Ben genel olarak bişeyi yapmayıp pişman olmak yerine yapıp pişman olma taraftarıyım yani illa bi pişmanlık duycaksam yaptığım şeyden duyayım ki bi anlamı olsun diye düşünürüm hep, o yüzden ben mesaj yazman taraftarıyım, ama böyle umutvari barışma vaad eden bi mesaj olmasın hiç bi açık kapı bırakma (çünkü kaç defa denemişsiniz ve olmamış sevgisinden emin olmayan dengesiz bir adamla devam etmenin bi anlamı yok) ama içindekileri de söyle, konuşulcaklar konuşulsun aklında ona dair bişey kalmasın cevap verir vermez orası ona kalmış artık, sen görüldü atıp bırakma durumuna da hazırla kendini, eski sevgilimle ihanet yüzünden ayrıldık ama ayrıldıktan sonra 1 ay daha iletişim halindeydik haa kötü bi iletişimdi küfürlü belalı beddualı cinsten ama benim içimde ona karşı çok da bişey kalmadı keşke şunu da söyleseydim demedim söyledim çünkü içimdekileri ve bunun ayrılık sürecimi kolaylaştırdığını düşünüyorum,(yine ara ara mesaj atardı engel de attım küfür de ettim hiç birini anlamadı bi türlü düşmedi yakamdan en sonunda halimi arz eden upuzun bir mesaj attım insan gibi o da insan gibi cevap verdi ve bıraktı o gün bugündür rahatım) karar senin sonuçta 9 yıl bir yaşanmışlık var, bu yaşanmışlıklar mesaj atmaya değer mi bu adam bu konuşmayı hak eder mi düşün tart biç ona göre hareket edersin.