Nişanlımdan ayrıldım fikirlerinize ihtiyacım var?

9 yıllık nişanlılık çok uzun yahu
İster istemez birşeyler tükeniyor insanda
Yaşlar kaç ki?
Umarım 12 yaşında başlanmış bir ilişkiden bahsetmiyoruzdur

Hayatına devam edebilmen ve Zihni’nden daha kolay silebilmen için bu konuşmayı yapman gerek diye düşünüyorum. Ama konuşmanın başından sonuna kesinlikle birlikte olmak istemediğinizi bu konuşmayı neden yaptığını açıkça söylemen lazım. Barışmaya dönük konuşma seni küçültür. Çünkü adam net bir şekilde ilişkiyi bitirmiş.

Dokuz yıl çok erken bildiğin çocuklukla alınmış bir karar
Ayrıca ayrılınca zaten herkes gezip eğlenir gibi foto atar yıkılmadım ayaktayım modunda
İlk zamanlar olduğu için üzülüyorsun ama bence iyi olmuş diyeceksin sen de gez eğlen dolaş

Önüne bakıcaksın acını yaşayıp unutacaksın yeniden seviceksin.

Konuşma şeklinde bir mesaj değil. Sadece söyleyemediklerimi söylemek istiyorum

Atma msj fln dik dur kısmetinde varsa gelir sana diğer türlü kaçar olacağı varsa da olmaz

Konuşma şeklinde bir mesaj değil. Sadece söyleyemediklerimi söylemek istiyorum
O zaman yapma. Cevap atmazsa, kısa keserse daha çok üzülürsün.
Ekleme: İlk mesajımı senin gibi 25 yaşında 9 yıllık ilişkisini bitiren kişi olarak yazdım. Ancak karşı taraf üzgün değil onu gözden kaçırdım. Ben uygun olmadığımızı ve evlenmememiz gerektiğini anladığım için ayrıldım. Seviyordum ve alışkanlık inanılmaz boyuttaydı.

25 yasındayım. Onun bana yaşattıklarını biliyor musunuz da onu aklı basında biri olarak gördünüz

Söylemediklerinizi kafanızda toparlayıp mesaj yazın derim ben. Ama eğer gerçekten sadece içinizde bir şey kalmasın diye yapacaksanız yapın. Cevap alma umuduyla ya da tekrar birleşme umuduyla atmayın mesajı. Hatta cevap vermesine izin vermeden engelleyin çünkü alacağınız cevap her şeyi daha kötü yapacak.

Mesajı atınca kendinizi daha rahatlamış hissedersiniz umarım. Ayrıca paylaşımlarını takip etmeyin sakın. Üstesinden gelmeyi çok zorlaştırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…