nişanlımdan ayrıldım, kendimi çok yalnız hissediyorum :(

tebrik ediyorum çok doğru bir karar vermişsin

Allahim allahim bi an eski bi konu aklima geldi once o konu sandim yine boyle qceleci bi damat adayi fln, en sonundapiskopata baglayip kizin evinin onune sacma sapan seyler birakmisdi, hala merakdayim napti ovarkadas kurtulabildimi onun elinden. Bu konuya gelince, bence acele davranmasinda var bi bitenigi, ve sana daha evlenmeden bile paranin lafini yapan bi adam icin aci cekme lutfen kaldiki o kurutma makinesinin faydasini belki senden cok o gorucekdi. Dedigin gibi en ozel gunlerindne birine ozenip icine sinerek hazirlanmak istemeni kursaginda birakmis, hepsi bi kenara o gun senin yanindan bi sn bile ayrilmamasi, sana moral vermeye calismasi, yada aglamak istediginde sana teselli olmasi, omzuna yatirip sacini oksamasi gerekirken adam resmen unutmus bile yasadigin aciyi. Allah muhafaza rabbim gecinden versin anne babana bisey olsa sen uzulsen bitek senmisin kaybeden der bu mal ama kendininkilere biswy olsa yeri gogu inletir. bunlari dusun. Evlenince butun bunlar yuze bine katlanirdi. Gecmis olsun. Rabbim sana acini acisi sevincini sevinci mutlulugunu mutlulugu olarak gorucek hakkini vererek sevicek bi es nasip etsin insallah

Ahh. Çok teşekkür ederim. Hala içimden onu atmakta zorlanmaktayim ama burada yazılanlar (iyi veya kötü) gerçekten beni rahatlatıyor. Herkese teşekkür ederim. Özellikle de KK ne :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

nişanlılık evliliğin test sürüşü değil midir? testi geçememiş işte daha ne uzatıyorsunuz, nişanlılıkta yürümeyen ilişki evlilikte nasıl yürüsün?
zaten "aman neyse, zaten herkes öyle" modundaymışsınız sanırım. aman neyse çok da beğenmedim ama biraz çıkalım; sonra da insan alışıyor tabi...
içinizde "biraz daha sabretseydim her şey düzelirdi" düşüncesi varsa, atın onu aklınızdan bence.

deiğim gibi aklım mantığım rahat ama içim susmuyor işte. kalbimi söksem atsam istiyorum

en iysını yapmsn evlenipte pisman olcana yol yakınken bitmis aılenı senı önemseyen ınsanı ne yapcaksın 25 yaş ne ya daha gencecıksn meslegn var yalvarıp eşya aldrıyosun evlenınce ne olcak ıyı düşün

Ne yalan söyleyeyim vardı biraz. Hatta var hala birazcık ama tatile ailemin yanına gidince geçer diye düşünüyorum sabrediyorum. Teşekkür ederim yorum için

insallah en kisa zamanda gecer :) gercek hayat arkadasini bulursun.

Allah kurtarmış..
3. kişiler yüzünden ilişkilerin bitmemesi gerektiğini düşünürüm.
Ama burada sorun olan sadece ailesi değil nişanlının kendisiymiş.
O yüzden bence en iyisini yapmışsın.
Daha bu günlerde sana değer vermeyen adamdan ne hayır gelecekti ki?

Ona göre herşey normaldi. Ben huzuru bozuyordum. Açık açık söylediği parayı ona tercih ettiğimdi. Kim parayı tercih ediyor, araba diye tutturuyor sa artık. Son teklifi de biz öyle böyle ağustosta düğün yapalım eylülde ağrıya döndüğümüzde eşya alalım oldu. Düğün olacak, araba için benim Takıları alacak sonra 5 parasız buraya geldiğimizde onun bekar esyalari yla idare edeceğiz. Bence buraya getirmeye çalışıyordu. Evlenelim diye evlenmek istemişsin iz ve evlilik olgunlugunda değilsin diyen arkadaşlara söyleyeyim, ben evliliğin bu yaz değil ne zaman hazır olursak o zaman o zaman yapılması için inanin yalvarir gibi konuştum durdum. Bu kadar sorunumuz varsa belki de hazır değiliz lütfen ısrar etme, nisanimizin tadını çıkaralım sonra evlenelim diye yalvardim nerdeyse ama dinletemedim. başta böyle uzayacaksa olmasın dedi sonra o kadar uzun zaman nişanlı kalacaksak imam nikahı yapalım diye tutturdu. Niyetinin artık iyi olmadığını düşündüğüm için kendimi parcalayarak ayrıldım. ya bana, bize vakit taşıyacaktı ya da ayrilacaktik. Bana başka şans bırakmadı ki

Ve bugün doğum günümdü. Eski günlerin hatırına doğum günün kutlu olsun eski nişanlım diye mesaj atmış. Zor tuttum kendimi ne hatırı ne günü dememek için ama tuttum işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…