Ayy çok teşekkür ederim. Sırf bu samimi satırların hürmetine, on beş tane mesajda bana hakaret hatta küfür ettiğini görmezden geleceğim.
Umarım ban'ının çabuk açılır(yanlış anlama, ironi ya da dalga geçmiyorum, sadece bir süredir biraz neşeliyim).
Eskiden olsa "ya o bana onlarca mesajda hakaret hatta küfür etti, ne o...u bıraktı ne fah...e'liğimi... ben bu kadarcık şey yazmışım çok mu?" diye savunmaya çalışırdım. Ama dediğim gibi bu sıralar espri kaldırır haldeyim. Karşıdan bakınca sevimli bile duruyor.
"Nişanlımın terörist cesetleriyle fotoğraflarından" bahsettiğimde "bunlarla övünüyor bide yaa" diye çileden çıkmanız hasebiyle sizi pkk sempatizanı olarak değerlendirip hiç bir mesajınızı dikkate almamaya çalışıyorum ama şu alıntıladığım çarpıtmayı propaganda yapar gibi neredeyse her sayfaya yapıştırdığınız için dayanamadım.
Benim söylediğim; "Önceden Başkalarıyla birlikte oldum ama seninle evlenmeden hayatta olmam; prensip meselesi" diyen kadın, bir erkeğe yapılabilecek en büyük hakareti etmiştir. Bunu sineye üç türlü erkek çeker; 1. zaten başka bir kadın vardır, 2. siz onun son şansısınızdır, 3. minibüsçüden para üstünü isteyemeyen, karısının köpeği olan, pembe suratlı, seyrek saçlı, ara sıra kız çocuğu gibi ağlayan, biraz kilolu, hakkını savunamayan... bir erkektir. Tabi bu zevk meselesi; bazıları için bu tip erkekler dünya iyisi, her istediğini yapan, tatlı, tam koca olası insanlardır. Ben bunlar kötü demedim tipim değil dedim, hem aksine çok iyi niyetli insanlar olduklarına şüphem yok. sadece pısırıklar(teşbihde hata olmaz derler).
Bu senin çarpıttığından tamamen farklı bir durum. Yoksa benim nişanlım da bana kan hesabı sormadı, dolaylı olarak ona da pısırık demiş olurum. Azıcık zeka yani.
İyi durumdayım
Şunun şurasında düğüne 6 ay kaldı, bırakmaz herhalde kız.
Yani daha bi kaç saat önce telefonda peyzaj mimarı ile konuşuyorduk; ahşap cephe kaplama hakkında. Ondan önce de musluk lavabo filan seçiyorduk(ondan önce de cowgirl yapıyorduk). Bırakacak olsa bi işaret verirdi illaki.
Ama Samimi endişelerin için teşekkür ediyorum. Allah sana da göstersin bu günleri
konu sahibi son durumu okudum veee ben artık diyecek bi şey bulamıyorum
lütfen şu konunu kapat ya okudukça sinirlerim bozuluyor
ağzımdan kötü bi şey çıkmasın diye zor tutuyorum ya