yine yazmıcam dedim ama dayanamadım.
ya ablacım ben hayatımda senin kadar kompleksli bir insan görmedim.
ne alaka güzellik?
nişanlın olacak gerizekalı bakire olmadığına uyanamamış diye yaşadığın sevince bi taraflarımla güldüm.
burada sana hakaret eden bir arkadaş vardı uyardım senin gibi bir ezik yüzünden banlanmasın diye.
ama şimdi ben banlanacağım sanırım ama inan şu salak sözlerine cevap vermek için bunu göze alırım.
o beyinsiz sünepe nişanlını nereye kadar kandıracaksın çok merak ediyorum,farklı pozisyonları deneyelim diyormuş sende aa hadi deneyelim diyormuşsun,
eminim sen kitabını yazmışsındır o pozisyonların.zaten o bu kadar numarayı yiyecek kadar salaksa senin gibi biriyle evlenmeyi hakediyordur.
zeka yaşlarınız büyük ölçüde örtüşüyor 0 yaş yani.
senin gibi kendini bir halt zannedenleri çok gördüm ben sonunda yediğiniz her halt anlaşılır ve insanlar suratınıza tükürmekten bile imtina ederler.
gerçi senin suratına tükürseler bile yarabbi şükür dersin ben sende o yüzsüzlüğü gördüm.
belki nişanlın ne halt olduğunu öğrenmiştir diğerleri gibi ihtiyacını görüyordur seninle.
bu kafa yapısı ile sen başka bir işe yaramazsın çünkü.
hiçbir kadına kötü en ufak bir söz söylemek istemem ama sen resmen bana hakaret edin diye aranıyorsun.
bu arada; güzellik demişsin ya, ben kendi yöremde yapılan festivalde güzellik kraliçesi seçilmiştim 2010 da
bunuda bu forumda ilk kez söylüyorum asla konuşmaktan hazetmem.
ama sen dış görünüşe çok takıldığından eminimki bi tarafıma kaş göz çizsem senden misliyle güzel olurdu
bir erkeği elde etmek için peşinde bu kadar süründüysen çok çaresiz durumdasın demek ki.
ben senin yerinde olsam utancımdan evden çıkamazdım bir de gururla söylüyorsun onu tavlamak için atmadığım takla kalmadı diye.
adam gibi adam insan gibi insan olsan kendini adama beğendirmek için takla atmazdın,o seni farkeder taklayı o atardı.
ama sen nasıl zavallıysan işte
sende PISIRIK nişanlında beş para etmez zavallılarsınız.
inş konun kapanırda bizi daha fazla günaha sokmazsın cahil şey.