Nişanlımdan ailesinden dolayı soğudum

Ayrılın,ne nişanlın düzelir ne ailesi,üstelik o pasif nişanlın eve bir girsin nikahtan sonra aslan olur seni daha güzel ezer ailesine karşı ,erkek mi kalmadı ,

Nişanlınızın işi gücü yok, maddi manevi aileye bağımlı ve siz hala onu yapmadılar bunu yapmadılar diyorsunuz.Evlendiğinizde yine o aileye bağımlı olarak yaşayacaksınız farkında mısınız? Maddi manevi hazır olmayan bir adamla neden evlilik?

Susarak saygı kazanılmaz.
Susarak hak aranmaz.
Susarak sorunlar çözülmez.
Üstünü örttüğünüz her sorun ya bugün ya da evlilikte patlak verecek mutlaka.
Size değer vermeyen bir aile, beceriksiz ve pasif bir adamla neden evlenmek zorundaymışsınız gibi davranıyorsunuz?

Nişanlilik dönemi işte tam da bunlari farkedebilmeniz için var. Iyi karar verin yazinizdan istenmediğinizi açikça belirttikleri anlaşiliyor. Sizin ailenizde sen istedin demiş, onayi var mi ailenizin? Aileler daha iyi görüyorlar, ailenizin onaylamadigi biriyse zaten evlenmeyin derim.

Şu forumdaki nişanlı, sözlü kızlara bazen o kadar kızıyorum ki,
Daha ne kadar kötü şey görmen lazım bu nişanlılığı bitirmen için ne bekliyorsun düzelmez böyle gidecek
Evlenince davranış açısından daha iyiye giden bir erkek şahsen görmedim, hepsi daha da tuhaflaşıyor.
Neden daha fazla zaman harcıyorsun, konuş ailenle ara nişanlını bende bitti de hallet.
Hayatını elin üç beş saçma sapan insanının önüne serme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…