldu kalbımden bırsey koptu sankı,, cok yakışıklı biri.. 5 ay oldu nişanlanalı.. nişanlımla bir kere ilişkiye girdim adet gunum gectıgındekı telaşlarımı hıc yazmıyorum :(( şimdi babamın evındeyım hala ama ıkı aylık hamıleyım dugun tarıhım bellı olmadı.. cok utanıyorum :'( ama karnımdakı bebegı ve babasını herseyden cok sevıyorum :'( aılem öğrendiğinde ne olur bılmıyorum.. gelenek göreneklerıne baglı bır aılem var....., nişanlımın gözlerıne bakarken bıle utanıyorm, yataga girdiğimizdeki utangaclıgımda cabası :(

Son düzenleyen: Moderatör:
ee ne olacak şimdi? konuşun düğün tarihini öne alsınlar nişanlın ne diyor?

canım yaşın da küçükmüş.kimse sana aldır ya da doğur diyemez tabi,kimse bunun ne sonucunu ne günahını üstlenmek istemez.Allah yardımcın olsun çok zor bi durum,keşke bekleseydiniz düğüne kadar,nişanlın biliyor mu?

az da değil iki aylıkmış,erken doğum falan diyenleri duymuştum ama öyle bi şansın olmayacak sanırım.nişanlınla konuşun arkadaşın dediği gibi düğün tarihini öne alın bence de.evde kalırsan çok çok zor olur sana bu durum,tepkilere hazırlıklı olmalısın

canım yaşın da küçükmüş.kimse sana aldır ya da doğur diyemez tabi,kimse bunun ne sonucunu ne günahını üstlenmek istemez.Allah yardımcın olsun çok zor bi durum,keşke bekleseydiniz düğüne kadar,nişanlın biliyor mu?

biliyo abla cokta yanımda oluyo gerekırse ben anlatırım durumu herkese dıyo..:((

3 seçeneğin var
1. çocuğu aldırıp düğün tarihini bekleyeceksin
2. hemen evlenip erken doğum yapmış gibi yapacaksın.
3.ailene durumu anlatıp hemen evleneceksin
1. seçeneği yaparsan,ömür boyu vicdan azabı çekersin ve sabinin günahına girersin.
2.si için birşey diyemicem
3.seçenekte çok olsa ailen biraz kızar,etraf biraz dedikodu eder ama zamanla herşey durulur ve
normal hayatına devam edersin.bence mağdem bir hata yaptın,arkasında dur ve telafi etmeye çalış.
aksi takdirde yaptığın bir hata bir çok telafisi olmayan hataları doğuracak.

Son düzenleme:
3 seçeneğin var
1. çocuğu aldırıp düğün tarihini bekleyeceksin
2. hemen evlenip erken doğum yapmış gibi yapacaksın.
3.ailene durumu anlatıp hemen evleneceksin
1. seçeneği yaparsan,ömür boyu vicdan azabı çekersin ve sabinin günahına girersin.
2.si için birşey diyemicem
3.seçenekte çok olsa ailen biraz kızar,etraf biraz dedikodu eder ama zamanla herşey durulur ve
normal hayatına devam edersin.bence mağdem bir hata yaptın,arkasında dur ve telafi etmeye çalış.
aksi takdirde yaptığın bir hata bir çok telafisi olmayan hataları doğuracak.

aılemın tepkılerı bana cok agır gelecek gercekten :'(

merhaba, 19 yaşındayım benı ıstemeye geldıklerınde babam benı nısanlama taraftarı oldu cok agladım ıstemedım ama nişanlanacağım adamı nişandan 2 gün önce gördüm allahım yanımda oldu kalbımden bırsey koptu sankı,, cok yakışıklı biri.. 5 ay oldu nişanlanalı.. nişanlımla bir kere ilişkiye girdim adet gunum gectıgındekı telaşlarımı hıc yazmıyorum :(( şimdi babamın evındeyım hala ama ıkı aylık hamıleyım dugun tarıhım bellı olmadı.. cok utanıyorum :'( ama karnımdakı bebegı ve babasını herseyden cok sevıyorum :'( aılem öğrendiğinde ne olur bılmıyorum.. gelenek göreneklerıne baglı bır aılem var....., nişanlımın gözlerıne bakarken bıle utanıyorm, yataga girdiğimizdeki utangaclıgımda cabası :(
canım normalde düğününüz ne zamandı ?

artık kızmanın kırmanın anlamı yok,tabı aılenın verecegı tepkıye hazırlıklı olmalısın ama en azından nısanlın yanına.dugun tarıhını one cekmekten baska cozum yok gıbı

cnm inan bana hepsi unutuluyor ailem duyarsa yıkılırım demişsin ya ama olan olmuş artık benim bi akrabam anne babasının kapısında doğurdu 9 ay saklamış kimse anlamamış herkes keşke kaçsaydı kocayada orda doğursaydı dedi şuan çocuğu 1 yaşında ve herkes olanları unuttu gül gibi geçinip gidiyorlar hatta kızın ailesi bakıyor çocuklarına

ahhh yavrum ahhh,hem korkuyorsunuz,hem de sakıyorsunuz:50:
madem bir işe giriştiniz neden korunmadınız.inşallah fazla sorun olmadan halledersiniz:50:

Nişanlın madem arkanda geçin ailelerinizi karşınıza ve durumu birlikte anlatın tek başına yapmadığına göre çocuğu birlikte açıklamalısnız.. hayatında yaptığın en güzel şey bir bebek bunu unutma olmuş bir kere evet doğru yapmışsın diyemem ama olan olmuş bunun diyetini o miniğe ödetmemelisiniz..ailen ilk başta belki büyük bir tepki verecektir ama mecbur kabullenecektir..bunu aşarsınız nişanlınla el elee ..mutluluklar dilerim...

nisanlimla.birkez iliskiye girdim demissin
Ailen cok.tutucu anladigim.kadariyla
Ama onun incesindede ertesi gun hapi kullanmissin bu iliski oncesinde yargilamak.istemem ama ailenin tavri ortadayken fazla rahat davranmissin
Mart ayinda 5 ay sonra dugunum.var demissin yani agustosta o kimdir su an ki nisanlinmi baskasimi

Cok isterdim sana morel vermeyi ama cok ciddi ve onemli bi konu bu senin hayatin sonucta ama keske bu duruma dusmeden once daha dikkatli olsaydin hem utaniyirsun hem korkuyorsun bencede daha fazla geciktirmeyin ailenede yazik onlarida zor durumda birakma biran once evlen yada yarenin dedigi gibi kacabilirsin Allah yardimcin olsun

Nişanlın madem arkanda geçin ailelerinizi karşınıza ve durumu birlikte anlatın tek başına yapmadığına göre çocuğu birlikte açıklamalısnız.. hayatında yaptığın en güzel şey bir bebek bunu unutma olmuş bir kere evet doğru yapmışsın diyemem ama olan olmuş bunun diyetini o miniğe ödetmemelisiniz..ailen ilk başta belki büyük bir tepki verecektir ama mecbur kabullenecektir..bunu aşarsınız nişanlınla el elee ..mutluluklar dilerim...

sevdiğim adamdan hamıle oldugum için cok mutluyum gercekten, ama oyle zor gecırıyorum kı bu zamanları cunku ben cok cekıngen,nazlı, bı ev kedısıyım işte.. nişanlımsa benım tam tersım, şehrin sayılı aılelerınden ve duruşuyla konuşmasıyla cok olgun.. düşün ki herseyı o acıklasa bıle utanmaktan bı hal olucam ahh ahh :((

eee yavrum,hiçte cahil değilmişsin. bir kaç sefer ertesi gün hapı kullanmışsın.nasıl hamile kaldın ki,2 aylık hamileyim diyorsun.evvelki ay kanaman olmuş

nişanlın ailesine ben hemen düğün istiyorum desin hemen evlenin.fazla abartmayın yok hazırlıkmış falan filan diye .bence bu iş nişanlında biter.

Back