• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımdan ayrıldım fikirlerinize ihtiyacım var?

Sizinki ilişki değil alışkanlık malesef ,bi süre sonra daha iyi anlayacaksınız ,
Karşı taraf ,sevemiyorum dedikten sonra gurur yapın biraz silin her yerden engelleyin ,hayatınızı toparlayın ,adam sizi parmağında oynatmış küs barış küs barış ,aslında bu kadar gel git ile boşuna devam etmiş ,gecikmiş bi ayrılık bu ...

25 yasındayım. Onun bana yaşattıklarını biliyor musunuz da onu aklı basında biri olarak gördünüz
Muneccim olmadigima gore sadece sizin anlattiklarinizi biliyorum , bir ayrilip bir barisirdik demissiniz demek ki kotu giden bir iliskiniz varmis , bu iliskiyi devam ettirmeyerek gayet de akli basinda davranmis karsi taraf

Neden dalga gecen bir uslupla yorum yazıyorsunuz? Portakalda vitaminken filan bulmadık 25 yasındayım
:) gerilmeyin yahu, öyleyken de bulmuş olabilirdiniz.
bir ayrıl, bir barış ilişki yürümezdi zaten.
bence bu düşündüğünüz içimdekileri anlatacağım şeysi biraz çocukça. ben 20-21 diye düşündüm yaşınızı 🤷🏻‍♀️
uzun zamandır hayatınızda hep varmış, yokluğunda bocalamanız normal.
biraz kendinize zaman verin.
öyle siz okkalı bir konuşma yapınca adamda bir değişiklik olmayacak.
hatta siz konuşmayı talep ettiğinizde reddedilirseniz daha çok canınız sıkılır.
sizi istemeyeni, hiç istemeyin.

Nişanlıdan ayrılan biri olarak söylüyorum o içini dökmek isteme hiç bitmeyecek benden sana tavsiye mesaj atma hatta hiç tamamen hayatına odaklan hiç olmamış gibi mutlu ol o daha cok can acıtır.

cevap vermezse ya da üste çıkarsa daha cok üzülürdüm ben ondan yazmazdım sanırım. Soyle düşünün ne derse desin , en iyi ihtamalle haklisin, eşeklik ettim' dese, siz rahatliycak mısınız?yasadiklarinizi degistirmeye yeticek mi? bitmiş gitmis.. ne derse desin iyi hissetmiyceksiniz. İyi hissettirecek tek sey zamanla aliskanliklarin körelmesi olacak. O zaman kendinize dönüp iyi ki uzun mesaj yazip hala seni onemsiyorum mesaji vermedim ona diyerek mutlu olacaksiniz, özgüveniniz artacak. Bende böyle gelişmişti:) çekip giderken 'arkadaslarin ne kadar serefsiz diyecekler hakkımda ' tarzi cumleleri bile rahatlatmamisti cunku ne kadar masum olduğumu bilse de sonuç değişmiyor, başkasıyla nisanlanmasina engel olmuyordu bu durum..tek laf etmedim tek mesaj atmadım.
mutluyum onun icinde kalsin neden sitem bile etmediğim boyle daha guzel bence :)

Senin ona cevabın hayatını çok güzel yaşamak olsun. Aynanın karşısına geçip koca dünyada senden bir tane olduğunu, kimse için benliğinden ödün vermemen ve kendini üzmemen gerektiğini kendine hatırlat 🤗
Teşekkür ederim cevabınız için öyle yapmaya çalışıyorum arada kararsız kaldıgımda böyle çıkmaza düşüyorum

O zaman yapma. Cevap atmazsa, kısa keserse daha çok üzülürsün.
Ekleme: İlk mesajımı senin gibi 25 yaşında 9 yıllık ilişkisini bitiren kişi olarak yazdım. Ancak karşı taraf üzgün değil onu gözden kaçırdım. Ben uygun olmadığımızı ve evlenmememiz gerektiğini anladığım için ayrıldım. Seviyordum ve alışkanlık inanılmaz boyuttaydı.
Alışkanlık elbette oluyor. Üzgünse de bilmiyorum mutluysa da bilmiyorum. Ben mutlu oldugunu düşünüyorm çünkü sevgisi biten taraf oydu

Kesinlikle psikoloğa gitmelisin o adam kafasında bitirmiş söyleyeceği yapacağı bişey kalmamış. Söyleyenlerinizi Allah’a havale edin ve asil davranın lütfen. Psikolaga gitmeden bu alışkanlıktan kurtulmanız çok zor 1 değil onlarca kez mesaj atmak isteyeceksin

Eline ne gececek ki suanda icinde firtinalar kopuyor anliyorum ama emin ol susman senin icin cok daha iyi olucak. O hayatina bakiyor sende takinti yapma hayatina bak
Aslımda elime birşey gecmeyecek söylemek istediklerimi söyleyip rahatlamak tek amacım ama bi yanımda gercekten asla yazma diyor

Çok erken başlanmış bir ilişki.

Siz değiştiniz, sevdiğiniz kişi değişti. Ve büyük ihtimalle beklentiler de degisti. Sizin için şimdi zor bir süreç olabilir ama ileride sizin için de bence iyi bir karar olabilir bu.

Mesaj olayına gelecek olursak, sizin içinizde bazı konuşulmamış konular var gibi duruyor. Bir yanım mesaj atmayın dese de aslında mevzuları içinizde bitirmeniz, eski defterleri tamamen kapatmanız açısından son kez konuşmak iyi olabilir. Ancak içerik sitem, eski mutlu günler falan olacaksa hiç girmeyin o ise.

Söylemediklerinizi kafanızda toparlayıp mesaj yazın derim ben. Ama eğer gerçekten sadece içinizde bir şey kalmasın diye yapacaksanız yapın. Cevap alma umuduyla ya da tekrar birleşme umuduyla atmayın mesajı. Hatta cevap vermesine izin vermeden engelleyin çünkü alacağınız cevap her şeyi daha kötü yapacak.

Mesajı atınca kendinizi daha rahatlamış hissedersiniz umarım. Ayrıca paylaşımlarını takip etmeyin sakın. Üstesinden gelmeyi çok zorlaştırır.
Cevap almak kesinlikle istemiyorum tek amacım söyleyip rahatlamak

cevap vermezse ya da üste çıkarsa daha cok üzülürdüm ben ondan yazmazdım sanırım. Soyle düşünün ne derse desin , en iyi ihtamalle haklisin, eşeklik ettim' dese, siz rahatliycak mısınız?yasadiklarinizi degistirmeye yeticek mi? bitmiş gitmis.. ne derse desin iyi hissetmiyceksiniz. İyi hissettirecek tek sey zamanla aliskanliklarin körelmesi olacak. O zaman kendinize dönüp iyi ki uzun mesaj yazip hala seni onemsiyorum mesaji vermedim ona diyerek mutlu olacaksiniz, özgüveniniz artacak. Bende böyle gelişmişti:) çekip giderken 'arkadaslarin ne kadar serefsiz diyecekler hakkımda ' tarzi cumleleri bile rahatlatmamisti cunku ne kadar masum olduğumu bilse de sonuç değişmiyor, başkasıyla nisanlanmasina engel olmuyordu bu durum..tek laf etmedim tek mesaj atmadım.
mutluyum onun icinde kalsin neden sitem bile etmediğim boyle daha guzel bence :)
Cok haklısınız ilk günlere nazaran çok daha iyiyim toparlıyorum. Dediğiniz gibi yazmamak daha iyi olabilir

hayır yazma. Mesaj attığın da içim rahatlatacak sanıyorsun. Rahatlamıyor. Bir hafta bir ay sonra tekrar söyleyeceğin şeyler olacak. O zaman tekrar içini rahatlatacaksın. Sabret ve asla unutma senin ona attığın her adım onu çekmez onu sadece iter. Geri dönmesini mi istiyorsun hiç bir şey yapma. Emeklerinin vaktinin onda bir karşılığı varsa, kafası karışık doğru yolu bulursa elbette döner gelir ama yoksa ne kendini düşürdüğüne değer ne de verdiğin emeğe

Ben genel olarak bişeyi yapmayıp pişman olmak yerine yapıp pişman olma taraftarıyım yani illa bi pişmanlık duycaksam yaptığım şeyden duyayım ki bi anlamı olsun diye düşünürüm hep, o yüzden ben mesaj yazman taraftarıyım, ama böyle umutvari barışma vaad eden bi mesaj olmasın hiç bi açık kapı bırakma (çünkü kaç defa denemişsiniz ve olmamış sevgisinden emin olmayan dengesiz bir adamla devam etmenin bi anlamı yok) ama içindekileri de söyle, konuşulcaklar konuşulsun aklında ona dair bişey kalmasın cevap verir vermez orası ona kalmış artık, sen görüldü atıp bırakma durumuna da hazırla kendini, eski sevgilimle ihanet yüzünden ayrıldık ama ayrıldıktan sonra 1 ay daha iletişim halindeydik haa kötü bi iletişimdi küfürlü belalı beddualı cinsten ama benim içimde ona karşı çok da bişey kalmadı keşke şunu da söyleseydim demedim söyledim çünkü içimdekileri ve bunun ayrılık sürecimi kolaylaştırdığını düşünüyorum,(yine ara ara mesaj atardı engel de attım küfür de ettim hiç birini anlamadı bi türlü düşmedi yakamdan en sonunda halimi arz eden upuzun bir mesaj attım insan gibi o da insan gibi cevap verdi ve bıraktı o gün bugündür rahatım) karar senin sonuçta 9 yıl bir yaşanmışlık var, bu yaşanmışlıklar mesaj atmaya değer mi bu adam bu konuşmayı hak eder mi düşün tart biç ona göre hareket edersin.

Kesinlikle mesaj atmayın. Siz mesaj attıkça o kendini daha da naza çekecektir. Yaşınız henüz çok genç zaten evlilik için de o yaşların erken olduğunu düşünüyorum. Eminim karşınıza sizi çok seven kişiler çıkacaktır. Bence artık önünüze bakın.

Çok erken başlanmış bir ilişki.

Siz değiştiniz, sevdiğiniz kişi değişti. Ve büyük ihtimalle beklentiler de degisti. Sizin için şimdi zor bir süreç olabilir ama ileride sizin için de bence iyi bir karar olabilir bu.

Mesaj olayına gelecek olursak, sizin içinizde bazı konuşulmamış konular var gibi duruyor. Bir yanım mesaj atmayın dese de aslında mevzuları içinizde bitirmeniz, eski defterleri tamamen kapatmanız açısından son kez konuşmak iyi olabilir. Ancak içerik sitem, eski mutlu günler falan olacaksa hiç girmeyin o ise.
Evet zaman insanları değişitiriyor malesef. Karşılıklı konusmak tarzında bir düşüncem yok geri dönüş yapamacagı şeklide bir mesaj yazmayı düşünüyorum zaten cevap vermez ve cevap da beklemiyorum

Ben genel olarak bişeyi yapmayıp pişman olmak yerine yapıp pişman olma taraftarıyım yani illa bi pişmanlık duycaksam yaptığım şeyden duyayım ki bi anlamı olsun diye düşünürüm hep, o yüzden ben mesaj yazman taraftarıyım, ama böyle umutvari barışma vaad eden bi mesaj olmasın hiç bi açık kapı bırakma (çünkü kaç defa denemişsiniz ve olmamış sevgisinden emin olmayan dengesiz bir adamla devam etmenin bi anlamı yok) ama içindekileri de söyle, konuşulcaklar konuşulsun aklında ona dair bişey kalmasın cevap verir vermez orası ona kalmış artık, sen görüldü atıp bırakma durumuna da hazırla kendini, eski sevgilimle ihanet yüzünden ayrıldık ama ayrıldıktan sonra 1 ay daha iletişim halindeydik haa kötü bi iletişimdi küfürlü belalı beddualı cinsten ama benim içimde ona karşı çok da bişey kalmadı keşke şunu da söyleseydim demedim söyledim çünkü içimdekileri ve bunun ayrılık sürecimi kolaylaştırdığını düşünüyorum,(yine ara ara mesaj atardı engel de attım küfür de ettim hiç birini anlamadı bi türlü düşmedi yakamdan en sonunda halimi arz eden upuzun bir mesaj attım insan gibi o da insan gibi cevap verdi ve bıraktı o gün bugündür rahatım) karar senin sonuçta 9 yıl bir yaşanmışlık var, bu yaşanmışlıklar mesaj atmaya değer mi bu adam bu konuşmayı hak eder mi düşün tart biç ona göre hareket edersin.
Çok kararsızım dediğiniz gibi söyleyemediklerim kaldıgı için hep içimde birikti aylardır. Aslında mesaj atmak hiç istemiyorum. İçimde kalanlar da beni yiyip bitiriyor

Back